Mamici de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Da, stiu ca suna a inconstienta faptul ca nu i-am pregatit lui bebe si ceva conditii. Dar, cum v-am mai povestit, noua ne-au spus medicii ca doar cu FIV putem avea bb. Asa ca ne luasem de-o grija, ca sa spun asa. Dupa ce am cantarit bine lucrurile si ne-am dat cu capetele de pereti, ne-am resemnat si ne hotaraseram sa ne concentram pe un serviciu stabil, in cazul meu, si pe obtinerea de locuinta. Ei, si numai ce ne-am impacat cu gandul, a venit si minunea . Testul de sarcina l-am facut mai mult asa, ca sa fiu eu sigura ca pot face sport. Mi se parea ca sunt grasa si am burta mare. Va dati seama ca am plans cu sughituri cand am vazut rezultatul pozitiv...
Asta e povestea mea. Poate sunt o mama denaturata ca nu m-am gandit la conditiile optime pt un bb, sper insa ca dragostea noastra sa compenseze unele lipsuri. Si daca tot vorbeati de depresii, cred ca ma apuca si pe mine una

nasica de moflea
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lorina, inteleg ca astepti vraja cu jobenul, dar stii bancul ala cu Itzic care se ruga sa cistige la Loto - joaca si tu macar o data pe luna ca sa iasa.
Mioara, pacat intr-adevar ca nu avem zapada.

Sper sa nu ninga pina pe 24, ca am de mers pina la Botosani.

M-am programat joi la eco la Sanador la un doctor oarecare, Marin Romeo. Avem si serbare la gradinita in aceeasi zi, vad eu cum impart si capra si varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lorina, nici prin cap sa-ti treaca ca sinteti inconstienti. Bebe va fi foarte bine daca are dragoste, haleala si scutece curate - lasa ca o sa aiba camera lui mai incolo, dupa ce cistiga parintii la loto.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Lorina, sa stii ca bebe ca sa creasca mare si sa ii fie bine, nu ii trebuie neaparat mobila a la doamna Columbeanu, si doar lux. Creste daca e iubit, ingrijit, hranit si simte caldura in jurul lui.
Capul sus si nu te mai gandi ca ii trebuie conditii de 5 stele.

Mergi la inceput

Ioana esti tare simpatica. Sa stii ca m-am gandit si la asta... Parca era report, nu?
Jeni stiu ca aveti dreptate, dar ca orice parinte, chiar daca in devenire, tot imi fac griji, si as vrea ca bebele meu mult dorit sa aiba ce n-am avut eu. Greseala mea
nasica de moflea
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Lorina trebuie sa multumesti lui DD ca ti-a dat copilul. Restul le faceti voi pe rand, aveti toata viata in fata.
Eu acum 3 ani cand am pierdut n-am mai vrut sa-mi cumpar apartament mai mare, ma gandeam 'de ce'? Apoi cand mi-am dat seama ca viata le va rezolva pe toate, mi-am luat apartamentul si am si ramas.
Sa stii ca un copil te motiveaza mult mai tare si eu vad in jurul meu colege care au avut mai devreme copii (nu ca mine la 35) au fost mai motivate sa-si faca case, sa-si caute joburi mai bune, etc.
Va fi bine...
Ati vazut sambata la HBO filmul "In America" ? E drama dar mie mi-a placut! Mi-a dat increderea ca totul va fi bine.
Mioara

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor!

Eu sunt cobza, am gatul iritat rau si imi curg mucii. Am inceput tratamentul prescris pe forum, [pup Alina si Meda pentru indicatii, mai am de cumparat propolis cu vitamina C si sa fac gargara (exclus daca nu vreau sa ma vad cu stomacul curatat). Noroc ca am copilul away si nu trebuie sa am grija de el, mama denaturata si cu al doilea copil pe drum.

In rest le urez noilor venite kristind, Anto, brabe si sarcini usoare. Anto eu am trecut DPN 10 august ca asa mi se parea ca e mai corect, sa imi spui daca am gresit! Brabe sa ne dai si noua datele sa le trecem pe listuta!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Lorina, sa stii ca fetita mea de 10 ani, pana anul asta nu a avut camera ei, ca nu s-a putut. Si a crescut mare, si a invatat foarte bine la scoala si nu a fost nici o problema. Inclusiv eu pana la 14-15 ani nu am avut camera mea, si am dormit cu mama in pat si invatam in sufragerie.......Nu spun ca e ok asa, insa nu iti face griji. Important e sa fiti tu si bebe bine si sa nu fie alte probleme. Asa gandeste-te!!!

Mergi la inceput

Va multumesc fetelor de incurajari Cred ca imi joaca si mie un pic hormoneii feste. Sunt constienta ca aveti dreptate, nici eu nu am avut conditii de 5 stele si uite-ma "`telectuala" Poate pana pe la vreo 2 -3 ani reusim sa ne mutam. Uite ca m-am mai linistit
Ioana

nasica de moflea
9+

Mergi la inceput

Lorina ma bucur , practic de asta suntem aici una pt alta sa ne spijinim si sa ne spunem pasurile una alteia.
Jadi sanatate maxima iubita.

Mergi la inceput