Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
Ivona1977 spune:
Bravo Romaria si fetita! Sanatate si numai bine! Asta familie fericita de Craciun!

Ivona
kateryna spune:
Am trecut-o pe Romaria pe listuta. Monicutz, cand vb cu Romaria incearca sa afli ce greutate a avut bebe la nastere, lungime bebe, scor apgar si numele fetei.
Liuda, eventual vezi daca poti sa afli si tu de la Flavia acelasi lucru ca sa completam la lista.
34+
George Anelin
oana_bucur spune:
Levi de abia acum am inceput a citi din urma si am vazut mesajul tau... Din pacate nu am stiut ca si fetele de la gemeni au scris mesaje, asa ca nu le-am printat. Imi pare rau dar daca nu am primit nici un mesaj de nicaieri m-am gandit ca nu au apucat a scrie. Scuze...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
ALINATXA spune:
Romaria mi-ai lumininat si fericit seara.O sa dorm ca un bebe in noaptea asta.Asha ma bucur de asemenea vesti doamne.Numai vreau pom,cadouri nimic.Tot ce vreau sa imi aduca mosu este vesti de genul asta si sa vina si la mine mai intarziat e adevarat cu o fetita sanatoasa tun si frumoasa.
Te pup dulce dulce dar si mai dulce iti pup iubitica
31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Haricleea spune:

Romaria

Felicitari Romaria,azi toata ziua m-ama gandit la tine cum numeri orele minutele!!!Sa-ti fie sanatoasa mititica,mancacioasa,somnoroasa si sa-ti aduca numai bucurii!!!!
Fetelor,exact la ora asta am terminat cu totul....Bagaj,ordine in casa,rate platite,gaze platite de care uitasem si parac vad cum ajungeam acasa cu puiu si centrala era moarta din cauza lipsei de gaz.de!uitasem sa le platesc dar Doamne-Doamne mi-a dat un neuron de a gandi cum trebuie si de a rezolva totul azi!!!
M-am facut si frumusica....la pasa
si tot tacamul.Am facut si mancare pt tati care vine miercuri seara.Mai trebuie sa dea el cu aspiratorul,sa spele pe jos si sa stearga praful...
de,tre sa ma ajute si el macar odata!!!ca doar vine fiso acasa!!!
Am o mare intrbare pt mamicile care sunt la al doilea puiut.Am o verisoara care in februarie termina concediul pt cresterea copilului si se pare ca este din nou insarcinata.Intrebarea este daca beneficiaza de indemnizatie de cresterea copilului daca se va duce patru luni la serviciu.voi ce stiti?care este regula?vreau sa o ajut ca este cam pusa pe ganduri si nu stie ce sa faca...
inca o intrebare.Ce acte trebuie sa iau cu mine?maine pe la 13.00 o sa plec la Bucuresti ca sa dorm acolo pt ca la 7 fix trebuie sa fiu la spital.Am sa mai intru de dimineata pana plec...
va pupic!!!
37+
-David Mihai
ALINATXA spune:
Daca nu ma insel urmeaza haricleea si mai cine?Fetelor imi e frica rau de mor.Simt o multitudine de sentimente gen frica si emotiiCred ca pana aici mi-a fost cu ,curajul.
31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
oana_bucur spune:
Alinatxa unde te grabesti tu, guritza?! Caci tu mai ai de asteptat... sunt multe fete inaintea ta, asa ca stai linistita si cumintica.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
kateryna spune:
Alina, urmeaza Haricleea si Mirela73. Si ce faci scumpa, incep emotiile? Stai linistita ca o sa fie totul bine.
34+
George Anelin
oana_bucur spune:
Kateryna recitind mesajele din urma am gasit si numele bebelinei Romariei...este Rihanna Nicole. Daca esti tu dragutza sa il treci...eu recunosc ca nu mi-am prins urechile deloc in lista pana acum...parca n-as incepe acum.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+