Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
mihacarm2002 spune:
Nu am mai intrat de pe 1 Dec, asa ca am ramas tare in urma cu cititul.
Am avut ultima inspectie pt gr I (ca invatatoare) si am fost f. ocupata si stresata. Ajunsesem, sapt trecuta, sa dorm doar 2 ore ziua si 3 noaptea. Vineri am terminat, nici nu ma asteptam sa iasa asa de bine, Comisia a fost f. cumsecade. Insa sambata si duminica am dormit ca valiza, in reprize.
Azi am fost la doctor, fetita are 2275 g ceea ce inseamna ca ea a luat 1 kg iar eu niciunul. Imi era frica sa nu fie mai mica decat la ultimul control.
Acum ma intorc sa citesc macar capitolul acesta de la inceput!
Sa inteleg ca romaria a nascut prin cezariana? Sa ii dea Dumnezeu bebe sanatos si recuperare usoara!
Mihaela 32+ 
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Mi-am amintit ca mai am o intrebare la mamele cu bb2.Ce punem in patut sa protejam salteluta?Ca se mai intampla sa faca bb pipi pe linga pampers?
Ceva idei?Exista ceva special sa protejeze?
Nu mi s-a intamplat sa faca in pat, mai mult el se uda, patul nu s-a udat. L anoi exista niste paturici, seamana cu pampersul, pe fata au mat textil si pe spate plastic, sunt patratoase, si se gasesc in farmacii. CRed ca sigur la voi exista. Poti pune sub cearsaf
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
31+ Barza aduce o 
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Helenutza23
buna fetele,
am si eu 2 intrebari:
1. de unde cumpar scutece de finet? (vreau cateva, maxim vreo 5 si mi-ar placea sa fie imprimate cu ceva, nu albe)
2. de unde iau lustra frumoasa pt camera lui bb?
1. Nu stiu daca gasesti gata facute, incearca in Bucur, daca nu cump material, eu asa am facut si un mic tiv si gata, foarte folositoare
2. La brico sunt lustre frumoase, la mobexpert (dar cam scumpe)
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
31+ Barza aduce o 
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
M-am trezit si eu la final, cand vad ca ati primit deja raspunsurile
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
31+ Barza aduce o 
kateryna spune:
Albinutzza,
inca o parere in plus nu strica.![]()
Fetele, e 19.13. Probabil la ora asta Romaria isi tine bebelina in brate.
Nu mai stiu cine zicea ca miercuri o sa avem 4 bebei. O sa fie 5
ptr ca miercuri nasc si Haricleea si Mirela.
34+
George Anelin
roandre spune:
Aelita, e ametita rau fi-mea de atatea cadouri in asa scurt timp...tot primeste jucarii si parca tot nu-i ajung.
Ce ai facut la dr? Mai e putin si vei avea si tu bebitza ta in brate...mama, 38 sapt!
gabriela_s, deci gata bagajul?...hehehe, acum vorbeste cu bebitza sa vina ca e totul pregatit!
Pai tati s-a jucat acolo cu ea pt ca nu avea calculator sau filme la dvd...ca asta face acasa in loc sa stea cu mandra sa se joace.
De cate ori am zis ca-i arunc dvd-ul ala pe geam si tai cablu de net (dar cu asta glumeam ca si eu sunt dependenta de el...hihihi).
Dana, sunt f utile scutecelele. Eu le-am folosit la inceput pt infasat, pt pus sub cap cand dormea, pus pe umar cand o tineam sa scoata aerul ca sa nu ma murdareasca pe haine cand scotea si laptic, mai puneam si in carucior sub ea...deci le-am folosit la maxim.
Acum naste Romaria....apare urmatorul bb in echipa noastra...a 3-a fetita!
Utile pt burtici, viitoare mamici
oana_bucur spune:
Cele mai frumoase ganduri pentru Romaria si bebelina ei 

Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
Salina spune:
Fetelor, sunt asa emotionata pt. Romaria!!!!
Parca as naste eu. Abia astept vesti. Sper sa vina Monicutza cat mai curand cu ele!!!
Eu trebaluiesc de zor desi, dupa sfatul medicului, ar trebui sa stau pat, sa lancezesc...dar n-am stare, desigur. Mai arunc cate un ochi si pe la voi.
Gaby- bravo, eu nici acum nu mi-am facut bagajul
. Maine fac toate cumparaturile pt Craciun si ma mai linistesc un pic, apoi seara sper sa reusesc sa fac bagajul. 
ALINA
37+
Catalina spune:
Fetelor, e clar, bebelului meu nu ii mai place sa iasa ma'sa din casa. Dupa ce aseara am luat nospa ca avea niste dureri ca menstruale, acum (dupa ce toata ziua am stat in pat, chiar am si dormit ceea ce mie nu mi se intampla ziua), am mers pana la magazin si m-am tarat pur si simplu inapoi. Cu niste dureri naspa rau de tot si senzatia ca imi iese bebe pur si simplu. M-am speriat cam rau.
Acuma m-am reasezat in pat si maine nu mai misc din casa ...
Auziti, parca nu simt o intarire a burtii. Doar dureri menstruale jos, astea ce pot sa fie ... se poate contractii fara intarire? Am zis ca daca nu ma lasa intr-o ora il deranjez pe dl dr.
Romaria, tot la tine ne e gandul.
Cata 37+
ylilimic spune:
roandre - super intalnirea cu Mosul! Ti-am admirat papusa! Sa fiti fericiti!
aelita - a venit un timp cand am experimentat pusul pampersului in mare viteza, si in ciudate pozitii asa incat pipi a mai iesit. Sper sa nu vi se intample si voua, la fetite chiar sunt putine sanse. Insa mamicilor de baietei din jur li s-a mai intamplat. In ce priveste scutecul, la Cta se infaseaza bb, si la 50 cm nascut, un scutec de 60x60 nu e suficient: cat indoaie coltul la cap, cat indoaie la picioare? Din acest motiv scutecele de spital sunt mereu 2, unul pt partea de sus si unul pt picioare. Mi s-a parut cam mult si le-am facut din start mai mari si ca si gabriela - le-am monogramat de frica sa nu le schimbe cu ale altui bb. Pana la urma am primit o camera cu bb langa mine si am dispus de infasatul lui singura.
Cata - imi zici mie sa stau locului dar tu esti mai breaza?
Curand ar trebui sa primim vesti de la romaria - manca-o-ar mama de fata! pardon, mama, proaspata mamica! 
Si v-am zis ca am ramas cu burta blocata sub masa? Da, nu radeti! INcapatinarea mea nu are margini si ca sa-mi arat ca inca mai incap la locul meu preferat de la bucatarie, m-am asezat sa mananc, cu burtica usor sub marginea mesei. Dar bb a gasit de cuviinta sa se "umfle in pene" si am ramas intepenita acolo cateva minute pana a luat-o din loc in alta parte. Altfel, riscam sa ma ridic cu masa pe burta 
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici