Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Anis...sa inteleg ca nu stau perfect drepte decat pe o suprafata perfect dreapta? Asta voiai sa spui?
Eu ma gandeam ca o mai iau cu mine si in deplasari.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mama da toate astea chiar necesita atata gandire, alegere, consultanta! Si daca nu cumperi ce faci? Doamne cum se descurca alea care cresc copii in hainele copiilor mai mari, chiar cat noroc totusi avem si noi si cei din burtica noastra, cu toate ca parintii nu se aleg!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Oana, noi am ales varianta 1 la salteluta de schimbat. Poate fi utilizata si cand o creste bb mai mare.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor tura de zi se termina! eu plec la culcare!
din cate inteleg un pic mai tarziu o sa apara tura de noapte compusa din cele care nu pot dormi! Eu pana cand dorm, nu vreau sa ma laud dar la 3 nopti mai am si una proasta, sper sa nu fie cea care urmeaza! Va las in pace, ma duc sa vad cum e cu patul, si va citesc maine! va pup si ... o rugaciune pentru Romaria!
Cine urmeaza? brr.,.. eu pana joi tac, ca joi vedem ce ne zice doamna dr. si apoi ma plang sau ma laud aici la voi... poate nu o incasez ca ma vaicaresc si plang pe aici!
pupici si vedeti stati cumintele ca sa nu grabiti covorul rosu al bebeilor!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Da Oana, saltelutele stau numai pe o suprafata tare sau pat etc,nu pot fi puse si de-a latul patutului de ex.Eu am luat una de la Cam costa cu 100 de mii in plus ,dar are suprafata pe spate tare si o pot pune si pe patut.

Pt deplasari, eu am o salteluta de la o geanta , asta e cea mai indicata.Se gasesc si separat.

AniS 35+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Am inteles, Anis...e ok...caci ea va sta aproape tot timpul pe dulapiorul facut special ca masa de infasat...eventual daca-mi va fi mai comod pe pat...dar nu cred ca voi avea curiozitatea de a o pune de-a latul patutului.
Mersi mult, Anis,Monu

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetele intru pe fuga ca sunt pana peste urechi la servici.

Vroiam sa va spun ca a nascut Romaria o fetita!! Nu stiu inca amanunte ca a vorbit cu sotul meu si el s-a emotionat si a uitat toate detaliile. Principalul e ca sunt bine amandoua.
Va mai scriu un pic mai incolo ca ma duc sa o vad diseara!

Va pup si sper ca sunteti cu toate bine!

, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Monicutz, multumim de vesti:D Te asteptam cu date despre bebelina Romariei ca sa o trecem pe listuta. O sa o trec eu si asa, dar sa completam pe urma.

Romaria, sa-ti traiasca printesa!! Recuperare usoara si bebe sanatos si mancacios!

34+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Monicutz, nici nu stii cum am asteptat mesajul tau seara aceasta!!!Multumim mult de tot pentru vestile bune!

ROMARIA multe multe felicitari, refacere rapida, sanatate, sa vina lapticul cit mai usor si sa ne trimiti poze cu micuta printesa!!

Mariana 29+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Sa fiti sanatoase si vesele, Romaria si buburuza.
Monicutz asteptam detalii...si poate niste pozilici....

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput