LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Seara buna,

Ina draga mea sunt alaturi de tine! Mult curaj!!!

Noi azi iar ne-am plimbat o gramada, am avut o zi senina numai buna pt asa ceva. Deci dupa cursul de olandeza directia McDo sa mancam apoi....magazine. Miss a tras un pui de somn de vreo 3 ore taman bine sa ma plimb linistita.

Despre incaltaminte:am facut adunare generala cu cateva mamici de la curs care au bebei de varsta noastra si cand m-au auzit ca eu caut cizme imblanite au cam ras de mine. Cica o sa vad ca temperaturile nu scad aici sub 0 grade, ba media e de vreo +8- 10 grade in timpul zilei; Io zic ca exagereaza totusi. Copchiii lor aveau doar niste ghetutze din piele si sosete scurte - fara dresuri

Si tot azi am fost la doctor aici ca sa fiu eu impacata ca nu e grav cu tusea missei, mi s-a confirmat ca nu are nimic la plamani, si sa nu imi fac probleme. Ce credeti ca mi-a dat ca tratament?? Ceai indulcit cu miere.

Despre miss: merge, merge si iar merge, nu se opreste pana cade!Apoi se ridica si de la capat!

Tania mortal chitaristul tau!!!!!!!!!!!

Fee sarbatori fericite si drum bun!

Ripley sper sa iasa mai repede dintisorul buclucas! La voi la Cluj sunt sub 10 grade???? Cat despre masurat piciorusul sa stii ca mi-l masoara astia aici de cum intri intr-un magazin de incaltaminte, de acuma stiu sigur ce marime are miss...si am verificat si aparatele lor de masurat: sunt bune, toate mi-au zis aceeasi lungime. Deci facem 20 sigur. Dar cred ca o sa ii iau totusi niste cizmulite ca sa imi fac damblaua.
Acuma citesc de nevii tai pe bona si iti dau dreptate. Pai daca tot tu esti aia care ii incarci telefonul cu money macar sa aibe bunul simt sa mai lase ceva ca sa te poata bip-ui...

Noki tu nu ai mai iesit de 2 zile????...wowwwwww cred ca ai o stare de cutie de chibrituri.

Cristina N sper ca Elise e mai bine acuma! Pupam fata.

Alexandrina mi-a placut cand ai zis ca "iti dedici timpul altor activitati". Spune-mi cum ai reusit sa te desprinzi de pc?

Roxi noi nu am incercat rosia cruda, insa citricele le mananca cu pumnul fara prea mari consecinte. Adica e un pic rosie dar nu de speriat. Eu zic sa mai astepti, nici eu nu ii dau prea des, doar cand imi aduc aminte.

Am rapsuns in mare, am mai sarit ceva pagini ca tare mult mai scrieti.

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Catutza multumim mult de tot!!! Esti dragutza ca intotdeauna!!!
alinus felicitari pt mergareatza mica. Noi inca...abia exploram...abia ne reidicam singurei...mai greu ca...in 4 labute e mai rapid si mai sigur!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

neata!
Mama, sa-si ia Doru odata laptopul ala ptr serviciu, ca sa mai stau si eu pe DC seara.
BB_alinus "Ce credeti ca mi-a dat ca tratament?? Ceai indulcit cu miere." Mortal doctor! Ptr tuse merge bine spray Tantum verde. Daca tot nu are nimic la plamani e posibil ca laringele sa fie inflamat. Dar in gat s-a uitat, nu?
Eu am mai vazut ca astia din Europa centrala isi tin copii mai dezbracati Se lauda o "nemtoaica" pe forum ca ea isi tine copilul in camera cand deschide aeriseste camera indiferent de temperatura de afara. Vor sa-i caleasca, mai

Eu ma tot lupt cu curatirea casei, dar degeaba, tot mi se pare ca e murdar. Cred ca dezvolt o obsesie deja!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Si eram datoare cu niste poze de la beculetze
ela multa sanatate Dariucii!
Dar ce inseamna grd IV la papanicolau? Nici eu nu l-am facut cand eram gravi. De fapt, multe n-am facut

In Cora Lujer nu mai era Junior deloc-deloc! Iar! In schimb, noi am fost luni seara si puteam sa ne dam cu rolele pe acolo, asa de liber era, iar la case 2-3 persoane.

Roxi dar ce e, nu mai intri pe aici? Hai te rog, ca dai sfaturi bune.

Noki bravo ptr nota luata
La cora ma duc eu la "happy-hours" si se pare ca La Lujerului nu se aplica teoria: e plin de mosi nervosi, mama, blocheaza tot randul cu carutzul si tot ei se enerveaza. Prefer dupa-amiaza

PS: gata, m-am informat cu papanicolaul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

neata,mai dar harnicute sunteti

feligradIV panicolau-inseamna ca exista celule tumorale maligne ,reduse ca nr,adica tumoarea ar fi la dedut in primul stadiu,usor de izolat
papanicolau are 5 grade,dar deja la gr 5 e de fffff rau,fiind destul de avansat

multumesc de urari pt uka

delia si tie multumesc ,sa stii ca urarea de somn dulce chiar a avut efect nu s-a trez decat odata si atunci am leganat-o putin si a adormit

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata, am vb cu bona la o cafea, fte calm si frumos, s-a rezolvat clar, si ea era constienta ca nu e ok. S-a stabilit ca regula: si la baie ia mobilul cu ea.
Scuze ca v-am fredonat creierii aseara, dar chiar ma turasem. Mersi de sugestii tuturor .

