Mamici de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina26 spune:
oanabbb cat de mult te-ai ingrasat. Eu am pus deja 8 kg. Incerc sa o iau un pic mai usor cu mancatul...
Va imbratisez
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
copilul meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Luna1 spune:
Am uitat sa urez bun venit noilor fete si sa fie cu noroc.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
brabe spune:
Buna fetelor! ma primiti si pe mine?
am doua zile de cand am aflat ca sunt insarcinata. am aproape 6 saptamani. nu am stiut ca sunt pt ca am avut sangerari exact cand trebuia sa-mi vina cicul. sunt speriata pt ca aceste sangerari sunt de culoare maro inchis, insa foarte slab cantitiv.astazi am avut f putin. am fost la spital unde m-au controlat, mi-au luat sange pt analize si mi-au zis ca tot ce pot sa fac este sa astept. aici se merge pe selectia naturala si nu iti dau nici un tratament.
sper ca maine cand ma duc din nou sa am o valoare crescuta a hCg-ului fata de acum 2 zile.
va rog sa-mi spune-ti daca mai stiti cazuri asemanatoare si ce pot sa fac. am incercat sa stau cat m mult in pat, fara efort.
ma rog sa fie bine.
va pup pe burtici
lorinaoo1 spune:
Ioana ai vorbit pe sufletelul meu . Acu nu ma supar nici pt un apartament cu 2 camere
Bun venit noilor si va urez sedere placuta la noi
Bafta fetelor care urmeaza sa-si vada Eu sunt convinsa ca totul e ok.
Nikole tu pe unde mai esti? Asteptam vesti de la tine...
Jeni asa mi-a propus si eu. Chiar mi-am notat undeva cele mai mari gafe (a se citi intentionate) ca sa le am ca exemplu negativ cand o fi sa fiu soacra Si asta ma mai ajuta sa nu uit cumva si sa ma las inselata de prefacatoria ei
nasica de moflea
9+
july_g spune:
Buna dimineata fetele! Azi e ultima zi de concediu si ma intreb cand a trecut. Nu stiu cum o sa fac la servici de maine. Greata la greu, somn de voie la orice ora, in orice pozitie. Mi-e teama ca o sa ma uit printre gene la sefi si o sa inteleg ce vor de la mine anul viitor! Noroc ca vin sarbatorile si mai avem cateva zile libere! Eu sunt programata la doctor dupa anul nou, dar daca ar fi dupa mine as face cate o ecografie in fiecare zi sa fiu sigura ca bebe e bine!
Pana acum nu m-am ingrasat foarte tare. Am luat vreo 2 kg, banuiesc ca ma aflu in grafic. Fata de data trecuta cand la aceeasi perioada aveam deja vreo 8 kg in plus, banuiesc ca e bine! Nu cred ca are legatura cu greturile, pt ca pot manca aproape orice, dar cel mai bine ma impac cu fructele si acreala. Dulciurile nu ma atrag prea tare, dar mai dau iama in ele! Asa, de rasfat!
Ma duc sa atac sufrageria, chiar daca fac numai de ochii soacrei.
Va pup pe toate si bun venit noilor gravidute!
X-ray spune:
bine ati venit noilor mamici!sa aveti o sarcina usoara si fara probleme!
brabe pete maro eu am avut aproape 3 saptamani pe sarcina.am stat numai in pat si acum vad ca sunt fff rare,in general dupa ce fac efort.in prima faza stai numai in pat si incearca sa te linistesti sa nu-i faci mai rau samburelului.tinem pumnii sa fie bine
jadi paraca mi-ai dar raceala...ma doare gatul de mor....am luat deja oscilo si am supt voseptol, e cu propolis si mentol.asta imi mai lipsea!ma duc sa-mi iau ceaiuri si vitamina c si miere si lamai!nu ma las eu asa cu una cu doua!
fetele aveti grija cu greutatea ,pt voi in principal pt ca va creste riscul sa faceti varice si hemoroizi.
lorina baga "ignore" la soacra si ceva vizite la banci sa vezi cum poti sa-ti iei un apartament in rate si pe 30 de ani dar stai linistita macar.
alina 8+
jeni71 spune:
Buna Dimineata !
Sa stiti ca si eu fizici sunt ok. Problema e insa cu psihicul. Asa ca Luna1 te inteleg perfect. palng din orice, ma enerveaza toata lumea si am senzatia ca toti sunt impotriva mea. Si la fel ma cert din orice, imi sare tandara, parca sunt un butoi cu pulbere gata sa explodeze la orice mica intepatura nevinovata.
Sambata am plans toata ziua pana m-am umflat de plans si ma durea capul.
Bun venit la noile mamici si sa aveti sarcina usoara si fara probleme !
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Anto, ma bucur ca te-ai hotarit sa te inscrii la odisee! Iuhuu, sintem deja 7 mamici de sept-oct 2005 aici.
Jeni, bafta miine la doctor.
brabe, bine ai venit la noi si sarcina usoara. Sper sa inceteze singerarile.
Lorina, ma gindeam sa aiba bebe camera separata, de aia am zis 3.
Am inceput sa iau Elevit de 3 zile, n-am avut timp sa ma duc la dr de familie sa vad daca se da gratuit.
mioara2004 spune:
Salutare gagici cu burtici!
Bine ati venit brabe, fify, antoanela23! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Eu mai am 2 zile de lucru in anul acesta.
Chiar daca mi-am cam terminat treaba pe anul asta si la servici e lejer, abia astept sa se termine!
Zilele astea trebuie sa rezolv cu cadourile. Pacat ca nu avem un pic de zapada. Aici la Cluj de o saptamana e tot ceata.
Cu greata sunt mai bine; in schimb mi-e foame aproape tot timpul.
Si daca nu mananc mi se face rau.Asa ca am tot timpul sa rontai ceva.
Ma bucur ca nu ma tenteaza dulciurile.
Va pup
Mioara
11+
lorinaoo1 spune:
Alina ii dau "ignore" dis-de-dimineata si ma duc in vizita la o prietena Daca tot ma simt mai bine. Poate imi face bine o plimbarica mai lunga Sa stii ca mai primim sfaturi bune ca asta De la banci nu cred ca putem primi mare ajutor, am mai incercat si asta. Eu lucrez la buget, cu contract pe o perioada determinata, mai ramane sotul si lui ii dau bancile max 13000 de euroi . Mai avem si noi ceva banuti stransi, dar tot nu ne ajung. Asa ca astept o minune
Ioana eu sunt mai modesta, incerc sa nu cer prea mult. O iau cu incetisorul.
nasica de moflea
9+