Mamici de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
lorinaoo1 spune:
Andicu madicamentele de genul Utrogestan sau Duphaston ti le poate da pe reteta medicul ginecolog. Dr de fam ti le poate da compensate numai cu o recomandare de la med ginecolog - o reteta de aceea fara compensare, probabil. Dr de fam iti poate da doar no-spa compensat de la sine putere. Cica asta e noua legislatie. Asa ca, daca vrei sa salvezi ceva banuti trebuie sa faci cel putin doua drumuri . Asta este.
Mychydutza iti multumesc pt sprijinul tau . problema e ca uneori am pitici pe creier si nici nu pot s-o vad in fata ochilor, atat mi se pare de odioasa. Cu piticii omului nu te pui
Pana acum am tot fost euforica si am visat la , la cum va arata, ce nume ii vom pune, in ce stadiu de formare este etc. De acum inainte am o problema uriasa. Camera in care stam e cam neincapatoare si pt noi 2. Chiar nu stiu unde voi pune patutul sau hainutele... Si totusi trebuie sa existe o solutie ... cine stie ce iepurica sare din jobenul lui DD Oricum ne-am dorit f mult un bb si tocmai ideea ca o sa imbatranim si sa nu ne mai vedem visul implinit ne-a indarjit
Jadi, Andicu, Ama eu ma bucur ca nu sunt o ciudatenie Fiind prima mea sarcina, am tot felul de fluturei... Si ce colorati sunt
nasica de moflea
9+
fify spune:
Mamicutelor, va rog sa-mi descifrati si mie misterul...ca mai am putin si plec la padure cu capul.
Pe data de 15 sau cel tarziu 16 , asteptam sa-mi vina uratii, dar mai bine zis...nu-i asteptam deloc!!
Am avut dureri specifice de cm...si totusi nu au aparut. Nu va spun cat m-am bucurat.
Dar azi pe la 11 au inceput dureri si mai mari de burta , de spate. M-am dus la toaleta si ..nik.Nu mai stiam ce sa cred. De obicei ( adica in 15 ani de cand am cm, nu mi s-a intamplat)...imi vine si fara dureri prea mari.
Am plecat sa spal masina si nu va spun ca eram cocosata de durere.Pe la ora 14 am ajuns acasa , m-am dus sa ma verific ( credeam ca sunt pana la genunchi de sange)...dar...cand colo...aveam o pata maro deschis pe tamponul zilnic.
M-am infasurat in libresse si m-am dus sa-mi fac somnul de amiaza. M-am trezit pe la 17 si nu ma mai durea nik, nici pete nu mai aveam , nici nimic. Nu stiu ce sa mai cred. M-am dus la farmacie , mi-am luat un test de sarcina , l-am facut si e negativ.
Intrebarea mea:
-Vi s-a mai intamplat asa ceva?Adica sa aveti o pata , sa faceti testul...dar sa fie sarcina?
La mine e pt prima data, de regula imi vine calumea, sange mai inchis la culoare si ma tine cam 6 zile.
Este posibil sa iasa testul negativ ...si sa fie , de fapt, sarcina?
Ma scuzati ca va pun atatea intrebari...dar poate voi chiar aveti raspuns la doleanta mea. Va multumesc din suflet si astept cu sufletul la gura raspunsuri de la voi. Va pup.
Ioana75 spune:
Buna seara!
kristin, bine ai venit si sarcina usoara!
fify, eu am auzit la citeva persoane de test negativ chiar daca era sarcina; repeta testul peste 48 de ore (poate ai avut o ovulatie tirzie si acum e prea devreme sa iasa testul pozitiv). Bafta multa, sa fie cu ochisori.
Lorina, iti doresc un iepure mare cit un apartament cu 3 camere. Am zis bine?
Eu sint in continuare fara nici o problema, daca n-ar fi poza aia de la ecograf nici n-as zice ca-s gravida. Tre sa ma mai duc la un eco saptamina asta, ca mi se pare dubios, la prima sarcina am avut greturi dimineata, si parca simteam cu creste bb inauntru.
andutzy spune:
Fify, parerea mea e sa incerci cu prima urina si alte teste, poate mai performante, sau un dozaj BHCG.
Mychydutza, nu alcool iubita, alcool si tutun NU! Cel putin in primul trimestru...
