cine preseaza flori? (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Dianami spune:
Lorena, multumesc mult de tot!!! M-am pus pe cautat si am gasit un intreg album, bineinteles si "Perfect Day". Ma ofer sa-ti trimit melodiile prin email.
Din pacate, in Romania nu gasesc niciun dvd cu povestile lui Beatrix Potter, mi-ar fi placut tare mult. Nu sunt nici carticele, nimic .
Am vazut de cateva ori Flopsy Bunnies pe un post tv.
Liviana, multumesc!
Iti urez si tie "La multi ani!" din tot sufletul, multa sanatate si numai bucurii alaturi de nazdravanii tai. Nu esti batrana deloc, conteaza varsta spirituala, nu cat scrie in buletin .
Daca nu gasesti albumul, da-mi un buzz pe messenger, ti-l trimit eu .
Va pup!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Andre_ea-Diana Mirela-Hopes-Ileana
lady_in_red spune:
Eu am doar THe TAle of Peter Rabiit, IN format electronic.Si mie imi plac si imi dau palme ca ultima data cand am fost in Uk am gasit dar nu le-am luat
Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 6 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
Dianami spune:
quote:
Originally posted by lady_in_red
Eu am doar THe TAle of Peter Rabiit, IN format electronic.Si mie imi plac si imi dau palme ca ultima data cand am fost in Uk am gasit dar nu le-am luat
Prostul pana nu-i fudul
Parca nu e prost destul
Uite aici toata colectia, in engleza. Sunt in format html, dar e ok si asa. Facusem mai de mult un subiect si am dat linkul acesta pt. doritori .
http://www.gutenberg.org/browse/authors/p#a292
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
lady_in_red spune:
Multumesc mult.Acum nu am sa mai am loc la calculator de aia mica
ML spune:
Sa va uitati si aici. Dupa cate imi aduc aminte (nu am mai incercat acum), mergeau si in format audio cateva:
http://wiredforbooks.org/kids.htm
Diana m-ai lasat cu gura cascata! Eu habar nu am cum sa gasesc ditamai albumul. Daca ai timp, sigur ca il vreau. Iti trimit din nou adresa mea si multumesc!!!!
"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)
ML spune:
Yuhuuu! Am dat peste versiunea originala (macar o parte din ea....) Nu-i minunata?
http://www.youtube.com/watch?v=gifoHpryQ8A
Iar aici una dintre povestile preferate ale copiilor mei (sunt 3 parti parca pe Youtube). Vedeti si restul filmuletelor, daca va intereseaza. Ia uite despre ce discutam aici!
http://www.youtube.com/watch?v=dkIzKdeemnI&mode=related&search=
ML spune:
Bun gasit tuturor!
Parca nu imi vine sa scriu aici, caci prea multe despre flori presate nu am ce povesti, dar vreau sa va salut in grup si sa aflu cum va mai e.
Cu Liviana am "vorbit" putin, dar despre restul fetelor nu stiu nimic.
Noi am ajuns "intregi" in noua casa, dar tot nu am terminat cu despachetatul. Nu ma plang, ba chiar sunt tare multumita de tot ce ne inconjoara.... In fine, avem parte de o toamna si nu o caricatura, frunzele au inceput sa se inroseasca si in fiecare dimineata imi umplu ochii de tot ce misca. Pinul vecinului cu trunchiul sugrumat aproape de iedera rosie (Virginia creeper) e "iubitul" meu. Apoi la rau cresc valuri, valuri de floarea soarelui de padure iar crinii salbatici, rododendronii si restul "buruienilor" ne-au tinut companie toata vara. Am facut rost de la o prietena si de un ghid de camp al florilor salbatice din regiune si m-am amuzat cu fetita ca pe multe invatase sa le recunoasca.
Liviana ma intrebai cum ne descurcam cu serviciul si cu... serviciile rurale. Sotul s-a pensionat iar eu voi cauta ceva de lucru cand se mai linistesc apele. Pare a fi cam greu in privinta asta... voi mai vedea...
