Mamici de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

exista si ceaiuri contraindicate in timpul sarcinii???????????????ups. si io cam beau ceaiuri si de coada soricelului si de salvie ca ie buna la raceala............pana mea! chiar nika nu am voie????????

+4, dupa parerea ecografului
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

andreea, am gasit www.desprecopii.com/info.asp?id=637" target="_blank">aici un articol despre plantele nerecomandate in sarcina. Sanatate!
jeni, spor la papa si te asteptam cu raspunsul.

Mi-a aparut o pata maro. O sa numar orele pina joi seara cind merg la eco.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Ioana ai ridicat ceva greu?
Mioara

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carina10 spune:

Buna ziua!

Sunt o de 5 saptamani si viitoare in iulie-august 2007.

As dori sa aflu ce fel de creme de corp sunt recomandate in aceasta perioada astfel incat sa ramana pielea elastica si dupa nastere si sa nu apara vergeturi si celulita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Fetelor am infecfie in gat. ieri nu am mancat nimic toata ziua (mi-a fost foarte rau), iar azi am consunat mai mult sucuri si ceaiuri. Am incercat cu sare calda, pe moment e buna, dar dupa aceea...... Medicul are program de la doua. Maine trebuie neaparat sa merg la serv. Azi am chiulit. Sunt un pic cam disperata. Stiu ca in primul semestru e bine sa eviti orice medicament.Am gasit pe net cateva antibiotice bune in timpul sarcinii, dar imi e teama. voi ce ma sfatuiti? Poate stiti ceva metode naturiste.

Mergi la inceput

nma pana mergi la medic poti sa iei propolis cu vitamina C. Pe mine pastilele astea foarte bine mi-au calmat durerile de gat...
Vitamina C forte. Concediu medical. Si trebuie sa te vada medicul.
Mioara

11+

Mergi la inceput

nma, uite www.e-sana.ro/index.php?a=181" target="_blank">aici un articol despre infectiile in sarcina. Mergi la dr dupa-amiaza!
Mioara, ridic 13 kg de citeva ori pe zi. Acum in timp ce scriam mi-am dat seama ca poate n-ar mai trebui sa mai ridic copilul - dar e aproape imposibil.

Mergi la inceput

Carina bine ai venit!
E bine sa incepi sa te dai cu creme impotriva vergeturilor.
Gasesti la farmacie pentru toate buzunarele. Sunt unele chiar scumpe; medicul meu ginecolog mi-a spus ca daca e sa fac voi face - vergeturile sunt date de nivelul de hormoni din organism.
Mioara

11+

Mergi la inceput

Carina, bine ai venit si sarcina usoara! Eu stiu ca sint bune cremele/lotiunile cu unt de cacao pentru vergeturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ioana multumesc pe articol. Il citisem inainte sa va scriu.
Mioara de propolis cu vitamina C am unta si am in casa. Ii dadeam lui Alex destul de des, dar din pocate coloreaza dintii asa ca i l-am intrerupt. Azi am dormit aproape non-stop. O fi si de la infectie, dar de cand sunt insarcinat imi pica capul pe masa de somn.
Sarcina usoara tuturor. Va pup.

Mergi la inceput