Eu cred ca dau in diabet. Azi am mancat tone de dulciuri, este senzatia iluzorie ca scap de greturi, de fapt scap pt 5 min si dupa aia mai rau ma apuca! Si iar mai bag niste dulciuri...care mai de care mai nesanatoase! Daca la prima sarcina am luat doar 9 kg, acm cred ca termin cu 30 in ritmul asta .....
azi am facut ultimul pregnyl si maine merg la control la Tutunaru...mi-e o fricaaa, da doamne sa fie totul ok!
Andra6+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Antoanela23 spune:
Buna seara fetelor,
Imi iau inima in dinti sa va rog sa ma primiti si pe mine in grupul vostru. Sunt o mamica de sept-oct 2005 si acum il astept pe BB2.
Imi pare bine ca e o atmosfera frumoasa aici.
Datele esentiale:
DPN: 10 iulie 2007
UM: 16 oct, dar ovulatie fff tarzie, deci mai bine ignoram aceasta data.
Va citesc mai de mult dar am ezitat un pic sa ma prezint pt ca sarcina aceasta este pt mine ceva intre soc si surpriza, nu ne asteptam la asta si nu eram pregatita. Cu Victor am avut sarcina cu risc si am stat la pat 5 luni si am fost foarte stresata sa nu-l pierd asa ca nu as fi luat-o de la cap asa de curand.
Dar natura a decis altceva si acum ne adaptam schimbarilor.
Mi-e mai rau decat la prima sarcina dar sunt multumita cat inca mai pot sa lucrez.
Am facut o ecografie la 7 sapt si 3 zile si samburelul arata bine.
Cam atat deocamdata, va urez o seara placuta si o saptamana excelenta,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
fify spune:
multumesc fetelor
O sa mai incerc si alt test.In seara asta am facur sure check...si din cate am auzit e tare bun.
Ovulatia am avut-o pe 2 dec, deci as fi in 2 saptamani si o zi.Oare e posibil sa nu fie depistata sarcina cu test de urina?Oare sa fie prea devreme?
Antoanela23 spune:
Fify, eu la prima sarcina am facut un test la 4 sapt care a iesit negativ.
Peste inca 2 sapt am inceput sa ma simt rau si am facut altul care a fost pozitiv.
Iar acum mi-a iesit extrem de pozitiv la 4 sapt de sarcina.
Difera de la o persoana la alta, de aceea cel mai bine e sa-l repeti.
Succes, sa fie cum iti doresti,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
jeni71 spune:
Buna seara dragele mele !
Apropo de soacre eu am avut-o azi in vizita pe a mea. S-a asezat la masa fix ca musafira, s-a ridicat la fel, dupa ce a mancat bine s-a dus la mine in pat si s-a culcat si eu am ramas sa spal vase.....foarte frumos, nu? Ar trebui sa putem sa le ignoram. Si daca om putea cand vom fi soacre sa nu repetam greselile lor.
Ioana 75 si eu am f slabe greturie chair deloc, ideea e ca nu ma prea atrage mancarea, ma duc in piata si aleg merele, le miros, si mi s-au ascutit toate simturile mai ales mirosul.
Nicoll despre starile depresive e dezastru, ieri am plans toata ziua in hohote eram umflata aseara de plans.
Marti sunt programata si eu la a doua vizita la nenea doctorul sa vedem bebeul iarasi. Doamne ajuta.
Bun venit noilor fete si pupici la toate !
oanabbb spune:
salut!
ALINA uite ca am sosit!noua ne e bine...chiar prea bine!
greturi nu am si nu am avut niciodata,mananc toata ziua tot ce prind,
m./am ingrasat taaaaaare...da asta e...
iar scurgeri.....iooooc!deci...e de bine...sper!
va zic mai multe maine ca acu am niste musafiri!!!!!
oana7+
Luna1 spune:
Salutare fetelor! Cum va mai simtiti? Azi am inceput si eu sa am o senzatie de aciditate in gura insa nu am vomitat nu m-am simtit rau.
Referitor la acidul folic si eu iau vitamine pregnacare care contin acid folic (printre altele) si stiu ca trebuie luate in cazul in care organismul nu are nevoie se elimina prin urina.
Cu depresia nu mai spun. Am plans zilele trecute in draci. Atunci aveam ceva motive (soacra...). Insa de ieri parca incep sa caut motive. Interpretez tot ce spune sotul, si mai rau e ca imi dau seama insa imi vine sa plang din orice.
In rest ma simt bine, putin grasa
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001