Aspirante optimiste >20 ani (22)
Raspunsuri - Pagina 24
Gabitzu37 spune:
Ancutz, ai dreptate! Hai ca poate trecem impreuna (evident si cu Ramo si celelalte fete care ovuleaza in perioada asta) in 2007 cu samburei in burtici!
Ce bine-ar fi!
Gabi
kriss79 spune:
Olivia, am vazut ca a nascut ingeras26a!
pup fetele pe fuga
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
www.tickercentral.com/view/72z4/3.png" target="_blank">Incercari bebik
Cristina
cristina85ss spune:
Fetelor cu parere de rau imi iau ramas bun de la voi toate pentru o perioada nu stiu cat de lunaImi sunteti toate foarte drage si imi pare rau.Sa va spun de ce fac..Intrand pe DC si citind in fiecare zi despre copii,burtici si aspirante,imi aduc aminte cat de mult imi doresc si eu sa fiu .Medicul mi-a spus ca,cu cat ma gandesc mai mult la cu atat mai mult el va intarzia sa apara.Am citit chiar si un articol despre asta valabil atat pentru femei cat si pentru barbati:''Atunci cand va doriti foarte tare un copil, puteti fi putin stresati, ceea ce va dauna fertilitatii. Este de altfel dovedit stiintific ca stresul sau mai bine zis andrenalina (substanta de stres) influenteaza negativ calitatea spermatozoizilor precum si prinderea ovulului fecundat in peretele uterin. Pentru ca embrionul sa poata fi asimilat de corpul femeii, acesta trebuie sa imbrace un strat chimic protector,care are menirea de a neutraliza reactia de respingere din partea corpului femeii. Crearea acestui strat este direct influentata de starea sufleteasca: n conditiile unei stari de stres intens corpul este mult prea solicitat,astfel incat el nu asimileaza ovulul fecundat, ajungandu-se in cele din urma la o menstruatie normala..'',iar sfatul pentru barbatii era:''Chiar si psihicul barbatului, in conditii de stres,poate duce la esec in conceptia unui copil. Daca stresul este foarte puternic,glandele sexuale masculine reactioneaza prin boicot.
Dorinta arzatoare de a avea un copil determina crisparea tocmai in momentul cel mai inoportun; putin inainte de ejaculare spermatozoizii maturi se amesteca cu secretia din prostata. Aceasta duce la eliberarea unui numar foarte redus de spermatozoizi si deci, a sanse mai scazute de sarcina.''.Prin urmare,eu si sotul meu am ajuns la un acord: Nu mai vorbim de acum nimic despre ,eu nu mai intru pe forum si el nu mai vorbeste despre asta cu prietenii lui proaspeti tatici care pana astazi il incurajau cu sfaturi.Nu se mai discuta despre asta,nu mai visam cu ochii deschisi nu mai ne facem sperante in fiecare luna iar vom face numai atunci cand simtim insa cel putin o data pe saptamana asa cum ne-a sfatuit medicul.Ca sa ajungem la decizia asta a fost cam...O sa ascultam amandoi in totul sfatul medicului nostru si vom vedea ce va iesi.Va pup pe toate fetelor,si sper ca in curand sa intru sa va dau vestea ce-a mare.Ve-ti fi primele care vor stii,nu am sa uit de voi
Gabitzu37 spune:
Cristina, poate e mai bine asa... Eu iti doresc sa dea rezultate si sa revii printre noi cat mai repede ca viitoare mamica posesoare de samburel in burtik!
si mult succes!
Gabi
olim spune:
cristina, sunt sigura ca DD te va ajuta si vei abea mult dorit.Noi suntem alaturi de tine si te asteptam la noi de cate ori vrei sa ne vizitezi
Nu te mai stresa si sigur ca totul va fii bine.
Sa ai parte de sarbatori frumoasa si Craciunul sa iti aduca mult dorit.
Te asteptam cat mai curand cu vesti bune
AYLLA spune:
buna fetelor!de curand m-am hotarat (ne-am) ca imi doresc un copil...era si timpul peste 2 luni fac 30 de ani.imi place forumul asta si ....primiti-ma si pe mine
AYLLA spune:
sunt trista...azi a venit menstruatia si sperantele s-au destramat.dar daca sunt realista (sau daca incerc sa fiu)era prima luna in care am incercat...ma intreb cand o sa se intample si minunea...sunt din fire foarte nerabdatoare (defect din nastere)si nu stiu cum o sa rezist pana obtin ceea ce imi doresc...inainte credeam ca e asa usor sa faci un copil,adica te hotarasti si ...gata se intampla...dar dupa primul esec imi e foarte greu
Micky2007 spune:
AYLLA bine ai venit la noi, te primim cu drag, cum sa nu te primim. Ai sa vezi ca toate fetele sunt foarte dragute si ai sa inveti foarte multe de aici. Eu iti doresc sa iti vezi visul implinit si sa iti tii in brate bebele visat. Totul este sa te tii luna de luna de tratamente sau ceea ce iti trebuie tie, sa nu faci ca mine, ca anul acesta nu stiu daca am fost de 5 ori la medic. Dar acum numai pierd nici o luna, ca stiu ca este numai timp pierdut.
Pupici
Micky