cine preseaza flori? (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ce mai faceti fetelor? Va pregatiti de Paste? Eu va anunt ca am reusit sa pun la presta vreo 10 toporasi...si am vazut nistew panselute care imi fac cu ochil prin romdurile de flori...mi-e dor sa am timp sa fac un tablouas ceva.
Pupici si spor la treburi,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Of, atatea flori si eu n-am apucat sa culeg nimic, cu atat mai mult sa si fac ceva. Si as fi vrut sa fac cateva felicitari pentru Pasti dar am ramas doar cu intentia.
Dar sigur nu voi scapa ocazia sa mai culeg panselute si sa-mi umplu cartile cu ele, acuma sunt peste tot, iar unele sunt enorme,cu culori superbe, n-am vazut niciodata asa de mari, sau poate n-am fost eu atenta.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hello fetele, nu mai scrie nimeni aici?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Fetelor de ceva timp mi-am pus in gand sa trec pe aici si nu am mai ajuns.
Vreau sa imi iau, intr-un fel, ramas bun si sa va multumesc ca mi-ati deschis ochii asupra floricelelor... presate sau nu (mai ales tie Liviana pt. deschiderea sb.).
Nu am renuntat la ideea de a lucra cu ele, dar va mai trece mult timp pana o voi lua de la capat. Va mai gasesc pe Forum???
Liviana parca in iunie trebuie sa nasti? Cum merge sarcina, Mateiasul, casa?
Corina sunt sigura ca tu ai mai lucrat ceva, dar nu ai mai indraznit sa ne povestesti, asa-i?
Diana, Gabriela ce mai ziceti dragelor?
Aici a inflorit iasomia, caprifoiul, magnolia, mimoza, oleandrul, miroase incantator! Nu am mai cules nimic si m-as bucura ca macar sa ma urnesc si sa sortez ce am presat deja in cartea de telefon. Cu siguranta ca la munte voi gasi flori salbatice cu duiumul, timp insa nu stiu de unde sa scot...
Sper ca sunteti toate sanatoase si m-ar bucura sa citesc macar un rand si de la voi. Eu, incepand cu 29 mai, nu mai am Net.
pt. toate!

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Dragele mele, n-am mai intrat postat nici eu nimic din simplul motiv ca n-am mai pus mana pe floricele absolut deloc. Saracutele, cele presate deja asteapta cuminti in carti. Am preferat sa nu mai scriu nimic decat sa va zic de fiecare data "uite ca nici de data asta n-am mai facut nimic", asta nu inseamna, insa, ca v-am uitat.
Poate intr-o buna zi o sa ma apuc din nou de flori presate...
Pana atunci va doresc numai bine!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Buna fetele,
scrisesem si ieri un mesaj, dar nu mi-a fost salvat asa ca am renuntat si nu l-am rescris.
Ca si Corina, florile mele stau in teancuri de carti puse deoparte caci am avut si inca am alte prioritati, iar arta stiti voi implica timp si o anumita dispozitie.
ML, iti doresc mult succes cu mutatul in casa noua (banuiesc ca acesta e motivul pt care nu vei mai avea acces la net) si personal iti multumesc pt contributia adusa la acest subiect, Desigur nu in ultimul rand, iti multumesc pt gandurile si prietenia aratata. Cand vei veni in Ro, te rog sa nu uiti sa ma anunti si pe mine - sper sa ne putem intalni face-to-face maar o data. Eu raman membra a forumului chiar daca poate in viitor nu voi mai avea acelasi timp pt postat.
Inchei aici, a venit "navalitorul"....(eu si sarcina suntem ok)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Fete dragi, atunci sa va gasesc cu bine prin toamna(???!!) - asa-i nu mai am Net, Liviana.
Mi-au facut placere mesajele (si invitatia Liviana - tare as vrea, dar din pacate, nu pot veni curand acasa) si, multumita voua, acum, cand spun "flori presate", am in fata ochilor si altceva decat "scuturicelele" cu imortele de pe vremea lui Ceausescu.
Nastere usoara Liviana si copii sanatosi si dragastosi tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, si eu va spun cu tristete ca nu am mai lucrat nimic. Am pus in continuare flori la presat, mai ales panselute, dar nu mai am timp deloc.

Marti a fost ziua mea, am implinit 25 de ani, am sarbatorit alaturi de cei dragi si a fost f. frumos .

In rest...mai am 2 examene si termin facultatea, inca putin si e gata si lucrarea de diploma, apoi in toamna examen de licenta si rezidentiat, pt. care ma pregatesc de acum. Incerc sa ma implic si in diverse activitati cu pitica mea, careia ii plac tare mult jocurile interactive, mai ales pictatul (inclusiv pe pereti ).

Lorena, iti doresc sa rezolvati cat mai repede cu noua casuta si sa ai net. Cred ca sunt locuri de vis unde va mutati. Sa pui si poze cand e totul gata. Sa revii sanatoasa printre noi, o sa fim pe aici .

Liviana, iti doresc de pe acum nastere usoara, ca mai ai un pic. Sa ai laptic iar bebe sa fie cuminte si papacios. Sa mai scrii cum te descurci cu doi, ca am si eu ganduri mari .

Corina, va imbratisez cu drag pe tine si pe leutul Aris , sper sa ne regasim pasiunea si sa avem timp de ea.

O sa reinviem subiectul, doar ca acum suntem toate prinse cu alte activitati .

Numai bine va doresc, dragelor!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Andre_ea-Diana Mirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Diana ce varsta frumoasa! Sa va bucurati din plin de anii astia si sa auzim cat de curand si de bebe nr. 2!
O pupatura si din partea mea!

Iaca tot bantui pe aici. Diana tie iti place Beatrix Potter (P.S. Si noua!!! Azi copiii au revazut unul dintre filmulete care, ca si restul, se incheie cu cantecul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=FB4kotNbNm8&mode=related&search=

Din pacate, lipsesc imaginile... (superbissime, potrivite de minune cu textul - il gasesti in dreapta la "more", daca vrei). "Paranteza" asta sa fie un mic cadou pt. ziua ta (iar daca dai peste DVDuri in Ro, nu le rata pt. Iulia).

Mergi la inceput

Diana, La Multi Ani! F frumoasa varsta ta! Sa fii sanatoasa si iubita toata viata! Eu am implinit pe 2 mai - 32 de ani!Deh, baba batrana. Cel putin acum ca sunt si neputincioasa, chiar ca o baba ma simt.
ML, minunata melodia dedica Dianei! O sa caut si eu albumele lui Miriam Stockley pt download.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 36s cu baby-boy2

Mergi la inceput