Ela, fara sa te speriu, eu stiu ca de la III la pap. e deja destul de nasol. Multa sanatate ii doresc, si sa repete testul pt ca uneori poate iesi prost si din alte motive. Ma bucur ca a dormit mai bine Uka.

Si Ana a dormit bine, cu 2 incercari nereusite de abureala sa planga.... dar era prea obosita si-a cazut lata la loc in max. 10 secunde. Vedem cum stau sa iasa 2 incisivi de sus, deodata, cum sa nu fie saracuta mamei asa intoarsa pe dos? Oricum azi e vesela si a cantat de dimineata, iese mai nou singurica din saculet...

Tati a ajusn cu bine in Ge la destinatie la 2 noaptea, dc rezolva totul azi pana maine dimineata e acasa la fetele lui.

Ina, tinem pumnii!!! Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mai intai de toate, Ina iubito,m-a lovitde-a dreptul vestea de la tine.Te-am simtit atit de aproape, intotdeauna. Imi inchipui ca tristetea te copleseste,mai ales ca ceilalti n-au stiut sa te protejeze.Poate totusi mai exista o sansa si simburel(a).Sau poate se vrea un mic ingerash.Tu vei sti sa gasesti in tine putearea de a o lua de la capat si de a face lucrurile sa mearga.Te imbratisez, asa puternic si cu drag fara margini.

Acum parca nici nu-mi vine sa mai deschid gura.Ce se intimpla totusi?E a 3-a (poate gresesc) mamica de la noi care trece prin asemenea necazuri.

Va multumesc pentru urarile facute cocoloshului meu.La noi dureaza un pic pina ce o sa pun pozele.Per genearl,va spuneam ca a iesit bine petrecerea de duminica,iar ieri T a fost un copil cuminte si fericit.A primit din nou multe daruri.Cele de la tati - cele mai frumoase.Vreo 10 animalute de plush,care mai de care mai mari,mai colorate si mai strigacioase.A facut si vreo 4 pasi cu tati.
Pe de alta parte - dezamagire totala in ce priveste obiectele alese de pe tava. 1- papiota cu ata; 2- surubelnita;3- seringa. Am dat-o-n bara de a fi vreun mecanic sau croitor.La bani,aur,chei masina,carte pix nici nu s-a uitat.E drept ca din cele 3 obiecte alese nu mai vazuse pina acu nici un exemplar.Ma consolez cu asta.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

of, as scrie ceva mai vesel, dar nu prea am ce... sunt intoarsa pe dos de ieri, cu vestea inei. nu stiu daca e deja miercuri in canada, dar sper sa ne dea de veste.

noi suntem la tati la servici, asteptam mosu, am pregatit garderoba lu iris, pe andrei nu ne-am hotarat daca il aducem sau nu. sa vedem daca merita, ca gradi e aproape.

pentru cine are timp, avem ceva pozi de la serbare, si www.dropshots.com/day.php?userid=92108&cdate=20061219&ctime=145245" target="_blank">filmulete. poate mai aduc un pic zambetul pe buze.
tot pe-aici sunt si poze de la tara, animalele au scapat cu viata

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mada tu ai trimis poza la DC de cind avea Miru 9 luni? Ca sa-mi fac o idee despre rapiditatea lor.
Madutza am vazut ca Orlando e bolnavior.Te-ai edificat asupra motivului pt care a vomat?
Anda stii ca si mie dr mi-a zis ca are T polipi de la vreo 2 luni.Da am zis ca abereaza.Acu (poate si in urla racelii asteia zdravene) a ramad cu un huruit urit cind respira.In plus, trage aer mai mult pe gura.Maine ma duc din dou cu el la dr.

Si mai am o problema de competenta dr,dar va intreb si pe voi.I-au aparut lui T de vreo luna, pe preput, cam intr-o parte si alta a chestiei aleia de-i zice atza, doua pete.Parca ar fi pungi cu colesterol.Asta e aspectul.Deci,subcutanat,albe si din ce in ce mai vizibile.Ati mai auzit de asa ceva?

Ripley ma tot uimesti cu cumintenia Anei.In atare conditii,trebuie sa fi avut vreo problema mare de s-a miorlait nedormind.Dintisorul ala?
Alinush ma bucur ca i-a trecut Amaliei tusea.
Osteffy al meu bea din ce in ce mai putin lapte.Si,cum se vorbea intr-un alt scutec,vad ca cel de vaca il constipa.
Roxi eu ii dau rosie cu simburi dar fara pielitza.Incearca Mango.Lui T ii place la nebunie.Ii dau felii fara coaja si le da gata imediat.

Ca tot vorbeati de lapte.Io ii dau Milu 3.Ar trebui sa trec pe nestle junior sau de ce il foloseste toata lumea?

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

RIPLEY-DA STIU,GRAD 3 INSEAMNA SUSPICIUNE DE CANCER,isi reface oricum testul azi,apoi sa vada ce va zice dr

MADAU-DA,PRIN CEZA VA NASTE si intradevar greul pt incepe dupa nastere cand va treb sa inceapa tratamentul

ma duc sa fac operatiunea dat panadol si scos mucisorii

sa va zic faza aseara,facuse cachilici si preg eu pe pat tot ce imi treb sa o schimb saraca a crezut ac ii scot iar mucii,a fugit la usa a inceput sa maraie si sa bata cu mainile in usa si sa strige tata tata tata,offffffff,i-am aratat pampersul si incet si-a dat seama ca treb sa o schimb nu sa ii scot mucisorii si a venit singura la mine

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput