Schimb de mame - pareri despre ultima editie

Schimb de mame - pareri despre ultima editie | Autor: Amisa

Link direct la acest mesaj

Buna

Sunt tare curioasa sa stiu daca urmariti si voi emisiunea de pe Prima TV ,,Schimb de mame''. Numai ce s-a incheiat emisiunea din seara aceasta si eu sunt..... socata de comportamentul unuia dintre tatici. Sa ne fereasca Dumnezeu de astfel de soti! Voi ce parere aveti? Credeti ca taticul acela era (si este) normal? Eu tare ma indoiesc, dar as vrea sa mai aflu si alte opinii.


Amisa, mamica de fetita alintata


Saraca femeie, oare cum rezista cu un asa nebun in casa? Si care te mai face si de ras la TV.....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu m-am uitat in seara asta, dar iti raspund ca sa stii ca n-ai de ce sa te agiti pentru genul asta de emisiuni. "Tradati in dragoste", "schimb de mame" si alte bazaconii de genul real tv sint facaturi. Oamenii sint platiti ca sa joace un rol, sa se dea in spectacol si sa-si puna poalele in cap pentru a face audienta. Asa ca e cam la fel cu a vedea un film, totul se desfasoara dupa un scenariu si "actorii" nu ies din el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

Daca a jucat un rol de om cu "probleme la mansarda" a fost foarte bun (in sensul de actor), iar daca asa e el parerea mea e ca ar trebui sa mearga la un medic.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Facatura, ne-facatura- oricum, cu subiectul de azi si-au pus poalele in cap rau de tot!Asa ceva deja e de domeniul patologicului! Nici vorba sa mai poti urmari scopul initial al emisiunii <<Schimb de mame >>. Aici puteai vedea doar un sot cu grave probleme comportamentale!
Sau au vrut sa faca o simbioza intre <<Schimb de mame>> si <<Tradati in dragoste>>???!?!?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:


Am auzit ca realizatorul emisiunii ,,Tradati in dragoste'' umbla cu smecherii - carcotasii spuneau asta - ca platea oamenii ca sa-si joace rolurile.
Despre ,,Schimb de mame'' nu am auzit astfel de lucruri. O cunostinta de-a mea a fost la o emisiune, la o alta televiziune si dupa vreo jumatate de an, a primit un telefon si i s-a propus sa participe la ,,Schimb de mame'', pentru o suma . A considerat ca suma era prea mica si nu a acceptat, cu toate ca respectivii au incercat sa o convinga. Nu cred ca i-ti dau o suma de bani ca sa arunci cu noroi in altii iar tu sa nu fii criticat si nici aratat cu degetul. siapoi care-i fraierul ala care ar accepta sa fie facut de...cacao ( ca alt cuvant mai potrivit n-am gasit) in fata familiei, a prietenilor, a cunostintelor? Te platesc, dar nu cred ca i-ti influenteaza si comportamentul din timpul emisiunii.....


Amisa, mamica de fetita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Exista subiectul respectiv si pe net sau in reluare?...ca m-ati facut curioasa

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

O sa fie in reluare cred ca sambata la ora 16( daca nu se modifica programul Tv din cauza sarbatorilor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

A sa cum spune si Natasha totul e regizat..eu am vazut emisiunea,,,regizat sau nu..d'nul respectiv are ceva la mansarda

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Eu cunosc o persoana care a apelat la "Tradati in Dragoste" si va garantez ca n-a fost nimic regizat. S-a filmat in vara dar cazul a fost prezentat in urma cu vreo luna.
Bineinteles ca mai sunt si "facaturi" dar nu toate!


Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Am vazut si eu emisiunea...siigur avea cateva stoluri lipsa sotul mamicii de schimb...si sustin ideea lui Bibyrox ca unele sunt facaturi,dar nu toate;cunosc pe cineva care a apelat tot la "Tradati in dragoste" si cazul a fost prezentat exact asa cum era...nimic schimbat.Asa ca...cred ca scriu ca personajele sunt fictive ca sa nu aiba probleme cu CNA-ul.
Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoaneta1 spune:

Dar ce facea sotul respectiv, povestiti si voi aici sa aflam si noi pliz.

Mergi la inceput