LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki, pai tu crezi ca, cu 2 copii de gat - unul cu program de gradinita - ore fixe de dus-adus, cu sot care lucreaza toata ziua si are si n probleme de rezolvat zilele astea si fara carnet de sofer personal - eu sunt numai buna de search-uit Core dupa alcoolmetre? la propriu si la figurat.

Multam de sfaturi, dar SORRY.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai daca io va zic ca aveau garla de Nestle Junior la Auchan...nu ma credeti???? Si culmea...nici vorba de cel cu miere..probabil e cu toane. Deci care mai vrea, poftiti acum cat mai e..mai incolo....

Succes total cu jucariile de baie...abia am scos-o de acolo

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, bineee, faci tu misto ca dk am intrat in rochia maro pana in 3 ani si bla-bla, binee, dar cand ti-oi arata poze cu rochia supermoderna, gogosar jos, o sa plangi de invidie

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Lavi, multam de urare,dar sa stii ca eu una nu ma plang de nimic.
Ma multumesc cu ce am, desi e loc si de mai bine. Ma gandesc cu disperare la problemele altora, pe langa care pb mele sunt minore si ma bucur ca sunt relativ bine.Sunt o persoana care priveste viitorul cu optimism si nimic nu ma bucura mai mult decat sa vad ca Mateea e sanatoasa si creste frumos.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madau, eu te cred, da' de la crezut pana la drum la Auchan in conditiile enumerate mai sus - cale lunga. Asa ca BUN ii si ala cu miere.

De unde zici ca ai luat rochita aia mei fato?

anda, asteptam poze.

gabitaco ai dreptate

Ina iti tinem pumnii pe maine la doctor.

Mergi la inceput

mai da multe n-aveti somn la ora asta !!!

Povestea nasterii

Mergi la inceput

ia sa mai scriu un mesaj sa ajung si eu la 400 mes

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

1. nu-i reprosez de spalatul pe jos pt ca eu am luat-o ca bona, nu ca menajera si e clar ca are bunavointa dar nu are talent si indemanare in cele casnice.... m-am si convins in timp, nu ma leg de toate astea, pt ca e si inutil si stiu ca m-am enervat pt faza cu telefonul si astea care sunt de fapt neimportante au rabufnit si ele. Ca nu spala pe jos sau nu duce gunoiul.... asta e, imp. e cum se ocupa de Ana si dc asta ii ia 99.9% din timp, asa sa fie atat timp cat Anei i-e bine.

2. Ana stiti e un copil fte cuminte si vesel ... si asta nu sa ma laud. Cand un copil ca ea plange si se agita si e nervos si nu doarme de la 8 dimineata la 4 la amiaza (dupa o noapte semi-alba tot necaracteristica ei) e clar ca ceva nu e ok. In plus, eu am biroul meu si stie ca pot veni fara pb oricand acasa, asa ca nu era o tragedie sa sune si sa spuna ca fata nu e ok.

Si cand am ajuns acasa la 5 saraca femeie era livida si obosita si stresata ca nu mai stiuse ce sa faca cu fata s-o calmeze, ca urla si in bratele ei... iar eveniment.

Deci ideea ramane sa discut cu ea (si am mai facut-o dar nu insistent): sa aiba intotdeauna la indemana mobilul incarcat cu abonament, minute ce-o fi, si cu curent (nu ca ieri cand a iesit la plimbare si m-a rugat intre timp sa-i pun tel la incarcat) pt ca oricat e de responsabila si cata incredere am in ea, pot intervewni situatii urgente la care poate nu se descurca singura.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hop si eu ca nu am somn! mai sunteti???

Anda nu am mai fost in 23 cam de multisor dar...pe vremea asta....nu cred ca ajung. Vineri la 18.30 plec la BV la Sor'mea si abia astept sarbatorile in familionul numeros cu mama tata, surori nepotei...etc. Pe 27 de Sf.Stefam vom face si motul si abia astept sa vad ce va alege fi'miu de pe tava.
Am evitat pe cat posibil sa ii dau sa se joace cu obiecte pe care le vom pune pe tava pt a nu face diferente...si ca toate sa fie noi pt el. Desi...cu reviste s-a mai jucat. Abia astept.

In rest noi suntem ok ca de obicei, cumintei foc, mergem cativa pasi cand avem chef in rest tot in 4 labute ne deplasam mai bine.

Despre lapte....eu ii dau cu maaare succes lapte de vaca dintr-o vaca de incredere...asa ca....nu ma stresez cu problema asta. fi'miu bea cu placere si ii ajunge din moment ce doarme 10-12 ore pe noapte. Ce-i drept seara il bea cu cerealele lui preferate (nestle cu grau si miere).

Cadouri nu am cumparat ca le vom lua de la BV ca de aici...plecam cu trenul si avem deja destule bagaje.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ripley , de ce nu iei tu un telefon ieftin si o cartela si il lasi mereu acasa? Ca sa fie ca un "fix", sa te poate suna de cate ori are nevoie. Cu ocazia asta stii exact daca are credit si daca e incarcat.

Dordia , petrecere frumoasa si drum bun! Aveti grija de voi si va asteptam cu poze.Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI, STEFAN!!!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput