LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Aveti www.dropshots.com/day.php?userid=111295&cdate=20061219&ctime=111741" target="_blank">aici o concurenta serioasa pentru toti chitaristii!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

quote:
Originally posted by pisi-si-boscu

Cu POMELO eu as vota pentru. Al meu copil il devoreaza pur si simplu, ma bucur ca a venit iarna si oarecum o sa aibe pretul mai pamantesc. Categoric eu cred ca are gust de grepfruit combinat cu ananas, noi am nimerit mereu nuai dulce, fara pic de acreala sau amareala ( cumpar intotdeauna foarte verde, am senzatia ca daca e galbui nu e asa bun ).

Ando, cand bem o cafea impreuna? Avem atatea in comun... sforaim amandoua, probabil in timp ce ne delectam cu agenda legislativa si pe sub masa ne masam talpa platfoasa...

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

pisi -bine ai revenit

esti mortala

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Joy, stiu ca ti-e fte greu tie personal, Madutza si tu ai o perioada mai grea de-o vreme si ambelor
DAR
a lua o pauza pentru ca ALTII au probleme mi se pare total nejustificat atat timp cat langa voi au fost intotdeauna atatea persoane cu sfaturi si ganduri bune.
Eu zic ca iei tu pauza cand ai tu probleme, cand altora le e greu si au nevoie de noi... parca nu mi se pare firesc sa fugim.
Si eu am luat pauza cand am avut pb. Dar tot am citit si cand a fost ceva important am scris aici sau pe mess.
Sigur, si eu vreau bb2 cat de curand si cumva am amanat pt ca am simtit cumva ca e prea repede. Dar daca din 6 mamici 4 au avut probleme, ma mai gandesc ca eu am avut cezariana si pot oricand face ruptura uterina la bb2, daca ma gandesc ca am un copil perfect si mai citesc pe la alte topicuri si vad ce necazuri au altii cu copiii bolnaviori, innebunesc incet si sigur.... Dar nu asa merge viata: suferim pentru cei dragi sau si pentru straini, suferim pentru noi, dar dincolo de toate astea exista speranta si optimismul care ne duc inainte.

Si pentru mine aici pe forum, cea mai importanta lectie de viata a fost faptul ca sunt mamici carora le este greu sau foarte greu din multe puncte de vedere, si totusi nu s-au plans niciodata lor, se stiu care. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

madutza asa e in viata nu sunt toate roz sau asa cum vrem noi, consider ca suntem o mare familie( eu cel putin asa simt) si ca atunci cand ne este greu ne sustinem una pe alta, cand ne este bine la fel ne bucuram pentru fiecare.Eu sunt alaturi de ina si o sustin, ma rog sa ii dea dumnezeu putere si sanatate.

Si fiindca ne apropiem de sarbatoarea Craciunului, doresc tuturor
Craciun fericit cu sanatate si bucurii, liniste in suflet si speranta.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fiecare e liber sa aiba starea de spirit pe care o doreste, asa e corect, ideea este sa nu spui chiar pe fatza asta. De exemplu joy, cand ti-a murit tatal si ai postat aici, dk in ziua aceea 2 fete ar fi scris: vai, ce ma deprimati, io ma retrag o perioada, cred ca te-ai fi simtit prost.
repet, dk cineva vrea sa ia o pauza, sa ia dom'le, dar sa nu spuna asa transparent un asemenea motiv. joy si madutza, eu va astept inapoi pe forum, nu vad nicio problema, dar sa stiti ca nici mai incolo acest forum nu va fi plin de bancuri si hihaieli, ca aici bagam si ce doare, nu doar ce bucura. cu limite, bineinteles.

acestea fiind zise vreau sa schimb subiectul sa va spun ca sunt in intarziere maxima, aproape de nerecuperat cu pregatirile de sarbatori (curatenii, cadouri, felicitari, decoratiuni) si stiti cum va povesteam la inceputul lunii cum m-am apucat io plina de avant de treaba asta Sunt irecuperabil de dezorganizata...sau nu mai fac fatza...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

a doua varianta, anda !
cere si tu un ajutor

[navy]Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

pisi, am avut o viziune cu masajul talpilor platfoase...brrr...mai bine fara masaj...

multumesc tuturor de opinii, va mai trag de limba cand o veni momentul sa facem ceva concret cu una din probleme. de ce o fi zis orlistul ala de operatie la anu' dk toate ziceti ca stiti de la dr. ca nu se face pana in 4 ani...o sa chestionez pediatrul in we ca ma vad cu el in cadru relaxant, la ziua cuiva ( a lui taica-meu).

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

hopaa, si-a schimbat roxi semnatura..

dordia, cica e un targ de craciun in parcul 23 august, ai fost sa vezi despre ce vorba? ca stiub ca e aproape de tine...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca nu am stat degeaba la laboratorul de info: a avenit profu' si si-a cerut scuze ca a fost o neintelegere, dupa care pe restul i-a retinut si mie mi-a dat drumu' zicand ca pot pleca, ca io oricum am 10!

Ripley + Roxi- perfect de acord cu voi!

Pe de alta parte le inteleg si pe saracele Joy si Madutza, ca sunt satule de bebelaci maraitzi si bolnaviori!

Ma duc sa-mi fac tema la economie mondiala, ca maine la prima ora dau iama in Carrefour. sa-mi tineti pumnii sa fac cate ceva, ca nu am chef deloc-deloc.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Acum am citit si eu postarea Inei.
Ina scumpa mea, sunt alaturi de tine si iti inteleg perfect suferinta. Stiu cat de mult doreai sa ai acest bebe, dar eu zic sa lasi durerea la o parte si sa cantaresti foarte bine situatia. Gandeste-te atat la bb cat si la tine si la cei din jurul tau care au mare nevoie de tine.
Tatal meu spune un lucru... Dumnezeu ii incearca pe cei care-i iubeste... Gandestete-te ca Dumnezeu este alaturi de tine si stie ce e mai bine pentru tine .... cere-i doar sa fie alaturi de voi in aceste clipe grele si sa faca voia Lui,,oricat de mult te-ar durea decizia Lui.
Ne rugam pentru tine in aceste clipe si Fie ca Bunul Dumnezeu sa faca asa cum e mai bine.Nu pot sa spun alceva decat ca iti trimit o imbratisare virtuala calda si sper din tot sufletul sa gasesti echilibrul si forta de care ai nevoie in astfel de situatii.
Ripley .Si eu citesc uneori seara tarziu forumul si incerc ,daca pot sa ajut cumva, sa raspund.Sunt alaturi de voi toate, va imbratisez si va doresc tot binele din lume.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Povestea nasterii

Mergi la inceput