LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 22
felicia74 spune:
Si eu astept pe cineva, tot cu bani, of, traficul asta
madau exact fara miere, nici nu stiam ca e si varianta asta. Eu una n-am vazut-o.
Noki bravo, gata imi pun si eu braduletz.
ps: Ilinca e duracel, ne termina!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Anda ,habar nu aveam ca exista lapte fara lactoza d'ala lichid ...am sa ma uit ..
Madau ,Parmalatul cred ca-i bun si tine de foame dar in cazul nostru lactoza a fost bai-ul ....,acu' vezi si tu cu Junior-ul ce si cum ,daca nu-i tine de foame incerci si cu Parmalat ..sau vorba lui Noki ,poa' safie si alt lapte lichid ,n-are ce sa-i faca rau !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE MOT
ela27oana spune:
heloooooooooooooooo,
din lipsa de timp am citit acum pe super-mega-diagonala
ina-imi pare tare rau,sa iti de-a d-zeu putere sa treci peste aceste momente
corap-felicitari pt fetita
tioana-ce surpriza placuta a fost sa vad ca ai scis si aici,poate o vei face mai des
in wk-end am fost in oltenia,drumul de dus a fost ok pana in pitesti cand am facut o pauza si uka a papat o banana apoi a inceput calvarul 30 min de mers s-a fot a marait ,transpira si apoi a vomat tot ce mancase,cred ca din cauza curbelor multe ,asa ca la intoarcere nu i-am mai dat sa manace decat biscuiti si a stat fara papa de la 12 la 18 si a fost k drumul
insa azi noapte nu ma dormit nici ea nici noi,ii curgeau mucii sis e ineca cu ei,asa ca iar trebuie sa trecem peste un nou episod urat,offffffffffffffffffffff,iar a venit timpul rece si luna si raceala ca in primavara,sper sa ma tina nervii,
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
am aflat zilele atsea si o veste trista,o cunostinta,graviduta in luna 7,a facut testul papanicolau si a iesit gradul IV,era terminata,plus anemie si lichid amniotic in cant la limita inferioara,ma intreb si ma revolttttttttt pe unii medici care nu-si afc meseria cum trebuie
norocul ei ca intamplator sora mea aintrebat-o daca si-a facut diverse analize si a zis ca nu,si cand a intrebat dr(un medic renumit de la municipal,si in fundul caruia a impins multi bani la fiecare control-scuzati expresia)i-a zis ca e tanara si pt ce attaea analize ca el vede ca e k,asa ca s-a dus la parvu la elias si el i-a recom printre altele si papanicolau,astept acum sa vedem ce-i va spune sapt asta la control
Ela si Oana-Daria
Madutza10 spune:
Mai fetelor ,numai vesti nasoale pe aici ,dupa ce ca's eu deprimata din cauza maraielii lui Orlando ,asta-mi mai lipseste ,sa ma intristez de cite ori intru pe DC
Scuze dar eu un timp imi iau liber!!!Bafta si sanatate la toata lumea!!1
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE MOT
ela27oana spune:
vad ca si GANDACEL are tot fetita-sa iti traiasca si sa fie sanatoasa
a, si sa va zic si 2 lucruri bune despre daria duminica au mai spart 2 dintisori,avem si noi acum 5![]()
iar ieri ma duceam cu ea de manuta la carut sa iesim afara si zice"mama paaaaa" m-am topit toata
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
MADAU-HAI SA-TI ZIC CUME STE LA NOI,TRECEREA DE la milu la nestle junior am facut-o in 12 zile cate 2 zile la fiecare masura in plus de nestle,si eu ma temeam ca nu-l va accepta pe motiv ca este mai putin dulce decat milu,dar a mers f bine,acum papa bine dar seara papa 200-220 max in loc de 250 cum papa la milu,dar ii tine de foame 11-12 ore,si stii ac si eu tot fomila am,daca noapte 12 ore nu papa ziua avem inca 5 mese,uneori papa si la mai putin de 3 ore,de ex dupa ce la 12.30 papa un castron de branza cu fructe la 3 baga 200 de lapte
in cl eu sunt multumita cum papa si cat ii tine de foame nestle,acum stii si tu cum e difera de la copil la copil
Ela si Oana-Daria
joy04 spune:
quote:
Originally posted by Madutza10
Mai fetelor ,numai vesti nasoale pe aici ,dupa ce ca's eu deprimata din cauza maraielii lui Orlando ,asta-mi mai lipseste ,sa ma intristez de cite ori intru pe DC
Scuze dar eu un timp imi iau liber!!!Bafta si sanatate la toata lumea!!1
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE MOT
MADUTZA exact asa simt si eu.
de aceea am intrat, sa va spun ca o pauza.
va
-icesc pe toate, si sa ne "vedem" cu bine.Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)ardeiasul meu umplut
Morgano spune:
Draga Ina tot la tine ma gandesc, si sa stii ca intr-un fel sau altul va fi bine, pentru voi toti, pentru familia voastra.... sunt momente foarte grele, dar tu esti nu numai o persoana fte sufletista ci si o mama si o femeie puternica, care are langa ea o Racheluta minunata si un sot iubitor
.
