Mi s-a rupt apa la 17 saptamani de sarcina
Raspunsuri - Pagina 11
DidiAlex spune:
Cuvintele sunt de prisos. Te-am urmarit de la inceputul acestei tragedii si am sperat sa fie totul bine.
Dumnezeu sa va calauzeasca pasii si multa sanatate voua!
tania-z spune:
INA stiu ca toata suferinta ta e dincolo de orice cuvinte ![]()
![]()
![]()
Nu pot insa sa nu admir puterea ta interioara si credinta pe care o ai. Dumnezeu sa va binecuvanteze! Si sa-l aiba in paza pe micul ingeras. Suntem, in continuare, alaturi de tine! 
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
blueeyes2003 spune:
Ina imi pare nespus de rau!!!
Dumnezeu va avea grija de ingerasul vostru!
Te admir pentru puterea pe care o ai si pentru dorinta de a merge mai departe! 
Craciunul aprinde lumina din sufletele noastre! 
De Craciun sa fim mai buni,sa fim mai atenti si mai iubitori,sa fim mai aproape de cei dragi,sa ne bucuram de ei,sa ii iubim si sa fim iubiti!
Craciun Fericit!!!
Mirela
nitulica spune:
Nu am postat nimic pana acum, asteptam sa vad ce se intampla...Ina,nu am cuvinte.............mi s-a taiat respiratia......D-zeu sa-l aiba in pace pe ingerasul tau....DA-I DOAMNE PUTERE!!!!!!!!!!!
36 si Alexia Lorena 20.11.2004
alexandrina spune:
O, draga mamica incercata a cata oara...
Se spune ca cei care au o viata foarte scurta, copiii mici si cei nenascuti sunt spirite foarte evoluate si ca se desavarsesc prin aceasta vizita scurta pe pamant. Fie ca el sa se inalte cat mai sus!
Nu cred ca te poate consola nimic acum dar esti extraordinar de puternica si nici macar asta nu-ti poate clatina credinta.
As fi vrut sa ne fi scris atunci, sa nu ne menajezi de sarbatori.
Domnul sa te mangaie si sa te intareasca!
andruscka spune:
Ina am urmarit povestea ta, dar nu am avut curajul sa scriu nimic, asteptam o minune.
Curaj si sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta.
Si eu am trait aceeasi drama de doua ori, ultima data pe 30 oct.
dar durerea din suflet nu poate sa o stearga nimeni.
E nevoie de multa putere de a merge mai departe.
Cuvintele sunt de prisos.
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa-l aiba in grija pe ingerasul tau.
Andruscka
roxisialexia spune:
Ina, scumpa mea iti doresc din tot ssufletul sa nu iti pierzi speranta, dumnezeu te va ajuta sa iti realizezi visul.
Stiu ca esti greu incercata in aceste clipe si sufletul ti-e trist, nu uita ca suntem cu gandul alaturi de tine si te vom sustine mereu.
Dumnezeu sa te intareasca si binecuvanteze !
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
lauramar spune:
INA va doresc ca Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste incercarea aceasta El stie de ce a fost asa,ne rugam in continuare pt voi sa fiti tari si sa nu va pierdeti credinta!

Laura
24+
gabitaco spune:
Ina...cuvintele sunt de prisos in astfel de momente. Credinta pe care o ai si dragostea ta pentru viata te va ajuta sa gasesti cat mai curand luminita de la capatul tunelului.Micutul bb, care nu a putut veni pe lume din cauza legilor nescrise ale vietii, te va indruma si calauzi din ceruri si legatura vostra va deveni eterna.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Vlad Andrei (1 decembrie 2005)