Mi s-a rupt apa la 17 saptamani de sarcina
Raspunsuri - Pagina 6
Rebiana27 spune:
Ina esti un monument de rabdare si credinta! Sa-ti dea Dumnezeu putere pentru a duce sarcina mai departe! Ma alatur si eu fetelor care se roaga pentru tine si puiul tau! Sper sa ai parte de tot binele din lume!
Rebiana
24+ 
tania-z spune:
INA esti o mamica cu suflet deosebit, o luptatoare, imi dau seama ce greu iti este dar aceiasi decizie as fi luat-o si eu! Cred din miracole si sper ca unul dintre ele sa se intample acum, cu tine. Ma rog pentru voi si sunt alaturi de tine, din tot sufletul 
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
pischi2003 spune:
Ina, sunt alaturi de tine. Cred ca asta este decizia pe care ar lua-o orice mama care isi doreste foarte tare un copil, ce sa mai zic ca tu il si simti in buritca.
Multa putere sa ai si speranta la Doamne-Doamne. Sunt cu sufletul alaturi de tine si ma rug pentru tine si sufletelul mic.
Cunosc o situatie cand doct. a zis mamei in luna a 6-a ca fatul are o grava malformatie la inima ca nu va trai mai mult de 24 de ore, iar acum copilul are aproape 3 ani.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
gabitaco spune:
Ina scumpa, nu pot sa spun ca sunt alaturi de tine.Roaga-te la bunul Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si inima si sa te ajute sa iei cea mai buna decizie, in astfel de momente.Cred ca dragostea ta de mama va face ca Dumnezeu sa-ti dea un semn, semnul de care ai nevoie pentru a merge mai departe.Mult curaj si nu uita.... .Exista miracole de Craciun.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Povestea nasterii
monalac spune:
cand citesc povesti ca acestea,imi strang copilul la piept si ii multumesc lui dumnezeu ca m a binecuvantat cu un copil sanatos.ina,sa dea dumnezeu sa fie bine,sa poti duce sarcina pana aproape de termen si sa ai un copil sanatos.poate acum,in postul craciunului,dumnezeu va mai face inca o minune!
diana spune:
Ina, exista sperante! Mie mi s-au fisurat prima data membranele pe la 24 saptamini. E adevarat ca nu am pierdut mult lichid! Cert este ca s-au lipit la loc. Asa cum ti-au zis fetele...nici cel mai mic efort si multe lichide. Stateam numai in pat. Ma dadeam jos doar ca sa ma duc la WC. Cind am implinit 28 de sapt...gata m-am dat jos din pat fiindca stiam ca sunt sanse mari de supravietuire a bebelusului. Totul bine si frumos ...pina la 32 sapt cind...intr-o noapte mi s-au rupt membranele. Curgea apa ca la robinet. Cred ca putem lejer sa umplu o galeata...Am ajuns la spital si m-au internat de urgenta. Imi faceau litice si perfuzii si injectii de maturare a plaminilor bebelusului...si beam multa apa. Am stat asa 10 zile. In acest timp doctorul meu nu mi-a facut niciun control ginecologic...doar eco si aparatul acela care masoara contractiile si bataile inimii. Nu se face tuseu vagial fiindca poti deschide calea microbilor. Dupa ce mi-au facut ultima injectie de maturare a plaminilor (la 10 zile) mi-au facut cezariana. Atunci m-a controlat vaginal o doctora de garda si ii spunea doctorului meu ca am destul lichid si ea nu crede ca eu am avut membranele rupte. Dupa acest control iar a inceput sa curga lichidul ca din robinet...dar am intrat in operatie. Totul a fost OK. Acum baietelul meu are 4 ani si este sanatos, a respirat singur de cum s-a nascut, nu a stat in incubator desi s-a nascut la aproape 34 sapt cu o greutate de 2 KG. Deci se poate!!! Ma mir ca nu te-au internat...Lichidul se reface la fiecare 3 ore si ai sa vezi ca va curge din ce in ce mai putin... Si totul s-a intimplat in Romania...in Canada vei avea mult mai multe sanse...
Te pup
Diana
catutza spune:
Ina , sunt altaturi de tine, bravo tie pentru curajul tau, lupta in continuare pentru tine si pentru micul suflet din burtica ta! Stii ca se spune ca un suflet inainte de a veni pe lume i-si alege parintii. "Fluturasul" tau te-a ales pe tine ca esti puternica si ai curaj sa lupti pentru el.
Intra si da-ne vesti, tinem pumnii si ne rugam.Curaj Ina!

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
meems spune:
Ina draga, imi alatur si eu gandurile bune si rugaciunile de cele ale fetelor. Intra si da-ne vesti bune, nu se poate ca Dumnezeu sa nu asculte cererile noastre. 

Pepsi spune:
ina, draga mea, ma bucur din suflet de decizia ta, ma rog la un miracol, vezi fetele ti-au dat exemple pozitive ca se poate, mult curaj fata draga, sint alaturi de tine!
Flavia
+15, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Bubamara spune:
Inuta, TU esti o luptatoare, sufletelul care creste in tine este UN LUPTATOR. Amandoi o sa reusiti sa ajungeti la capat cu bine. Sunt alaturi de tine si ma rog la Dumnezeu ca sa poti strange in brate, in mai 2007, un copil sanatos si frumos ca tine.