Anda: nu mi-am dat cu parerea pana nu m-am mai interesat:
1. suflul nu e nimic anormal, cel putin la varsta asta majoritatea celor care il au de la nastere nu au scapat de el, insa nu e grav. Dar tu esti fata desteapta si cred ca ai decis deja sa aprofundezi cu analize si sunt sigura ca iti vei gasi linistea.
2. Polipii: stiu si eu ca dupa varsta de 3-4 se intervine daca e cazul. Si da, cum a spus si Roxi au rolul lor. Nu cred ca se poate pune problema de scos la anul, desi operatia in sine nu e tragedie, am trecut si eu prin ea, si nepotul meu cand avea 5 ani, si da... e spaima si trauma pt parinti, insa dupa 3-4 zile de banane si alte hranituri pasate pt copil e uitare si confort.
Mai exista varianta "polipilor dulci" - suna gretos dar asa li se zice celor cu care s-au nascut copiii, adik si cazul tau, in principiu. Astia se resorb singurei, se retrag si nu mai ai treaba cu ei. Nepoata mea a avut si eu cand o auzeam noaptea cum respira muream de 5 ori ce urat facea. Sforaia, aveai impresia ca se sufoca... chiar parea nasol... dar uite ca are acum 4 ani si nu a trebuit operata, s-a rezolvat de la sine. Deci indiferent de varianta nu e nimic grav.
3. Rinichii - sunt 3 la locul lor, isi fac bine treaba, nu te ingrijora si pt asta cel putin acum e chiar inutil. Desi te inteleg.
Ela, bine ai revenit. Sa treaca mucisorii si somn dulce!
Madutza, dc sunt probleme nu trebuie sa fugi... Multa sanatate si voua.
Cu laptele, constatari proprii, deci neavizate medical ( si ma mai si repet):
Am considerat cumva inutil sa mai bem lapte praf din moment ce toate celelalte lactate sunt de vaca. Dar am ales parmalat prima crescitta, acceptat fte bine... cu si fara miere. Ca dc ii dau painica cu gem, nu mai pun si miere in lapte (desi gemul nu are zahar deloc).
Dupa 2 saptamani nu am mai gasit Parmalat nicaieri in Cluj... am ales sa nu ne intoarcem la lapte praf, ci am luat Dorna rosu uht pe care nu numai ca il bea mai bine... dar pare cel putin aparent mai consistent decat parmalat care e apa chioara galbuie, nu are pic de grasime, e pishwasser. Parerea mea, puteti da cu rosii.
Asa ca bem, cu mult succes Dorna (asa cum bem noi: max. 200ml dimineata, si max 150 seara) insa compensam cu Fagarash, Moeciu sau Olanda pe painica cu unt si asta e, eu intotdeauna am urat laptele si de mica am invata cum sa arunc fix in gaura de la chiuveta jumate cana intr-o fractiune de secunda, nu am cum sa-mi oblig copilul sa bea ceva ce nu-i place.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
ela27oana spune:
ANDA-DESPRE POLIPI,si daria are ,de asta si face asa des mucisori,vegetatiile adenoide la ea si cand era sanatoasa erau inflamate,asta ne-a spus-o o dr f buna de la budimex(oauuuuuuuuu am spus in sf o dr buna de la budimex,eu care sunt inversunata pe ei)ne-a recomandat-o pediatra,dar neuronul m-a lasat si nu mai stiu numele,roxialexia ajuta-ma tu ca stiu ca ai sunat atunci si ti-a zis la informatii,si ea era dr ca am intrebat-o pe pedi,
la daria diagn a fost pus la 3 luni,pt ac pediatra a suspectat-o pe daria inca din prima zi cand a venit sa o vada si ea dormea cu gurita deschisa si neonataloaga mi-a zis sa fiu atenta cu polipii
acum dr orl-ista a zis asa dupa un an facem un nou control,daa s-au marit ne trim la bai de 2 ori pe an,si chiar daac nu tot o sa mergem,dar ca NU se intervine chirurgical pana la 3-4 ani,chiar a subliniat asta,eu o sa merg in ian cu daria din nou la ea
despre suflu sistolic,acum depinde cat este de grav,cred ca cel mai bine o poate spune un cardiolog,eu am asa ceva ,este usor suflu sistolic,nu am probl din cauza lui ,l-a depistat dr de familie si apoi mi-a confirmat dr de la sf ioan,inainte de operatia de calculi renali
despre cei 3 rinichi,intradevar poate nichita sa nu aiba nici o problema toata viata,stiu un caz si are 67 de ani,insa si aici tot specilaistul e suveran,chiat nu stiu la copii nici unul,insa la sf ioan este prof dr geavlete,si stiu ca avea cazuri si de copii de 5 ani,la cei mai micuti nu sriu daca se baga
sanatate
Ela si Oana-Daria