Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
mediterana spune:
Dragi mamici si viitoare mamici,
va citesc cand apuc...mai e un pic si vom povesti cum a fost nasterea...
va urez toate cele bune, sanatate si copilasi frumosi!
mediterana
Daconst spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri,dar...nu scapati asa usor de mine.![]()
Cum sa-l infasam pe bb?De ce?Adica aici nu-i infasa nimeni si nici eu nu am de gind sa-l tin strans legat.Nu stiu daca e bine sau nu,dar aici nu se practica.
Apoi sa-l schimb pe bb,Liudo,am o chestie de se pune pe masa de infasat care e ca o perinita mai mare din material prin care nu trece umezeala si se sterge usor.
Eu ma gindeam sa folosesc scutecele de finet cind e sa-l sterg repede pe bb de apa,sau daca-l spal sa-l usuc cu el.
Si la varianta de pus sub cap,gurita m-am gindit,dar mai sunt unele din tifon care se folosesc aici.
In fine o sa mai iau vreo 3 sa fie acolo.
Cata,si eu ma simt la fel ca tine...adica am durerile ca la menstruatie de mi-e frica sa mai ies din casa.Eu care nu stateam locului,acum mi-e frica sa nu nasc mai repede si m-am potolit.
Daca ai pe cine sa intrebi,poate-mi spui si mie cit sunt de normale sau nu durerile astea.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+ 
Helenutza23 spune:
gata, am venit de la obor, mi-am luat o gramada de fient ca nu am rezistat, erau imprimeuri frumoase, am luat cate un metru din ala, un metru din ala etc
o sa imi pun si in cap!
tot la metraj am gasit o chestie care e buna de paturica. fiind dublu lat (de 2 m latime)am luat cat sa imi ajunga pt 2 paturici (adica 1,5 m)
Haricleea sa stii ca nu am uitat de tine numai ca prietena mea a fost plecata. de abia azi am vorbit in leg cu dosarul de analize care trebuie la spital. intr-adevar ea l-a avut la ea. cu tot ce a facut in timpul sarcinii, analize, ecografii. singurul lucru pe care nu il facuse era o analiza de coagulare (sunt mai multe din categoria analizelor de coagulare, nu stia despre care anume e vorba) si i-a facut atunci pe loc dar zicea ca mai bine le-ai avea ca sa nu mai stai sa iti mai ia sange. trebuie sa intrebi despre care anume analiza e vorba. banuiesc ca e vorba de time quick dar... poate stiu fetele.... te pup si sper ca raspunsul meu sa nu fi ajuns prea tarziu. daca e vorba de time quick stiu ca aia iese f repede, o poti face maine (de ex la victor babes o faci de dim si o da seara dupa 5) 
31+
R_MARCE spune:
Pup fetele,
ma bucur sa vad k in general sinteti bine, sanatoase.
Romaria, iti tin pumnii si sper k pina acum totul a fost ok si iti tii deja puiutzul in brate si te bucuri de el!
"Noi" sintem bine. Nu am mai reusit sa intru sa citesc prea mult...vad k ati scris nu gluma! Mi-am cam pierdut keful de forumat de cind "deliciile" sarcinii sint atit de placute!
Ce mai "facem"...? Pai...cu ce sa incep? Cu durerea de spate care ma termina! dak stau kiar si numai 10 minute in picioare. Ar mai fi arsurile... singerarile din nas.... durerile de oase/icheieturi din timpul noptii... pipi la fiecare 2 ore... miini si picioare amortite rau... picioare umflate.... Ufffffff...
De condus, conduc si eu k nu am incotro... decit sa merg pe jos
brrrrr! Apropo...am gasit un agent de circulatie si l-am intrebat de purtatul centurii la gravide si mi-a zis k nu e obligatorie dak sarcina e vizibila.
Vad k incep sa iasa puii din "outz"...din ce in ce mai multe dintre noi se pregatesc iar eu ....sint geloasa pe voi, k mai aveti asa putin si o sa va tineti puiutzii in brate curind! Eu mai am asa muuuult...numai orele si zilele pina la momentul X!
Va pup inca o data si ne vedem pe mess mai degraba ...sau mai intru pe aici sa vad ce vesti mai sint
Marce
30+
Vine bebelina mea, Patricia-Ioana!
oana_bucur spune:
Daconst am binevoit sa pun pozele cu ultimele hainutze ale lui putza in folderul Haine Bebe.
Helenutza e si o poza (nu foarte clara) a lustrei, facuta dupa poza de pe cutie...oricum se distinge bine...e in acelasi folder.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
oana_bucur spune:
Ah...si Daconst ptr protectia saltelutzei sigur tre sa gasesti la voi o husa impermeabila care imbraca salteaua (pe o parte e musama si pe cealalta e textil)...mie mi-a cumparat-o prietena mea caci aici nu gaseam nicicum decat petice.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
kateryna spune:
Si eu am luat ptr protectia saltelei un fel de cearceaf de la Happy care e pe o parte absorbant ca un pampers si pe cealalta e impermeabil.
34+
George Anelin
Liuda spune:
mai da voi nu mai aveti liniste? bei numai cautati pe ce sa ma cheltui eu banii! saltelute, protectoare toate prostologiile de pe lumea asta am cumparat - bai da se folosesc astea de o femeie gravida si un copil mic si inventeaza toate nebuniile, numai bani sa scoata...
mai saptamana asta ne umplem de copii? parca acum ne plangeam ca mai e o vesnicie pana apare cocuta si na, ca vin!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 1 zi
oana_bucur spune:
Intrebare ptr mamicile de bebe 2: vreau sa-mi iau saltelutza ptr schimbatul bebelui si am gasit 2 modele...au marimi diferite, si oarecum si forme diferite. Parca as inclina spre 1-a varianta caci e mai mare si are un model care-mi place fata de a 2-a varianta...desi masa de infasat-dulapiorul va avea marimea de 74/50 in partea de sus pe care va fi asezata salteaua cel mai adesea (poate am sa o pun destul de des si pe canapea)...insa va fi proptita in perete si patutz). Voi ce imi recomandati???
1 varianta: http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=387
2 varianta: http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=186
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
anis spune:
OANA, eu am pipait ambele modele.Nu au intaritura pe spate nici una din ele, adica daca vrei sa le pui pe patut nu ai cum.Iti recomand in caz ca vrei sa o pui doar pe masa de infasat http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=186
AniS
35+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."