Serviciile lasa de dorit in comparatie cu FL/oras (sunt inceti, le lipseste aparatura de ultimul ragnet (cabinete medicale), cam atat, deocamdata, am observat)
Gata, ca am spus destule. Pozele fac mai multi bani decat povestile mele.
Si deci, Liviana, cum te descurci cu amandoi? Te-am vazut in album cu parintii tai?!... Inca o data, ai niste copilasi superbi!
Corinace iti mai face prichindelul, gradina soacrei... Presupun ca nu ati avut probleme de pe urma incendiilor, asa-i?
Diana dar gogosica ta, examenele, cu ce iti mai umpli timpul (daca mai ai liber...)?
Gabriela, baietii cum se descurca cu scoala? M-am gandit la tine zilele astea. Mi s-a deschis violeta, ceva de necrezut. Are flori mari cat palariile si vad ca nici gand sa se opreasca. Stiu ca pusesei la presat. Cum ti-au iesit?
Si eu, ca si Liviana, astept sa am timp si mai ales stare sa ma "joc", din nou, cu flori.
Randul vostru acum !
Aldebaran spune:
Lorena
Ma bucur nespus sa te "vad" mai ales la subiectul acesta.
Of, citesc descrierea locului unde v-ati mutat si ma apuca asa un dor de duuuca! Sunteti niste fericiti!! Si copilasii vostrii cu adevarat norocosi.
Aris creste si e taaare nazdravan, nu imi lasa deloc timp si energie pentru pasiunile mele. A descoperit toate rafturile, toate dulapurile, inclusiv cele cu flori presate. Imi pare rau sa spun ca in vara asta nu am adunat nici macar o floricica. Gradina soacrei mele a ramas intacta in vara asta. Si pentru ca m-ai intrebat, nu, nu a fost afectata de incendii, doar de fumul ingrozitor care venea din Evia, insula in flacari aflata la cativa km.
Daca ai timp fa niste poze si arata-ne locurile minunate despre care ne povestesti. Mai ales pinul ala cu iedera rosie, mi-ar place sa-l vad.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Vrem si noi bb2
ML spune:
Corina unde ai poze cu Aris?
Si, ii dai si lui floricele si frunze sa lipeasca? Acum ai mei parca sunt mai grijulii si chiar si-au pus singuri la presat cateva plantute in vara asta.
Si noi ne-am trezit cu fum de la incendii spontane in FL, parca inainte de mutare. Era ca o ceata pe strada.
Altceva n-ai mai facut? Nici un fel de "jucarica"?
Poze sunt in album (cele noi, de la fluturas in sus) si pinul pe acolo. As fi vrut sa-l vad mai de aproape, dar e pe pamantul vecinului si nu-mi vine...
GabrielaG spune:
Fetelor dragi, bine v-am regasit....
Inca deschid "zona artelor" si cum nu vedem nimic de la flori presate...treceam mai departe. Inca mai admir florile si ma gandesc ca ar trebui presate, stiu cum ies unele la presat si cum nu...dar n-am mai avut timp efectiv. Sunt intr-un iures continuu si am de gand sa o tin asa pana in ianuarie sau iunie...o sa vad cum merg treburile, dupa aceea o sa ma hotarasca...
Baietii mei sunt bine, multumesc de intrebare....sunt tot mai simpatici, se inteleg si nu prea, cel mare, care e la scoala...ar vrea sa fie din nou mic la gradi. Chiar ne-au spus la sedinta cu parintii sa strangem flori si frunze si sa le presam...si eu m-am gandit ca am cartile pagini aurii pline
ML, violetele se preseaza frumos...nu stiu de ce totusi unele, care nu aveau florile catifelate si marisoare, au ramas cu petalele transparente, celelate mov si carnoase s-au presat super.
Pupici si ma bucur ca ati redeschis subiectul,
Gabriela si baietii