Mamici de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!!
Ma primiti si pe mine??? Dupa calcule ar trebui sa nascc in jurul datei de 8 august, asata daca o vrea D-zeu sa o pot duce pana la capat. Am ramas graviduta dupa aproape 1 an jumate, intr-un moment in care nu speram - pe 27 noiembrie am facut laparoscopie ca o ultima speranta, si se pare ca am facut-o degeaba!!! Minune mare: eram gravida!!! Adica pe 27 cand am facut laparo eu eram in z27 si bebicu probabil avea 2 sapt. Dumnezeu a facut ca el sa reziste unei anestezii totale si la tot ce a urmat..am trecut prin niste emotii!!!! Dar acum totul e bine- sau asa sper - dr. a considerat ca este o sarcina cu risc si ni-a dat sa fac pregnyl si sa iau utrogestan. Am o stare continua de ameteala, senzatie de voma - de dimineata pana seara-si nu stiu ce sa mananc, pentru ca nu poftesc la nimic!!1 In fine, deocamdata atat sa nu va plictisesc! Va doresc sarcina usoara si o zi buna in continuare!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Kristind multe felicitari si aici! Ma bucur ca suntem colege de odisee, daca vrei te trec eu in prima pagina, spune-mi cand a fost UM, cand este DPN si data ziua anul nasterii tale.

Doctorul nostru iubit da cam acelasi tratament si pentru o sarcina cu risc si pentru cand nu sunt probleme. Si mie mi-a dat si ma bucur ca a facut-o, ma simt mult mai linistita stiind ca fac ceva pentru bunul mers al sarcinii.

Bun venit inca odata!

Clau

8+

bb mic

Mergi la inceput

Imi pare rau ca nu stiu ce sa-ti spun apropos de greturi si de ameteala, eu nu am, insa fetele iti pot spune cum mai incearca ele sa le evite sau sa le potoleasca.

Pupilici

Clau

8+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Jadi, am uitat sa-ti spun de tablete pt gat cu propolis si vitamina C.

Meda, ma bucur mult ca esti bine.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Deni si eu am uitat de gargara cu apa calduta si cu sare(1/4 lingurita la 250ml apa)-pt durerile de gat.
Anya.

MEDA 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

AnculiciAici la noi se recomanda la mame sa ia vitamine prenatale (care contin acid folic 100% din cantitea zilinca necesara organismului pe langa Fe, Ca, etc) pe toata durata sarcini. Uni dr. recomanda sa se ia acid folic cu 3-6 luni inainte sa ramai gravida, pentru ca ajuta la divizarea corecta a cromozomilor (asta nu se stie 100% daca este adevarat, sunt doar presupuneri). Unele organisme chiar cu o alimentatie buna nu asimileaza unele vitamine sau acidul folic... daca gresesc sa ma corectati.
Greturil si la mine sunt constante, de dimineata pana seara. Mai am cateva pauze, sa nu zic ca ma tin toata ziua.
Va las ca imi e o greata.... numai bine!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

copilul meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dragi burticutze va saluta inamicul public numaru' 1,adica eu,m-am trezit cu avertisment!m-am enervat atat de tare ca ieri era sa vomit de draci!dar asa ca mai bine las lucrurile cum sunt,poate invat si eu oadata ca nu are rost sa te pui cu 3 neuroni...
mi-e rau de mor,mi-e greata de ma trec frigurile si noaptea....abia astept sa scap de starea asta ca ma omoara incet.....nu pot manca mai nimic.
anya am o intrebare pt tine poate gasesti raspunsul pe undeva,asa ca-ti trimit un pm.
nikole,oana cum sunteti?scurgerea mea bejului e prezenta dar asa ocazional,ne-an obisnuit una cu alta,convietuim deja impreuna placut.....

alina 8+

Mergi la inceput

Alina, nu te mai stresa, stiu cum este sa te apuce dracii de nedreptate, dar pe de alta parte nu ai tu de ce sa te enervezi sa te stresezi si implicit pe bb-linul cel de pe metereze cu mamica lui.

Lasa, nu te mai gandi si mai ales nu mai adauga alte suparari celei cu greata. Of, o sa treaca ea greata asta (si avertismentul la fel la un moment dat)

Pupilici si va urez weekend placut - cat a mai ramas. ganditi-va ca peste o saptamana vine Craciunul, nu ne bucuram?

Clau

8+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna seara burtici!Iata ca ne-am facut si noi aparitia.Trei zile am fost la tara,taiat de porc si chestii legate de pregatire.
Fetele noi suntem bine u mici exceptii.Adica eu vin de la munca foarte obosita,mai ca ma adoarme Codruta pe mine si pe deasupra sesisez ca am cam capatat sensibilitatea proverbiala a femeilor gravide.Parca ma supara mai repede orice si imi vine sa plang destul de repede.Parca nu ma recunosc...
Iar Codruta micuta se pregateasca sa primeasca - sper cat mai repede- primul canin.Mananca ceva mai greu,cu mofturi...nu prea ii intram toteauna in voie...ce mai,la fix pt starea mea.Noroc cu tati,mamaie si tataie!
Acum dau fuga sa va citesc,raspund cat pot si intre timp fac si o baie!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

buna fetelor dragi! am fost putin in "deplasare" pe la sinaia. vreme frumoasa ca de primavara insa mie mi-a fost somn mai tot timpu asa ca nu m-am putut bucura prea mult de peisajul primavaratic montan . inca nu ma incearca starea de voma insa me greatza , me foame si nu prea am pofta. si ce e ciudat am o stare de diaree pe care nu stiu daca sa o leg de sarcina sau nu? de fapt nici io nu stiu cum ma simt, oricum e naspa! asta e! voi ce mancati? ceva anume sau ce puteti si va cade bine? cafea servitzi? cate un pahar de vin e contraindicat sau se poate?
lorinaoo am citit de aventurile tale cu soacra si sunt alturi de tine pt ca stiu ce inseamna sa stai cu scorpia in casa, mai ales daca esti in casa ei. eu am cedat nervos dupa un an juma cand aveam nervii tzandari! ai grija de tine si daca poti ignor=o ca nu meritra!
luna ce mai faci iubita? cum e vremea la voi? tu cum ai ajuns acolo? te mai intorci sau e plecare definitiva? ma macina curiozitatea! hehehe. te pup si sarcina usoara!

+4, dupa parerea ecografului
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput