Aspirante optimiste >20 ani (22)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

cata voie buna aici la voi si cata sperantza vad in sufletelele voastre.ma primiti si pe mine printre inimioarele voastre pline de caldura?am 20 de ani si incerc impreuna cu sotzul meu ptr BB .
tare m-as bucura daca ma primiti si pe mine langa voi sa imi povestesc si eu durerile.
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

va rog din suflet sa imi spuneti si mie cum pot sa trimit si eu mesaje normal.sa intru si eu in legatura cu voi.timp de o saptamana am tot incercat.asta e ultima sansa.ca sa ma inregistrez pe forum,am stiut,dar ca sa pot lua si eu legatura cu voi...BA
va multumesc si sper ca nu e nimic in neregula cu creierul meu...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

AYLLA bine-ai venit printre noi! sper sa ti-i se indeplineasca dorinta cat mai repede, aceea de a avea un
CRISTINA sper sa ne dai cat de curand vestea cea mare!
MICKY . multumesc de urari. sa stii ca si eu am fost delasatoare, din cauza ca mi-i tare frica de doctori, injectii, etc.acum m-am hotarat sa fac tot posibilul sa fiu si eu , dupa 4 ani de "lalait". sper din suflet sa n-am nevoie sa mai fac ceva analize sau sa iau injectii! sa-mi dea dr pastile cate o vrea el!, numa injectii nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Danielle bine ai venit intre noi, optimistele, si sper sa pleci cat mai repede la Odiseea sarcinii Nu-i nimic in neregula cu mesajele tale, doar ca pana la un numar de mesaje (10 cred) vei fi moderata, deci mesajele iti vor aparea un pic mai tarziu

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Mamaaaaaaaa cata activitate la ore dastea dubioase.....
Bun venit ptr noile aspirante si va doresc sa stati cat mai putin pe aici.
fetelor eu sunt terminata cu raceala asta ,aseara am avut temp 38.7(ce bine era sa fie TB atata)si nu am dormit toata noaptea.
Pup fetele

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata, fetele!
Felicitari noilor .
Bune venit pe Aylla si Danielle02 (v-am trecut pe listutza). Sa dea DD sa primiti cat mai repede cadoul cel mai de pret
fetele optimiste.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Olivia tu ce faci mama?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Ancutza, eu nu prea am noutati. Ma pregatesc de Craciun. Acum sunt in plin proces culinar, azi fac piftie. Maine fac sarmale si ardei umpluti. Macar mancarea sa fie ca in Ro.
Tie ti-a mai trecut raceala? Bea mult ceiutz cu miere si lamaie.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Raceala nu mi-a trecut deloc.
Aseara am facut si eu toba ,iar maine fac cozonacul,adik il face mama si eu o ajut.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Ancutz, imi pare tare rau ca te simti rau, lasa ca pana de Craciun trece. Ce bine de tine ca esti langa mama, la mine mi-au zis ai mei sa ies pe terasa ca-mi arunca din tara niste carnati si alte preparate de porc si sa le prind... Oricum am gasit de toate si pe-aici. In loc de cozonac, am luat o chestie cu stafide care seamana la gust cu cozonacul. Gasim si noi surogate, ce sa facem...
Pupici si insanatosire grabnica.

Noi
Numaratoare

Mergi la inceput