LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Gabitaco ma bucur sa vad ca mai dai un ochi p-aci.Ma gindeam la cit de mari sint problemele noastre si continui sa cred ca ale fiecaruia sint cele mai mari din lume.Poate ca ne poate consola (e cel mai prost cuvint de l-am gasit)faptul ca nu sunt tousi la fel de grave ca ale celorlalti.Insa atunci cind te coplesesc necazurile-oricare ar fi natura lor- sint cele mai groaznice.
Ripley acu m-am edificat.Bona era problema.Bine ca ai rezolvat-o.Asa cu binisorul.
Ela mie mi-a iesit gradul III la papanicolau.Si era deja grav.Un pui de cancer in stadiul incipient.IV trebuie sa fie si mai rau.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Am trecut cu bine de prima masura de Nestle Junior...sa vedem mai incolo

Anda da fa soro odata poza cu rochia gogosar sa vaza si ochiu' meu....sau vrei sa ma tii in tensiune..cum am facut si io cu pozele Mirunei????

Leea am trimis poza cand avea Miru 9 luni, deci vezi ca sunt foarte prompti, deja uitasem ca am trimis
Ref. la problema ta...nu stiu ce sa-ti spun.

Ela la prietena mea care avea PAP IV, cu biopsie venita cu rezultat HSIL (adica nu numai ca era gr 4, mai era si leziune de mare risc), se pare ca problema a reprezentat-o infectia cu HPV, ala a dat rana, ala a agravat-o. Acum a facut tratament ptr el, face cobaltoterapie, si se pare ca e pe drumul cel bun. Deci trebuie sa actioneze rapid, si musai sa faca testul ptr HPV.

Revin dupa o scurta pauza de Miruna zapacita si urlatoare

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata de la noi!
am lipsit o vreme de pe forum din lipsa de timp, dar sunt la curent cu toate, bune sau rele , care se intampla...
INA, imi pare rau pentru ceea ce ti se intampla si ma rog pt tine...
despre depresii si probleme... cine nu le cunoaste? dar eu imi zic ca trebuie sa fim fericite ca avem copii sanatosi, care racesc, fac diaree, tusesc... lucruri normale pt varsta lor... si sunt SANATOSI, ca intreg...ANDA, sunt de acord cu fetele legat de polipi, mai ales... sunt sanse sa se resoarba, si daca nu, atunci nu e o operatie foarte dificila...
RIPLEY, ce bine ca a dormit mai bine ANUTZACHELE cuminte...
noi suntem bine, in fiecare zi ne uimeste, a invatat de la un baietel cu 3 luni mai mare sa faca balet... murim de ras cum ridica piciorusul... inca nu merge singur, face pasi , 4, 5, dar apoi ne ia de mana, inca nu e sigur pe el... am fost la beculete si ne-a placut, am impodobit bradul, e super incantat de luminite...e un scump, lucru pe care fiecare mama il stie despre copilul ei...
nu stiu cand mai pot intra, dar va doresc din inima sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti de sarbatori alaturi de cei dragi...
va dorim toate cele bune!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata!
Sa o luam cu inceputul.
Lavi noi am luat Nestle Junior simplu din Metro, luni.
Leea s-ar putea cele doua pungute de care zici tu sa fie smegma, cred ca asa se zice. In traducere libera putina mizerie care se strange la puta. Si Titi a avut si i-am scos-o dupa baie, tragand usor de preput si stergang cu betisoare de urechi inmuiate in rivanol. Am apasat usurel pe ele si iesea mizeria aia putin cate putin. Am rezolvat in vreo 2-3 zile. Daca asta este nu e nimic grav, ba chiar e ceva comun. cam cum descri tu asa arata si la Titi.
Feli multumec pentru pozele cu beculete. Asa mai vad si eu centrul Bucurestiului, ca nu am mai trecut pe acolo de vreo jumatate de an.
Acum ma duc sa ma avant in febra cumparaturilor, ca , la fel ca multe dintre voi, nu am cumparat nimic, nu am facut curatenie si nimic din ceea ce ar trebui sa fac de Carciun. Daca auziti de o sinucidere la coada la Carrefour sa stiti ca de mine e vorba.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

A, si eu cand merg in balcon sa pun rufe la uscat las usa de la balcon deschisa si Nati tot pe la usa sta. Vad ca n-a patit nimic pana acum. (Dar ea e obisnuita mai dezbracata in general)

Mihaelutat multam de info.

Azi e ziua lui Aron al Ionikkai Hai sa-i uram LA MULTI ANI!

Acum ma apuc si de subiect pt Mihai al Alexandrinei, rog nu mi-o luati inainte, dureaza putin pana caut in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce m-ati bagat in corzi cu papanicolau asta. mi-a zis badiu ca facem la un an de la nastere testul, dar cine a mai ajuns la el. imi fac o programare in ianuarie...
ela, ce isteata e uka si haioasa, zici ca a venit singura la schimbat, dar precauta, circumspecta sa nu cumva sa bagi iar ceva in nasuc..hihi
madau, pai nu m-am imbracat soro cu ea, ma imbrac de craciun si-ti arat pozele atunci, ca efectul maxim va fi dat si de restul outfitului
leea, aoleu, pai si ce tratament ai urmat?

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Revin sa trimit un mare pupic pentru Ina .
Stiu ca nu putem face mai mult dar sper ca incurajarile noastre sa te ajute, macar putin. Sunt alaturi de tine si inca mai tin pumnii stransi.
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

andache PAP musai facut 1 data pe an. Ideea e ca la inceput apar celule displazice, etc, deci exista muuulte faze premergatoare/incipiente in care se poate interveni f simplu si usor: cauterizari, conizatie, etc. Si scapi. Daca ajungi intr-un stadiu mai avansat te paste operatie cu scos tot + radioterapie, chimioterapie, etc, chestii mult mai naspa.

Eu il fac 1 data pe an, in august, mi-am stabilit o luna anume ca sa nu uit.

Mergi la inceput

Bauu, tot eu.
Eu am facut pap inainte de sarcina, ma rog asa a zis doctorita la care ma duceam, ca e inainte, dar eu deja eram gravi, si apoi dupa ce am nascut, cu noul doctor. primul nu mai stiu cum a iesit cred ca gr.II, daca ma ajuta memeoria, iar dupa ce am nascut, a fost ok; asa s-a exprimat doctorul meu. am dedus ca nu mai era nici un grad. Oricum si eu trebuie sa ma duc la un control, noroc cu Anda ca mi-a adus aminte.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza!

Intrebarea zilei::: Voi mai masati copilasii cu ulei seara dupa baitza??? Ca al meu nu prea mai sta si...masam dar...mai rarutz!

Va pup si merg la banci sa scapam de rate si de bani...si apoi sus pe geamuri cu mine!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput