LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 21
Madutza10 spune:
Da Anda ,asta era sigur ,ca a inceput inceput sa fie marait si sa refuze mincarea cind ajunsesem la 60-70 ml nan si 180 ml Parmalat!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE MOT
madau spune:
Bai hai ca ma puneti pe ganduri cu Parmalatul asta ![]()
, sper sa nu facem ceva la burtica

. Dar pe mine ma roade altceva..mai laptele asta tine de foame???? adica la fel ca formula ma refer..ca a mea e fomista nene

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
Noki_Lara spune:
Madau - dar de ce nu o treci pe Junior sau pe lapte de vaca uht? I-a contraindicat doctorul, ceva? Ca io una dupa Parmalatul asta nu ma dau deloc in vant - efectiv nu-i vad utilitatea - la bani tot acolo esti, de gasit gasesti pana dispare de pe piatza, daca mergi in tz loc cu copilul - mare, munte etc ce faci? Le cari cu tine si unde le tii? Ca acolo sigur nu gasesti sau umbli dupa el de bezmetica...Mie mi se pare o complicare inutila total.
Noi tot cu Milu 2 am fost, acuma ii dau Nan seara care-i tine de foamete, dar zic io ca parca mai putin ca Milu. Asa simt io. Laptele de vaca de 3.5 grasime Milli UHT sau pur si simplu pasteurizat ii dau dimineatza. Si doarme dupa el de bubuie.
Sunt la seminarul de info...traficul e groaznic, parca niciodata nu a fost asa ca azi...asa ca proful intarzie deja de 30 de minute...
Io am venit de la mama din Pta Victoriei cu metroul...urasc perioada sarbatorilul in concecintele ei pentru trafic!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Noki hai ca m-ai bagat in ceata 

, si asa eram eu varza cu capul...acu nu mai stiu ce sa fac..of, grea decizie
. Pai daca Juniorul tine de foame mai putin apoi io ce ma fac, ca ea deja a inceput sa se trezeasca cu foamea-n gat..primul lucru pe care-l spune dimineata e "papa", si se uita dupa bibe
.
No, sa incerc cu Juniorul.., ma gandeam ca e mai comod cu Parmalatul ca nu mai trebuie sa cari apa fiarta, termos, chestii. Nu e vb de bani..e vb de care e mai usor de tolerat
Mai are cineva vreun sfat/idee pana plec??? (adik vreo 20 min)![]()
Madau si
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
felicia74 spune:
ba mie mi se pare mai ieftin Junior, ca dintr-o cutie de Parmalat i-as da doar de 2 ori pe zi, in schimb din Junior ies 6 zile (deci 3,3 roni pe zi fata de 5 cat e Parmalatul).
Noki asa e, Doru a facut o ora jumatate in loc juma de ora, e rupt de oboseala, iar eu voiam sa-l iau la cumparaturi.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Alt stres...daca-i iau Junior sa-i iau simplu sau cu miere??? Ca ma gandesc ca e obisnuita cu Milumil, care e mai dulce...si sa nu refuze din cauza asta.
Madau si
pozici la 1 anisor
anda77 spune:
madau, a ta n-are intoleranta la lactoza, nu vad dc sa-i faca rau parmalatul. dk tine sau nu de foame, asta vei vedea. dk nu tine, treci inapoi pe nana, ca nu e o alegere ireversibila.
madutza, stii ce as face io in locul tau? i-as mai da Nan fara lactoza pana la 2 ani si p-orma as trece pe lapte fara lactoza din supermarket (am vazut la mega image, la raionul pt. regim-diabetici-soia-post-naturisti etc
)
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Madau, io votez Junior cu cereale!
Ehehe...Feli, si io planificasem Carrefour dupa seminar, dar in Orhideea cica se sta la coada o ora si un sfert. Asa ca merg maine dim la prima ora!Evident, in Feeria, unde e gol totdeauna!![]()
Se subintelege ca proful nu a ajuns inca. De 50 de minute. Azi la mine a fost zi de asteptat> sa se scoale plodul - asta chiar de 2 ori, proful...ma intreb ce mai urmeaza!
EDIT MADAAAAAAAAAAAAAAAAAAU, NU-I DA CU MIERE!!!! O sa vezi ca nu va face nici o diferenta!Si apoi daca-i dai cu miere amu, s-ar putea numai asa sa ti-l mai accepte!
EDIT LA EDIT- e clar...cica vine peste jumate de ora proful si ne tine de atuncea in continuare. ca cica el asa avea trecut in orar!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
madau spune:
Saru mana...acu plec...Junior fara miere sa fie

Madau si
pozici la 1 anisor
Noki_Lara spune:
Mi s-au lungit urechileeee...de atata asteptat! Gata, mi-am pus braduleti!
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah