LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 25
lavi02 spune:
Madau nici n-am apucat sa-ti zic ca m-am uitat la poze, mi-au placut f mult dar intr-adevar, rochita maro e la superlativ.
Eu mai nou gasesc tot N. J. CU miere, fara miere n-am mai vazut, ceea ce ma enerveaza. La Auchan ai gasit fara? Cand am fost eu la Auchan n-aveau deloc asa ca ... of! Cum ne e norocul.
De ce toate fetele care imi plac mie, chit ca se
la un moment data pana la urma ajung sa se iubeasca intre ele? 
Anda maaaare dreptate ai cu relaxatul!!!
Daca nu reusesti sa te si relaxezi si sa faci ceva placut pt sufletul tau intr-o zi, o iei razna, ajungi sa vezi totul in negru si sa te simti robotul robotilor. Verificat pe mine, din plin!!! Nu va mai pove circumstantele ca-s off topic.
Ripley ce mi-a placut: "inchide TV-ul vo 2 zile".. asa e!!!
Gagici care vreti sa va creasca din nou burtici, nu va stresati de pe acum o sa vedeti la momentul cu pricina ce-o fi. Cel mai probabil e ca totul va fi bine! 
Noki felicitari pt nota 10! 
De acord cu ideea: cine a primit sprijin in momentele lui grele e cumva dator moral sa intoarca acest sprijin catre altii in suferinta. 
Anda si eu tot pe ultimii metri. Groaznic.
madau spune:
Bai nu se poate asa ceva...cum nu-i dai ce vrea cum incepe si da din maini si din cap, tipa, bolboroseste, se vaita..un circ intreg. Ma dor urechile nu gluma 

. Ai vostri copii tot asaa fac???
Roxi eu ii dau Mirunei rosii de cateva luni bune..la inceput ii puneam la fiert in mancarica, apoi am inceput sa-i dau cate o bucata de rosie s-o manance asa...cu tot cu pielita, n-a avut nimic. Pielita nedigerata o gasim dimineata in kk, in rest e super, nu vad care ar fi problema.
Noki felicitari ptr nota!!!
Anda te invidiez daca ai resuit sa intri in rochita ca a Mirunei, inseamna ca ai o silueta de invidiat, cea mai mare masura e ptr 3 ani

. S-o porti sanatoasa....si iubita
Hai ca am luat-o pe aratura
, ma duc sa bag pitica in apa ca i-am luat niste jucarii de baie de la Fisher price, tare-s curioasa daca ii plac. Noapte buna!!!!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
Morgano spune:
Roxi, pai sa-i fie jena ca i-am incarcat 10 USD si m-a sunat de 3 ori max 1 min in 2 luni. Adik max 2 usd.
Si nu m-a deranjat ca i-a f.... USD-ii aia, sa-i fie de bine, insa copilul meu nu cred ca merita izolat telefonic ca i-e jena sa ne spuna.
Cere putini bani, vba mamei, fix de astia si face, i-am da mai multi daca ar cere pt ca este chiar super si responsabila. Dar dincolo de responsabilitatea ei pot aparea urgente.... si nici nu vreau sa ma gandesc ca nu are CUM si CU CE sa sune.
NU ma mai plang ca ajung acasa si strang jucarii si pun lucurile la loc 1 ora in medie, ca de 3 zile e murdar in bucatarie pe jos si nu ii era greu cu Ana asa cuminte sa puna naibii niste domestos si putina apa calda intr-o galeata si sa dea cu mopul 2 min, ca in 3 luni niciodata n-a coborat 20 de scari sa duca gunioul si dc da pe dinafara.... ca orice vas spala foloseste partea aspra de la buretele de bucatarie si deja vasele Dinsey arata ca dupa 5 generatii iar cele de inox nu au pic de luciu, sau tigaile de teflon scumpe sunt varza.... Desi i-am spus fte frumos ca ma deranjeaza cel putin faza cu vasele si aragazul meu gigea de inox care arata acum ca de aluminiu.
Nu ma plang pentru ca SE OCUPA DE ANA si pt asta am luat-o si-o platesc..... si o respect si o simt sincer parte din familie.... insa IMI PERMIT sa ma plang atunci cand nu ma contacteaza indiferent din ce motiv iar fata mea are o zi asa proasta cum nu a mai avut intr-un an si 1 luna.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
lavi02 spune:
Ripley dar voi n-aveti tel fix in casa, sa va sune de pe ala?
Eu zic ca chestiile astea din casa sa incerci sa i le spui, poate o domesticesti. Nah, probabil i le-ai spus deja.
Eu vorbesc, sa ma vezi pe mine dupa ce o incepe bona... stiu exact cum e ca la cat de greu gasesti una sa fie OK cu bb si sa ai incredere in ea, mai inchizi ochii la cele casnice. Si tot inchizi....
----
Sa vedeti cu ce ma ocup eu: am scos poze pe hartie si bineinteles ca aia ni le-au dat intr-o ordine bine amestecata
asa ca acu le caut pe CD sa le pun in ordine cronologica in albume. Si pana vineri tre' sa scoatem si un rand pt bunici ca ne mananca aia de vii daca ajungem la ei fara poze. Si azi s-a trezit socru-meu ca vrea alcoolmetru (vazusem la Cora dar e moarte de om zilele astea), si HR-ita de la firma la care lucreaza Virgil ca vrea joi tombola de cadouri haioase, tot azi! Oamenii astia nu-s seriosi, zau asa!
gabitaco spune:
Si acum referitor la depresii si probleme....ca ne doare capul, ca nu papa bebe cat vrem noi, ca are muci, ca mai tuseste, alea sunt probleme minore... stiu ca e fff greu sa faci fata.... dar ganditi-va cum ar fi fost sa fiti in locul femeii care a nascut 2 siameze cu o singura inima si cu un singur ficat, obligata acum sa aleaga care dinte fetite va supravietui??? Ei acu ce ziceti??? Mai sunt asa grave pb voastre?
Sau cum ar fi viata vostra daca a-ti sti ca mai aveti putin de trait? Ce a-ti face atunci? A-ti invata sa mergeti mai departe si sa va bucurati de fiecare clipa, sa fiti alaturi de cei dragi si sa sperati ca totul va fi bine. A-ti cauta cu disperare un umar pe care sa plangeti, niste persoane care sa va aline suferinta, nu? deci zic eu a inchide ochii si a-ti astupa urechile la problemele celorlati nu e tocmai solutia ideala.
stiu ca vin sarbatorile... ca vrem sa auzim numai lucruri frumoase.. dar numai impreuna putem face ca aceste sarbatori sa fie frumoase pentru fiecare.Ganditi-va numai la momentele in care cu disperare deschizi calculatorul si vezi ca cineva este alaturi de tine.... si totul devine parca mult mai usor.....
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Lavi- in Carrefour aveau ultima oara Junior fara miere. Io de acolo i-am luat.
Duminica am fost in Auchan si nu aveau de nici un fel - nu-i asa, Roxi?
Sa nu-mi zici ca si tu tot duminica ai fost, ca puteam pune de o intalneala...

