Mamici de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
Anya20 spune:
Bun venit noilor mamici! Sa aveti sarcini usoare.
Jadi, cu ce te-ai captusit si tu...Acum in prag de sarbatori.
Lorina, eu nu-ti mai zic nimic, decat ca sunt de acord cu ce au spus fetele mai sus. Prietena mea cea mai bune a stat intr-o garsoniera pana cand fetita avea 10 luni si n-a fost usor, dar nu i-a lipsit nimic, a crescut faricita si inconjurata de dragoste.
Alina 11+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)
brabe spune:
neata fetele!
multumesc pt incurajari! astazi ma simt mai bine, iar sangerarile s-au micsorat considerabil, aproape deloc. mai am putin si plec la spital pt mai multe teste. am inima cat un purice.
am uitat sa va spun ... UM 07.1106 si DPN 14.08.07
va pupic dulcic
Ioana75 spune:
brabe, bafta multa, tinem pumnii sa vii cu vesti bune!
Lorinaback.
jeni, azi afli rezultatul?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
fify spune:
Iubitele mele, nu sunt gravi...sunt in z1.Dar promit ca luna viitoare vin la voi.
Pana atunci va doresc sarcini usoare bb-ii sanatosi si voiosi, cracuin fericit...si un an nou plin cu de toate.
Ioana75 spune:
fify, sa fie cu noroc luna asta, si te asteptam si pe la noi chiar daca o sa fii o graviduta de septembrie 2007.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
andreea c spune:
Fetelor ma ajuta si pe mine cineva cu parola pt. adresa comuna de mail?
Merci
Andreea 10+
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
andreea c spune:
Merci Mioara
Aveti idee care ceaiuri sunt contraindicate in timpul sarcinii? Si eu sunt un pic racita si nu prea stiu ce sa beau. Eu am gasit pe lista celor interzise pelinul, coada soricelului, anason, fenicul, salvie, cimbru. De sunatoare stiti ceva?
Andreea 11+
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
jeni71 spune:
Ma retrag sa fac de papa pt copilul meu cel mare . Cand stiu ceva de rezultatul de la examen, va anunt. Pupici dulci la toate !