Madau- hai ca m-ai speriat, am crezut din tonul mesajului ca ti-a refuzat laptele, Doamne fereste! Ehehe..cu crizele de nervo-personalitateo-rautate cunoastem pe deplin! Numai ca a mea e scorpie, deci si mai si!

Ripley- of...si tocmai ne ziceai cat de mult iti place de ea.Ia-o la scuturat, bine, la modul frumos, adica zi-i ce te deranjeaza si cred ca o sa se rezolve. Pare genul rational si ok din ce zici tu, asa ca sunt mari sanse sa-si revina. pup!
Gata, fug la nani, ca imi pica okii in gura de somn!Nu stiu cand oi face tema, ca joi trebe predata! 
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

anda77 spune:
ripley, io cred ca ai alte bube cu bona de te-a enervat azi cu telefonul. asa eram io cu mimi-fosta bona. cand vemneam acasa si gaseam ca la porci imi venea sa mor cu ea de gat. aia nu doar canu facea curat, dar imi facea mizerie fata de cum lasam eu dimineata.
ma io vreau sa-ti spun un lucru: pe mine dk ma suna la serviciu bona sa-mi zica ca nichita nu doarme ca-l dor dinti, de nu ti-o... de nu se vedea! adik eu nu vad urgenta in asta. i-am aratat unde e dentinoxul si cat se pune pe gingie, i-am aratat. i-am spus sa-l linisteasca in brate in cazuri extreme, i-am spus. n-are febra, e schimbat, e mancat, nu-i e sete, i-a dat cu dentinox, i-a dat putin nurofen dk situatia e tragica de tragica, l-a linistit in brate? dk nu le-a facut pe astea, e tembela, ca io asa am invatat-o. dk le-a facut si nichita plange, trebuie sa-si dea seama singura dk e plans de durere de altceva (ca de la dinti este exclus, cel putin la nichita, dupa dentinox combinat cu nurofen, nu-l mai doare neam, am verificat io de "n" ori) sau e plans de rasfat. in primul caz ma suna, in al doilea se descurca singura, dk ma suna ca-l dor dinti, o dau afara! la mine asa e.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Gabitaco
sa ti se rezolve toate problemele!!!
Noki ieri am fost in Carref (Colentina) si aveau numai cu miere. Cred ca le fac pe toate cu miere si ca cele fara vor disparea pe masura ce se vand. Asta-i feeling-ul meu, pt ca a fost o perioada in care nu se gasea pe nicaieri si acum a aparut cu miere.
Noki_Lara spune:
Lavi, daca-i musai Cora, incearca la happy-hours
dimineatza la deshidere, respectiv noaptea. De exmeplu Carrefour-ul e deschis pe 20 pana la 24! Io-s experta in cumparaturi ante-Craciun la ore de-astea "matinale".
Cu petrecerile, si io azi am aflat ca face minunatul meu loc de munca petrecere de ploduletzi la bradul de Craciun, asa ca joi la pranz merg cu Titi la petrecere. Cica e bal mascat. trebe sa sun sa ma interesez...Adila zicea s-o facem Zorro...![]()
Gata, somnic usor! Tai-tai!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

anda77 spune:
ripley, cu costurile, a mea imi da beep. o sun eu inapoi.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"