Aspirante optimiste >20 ani (22)
Raspunsuri - Pagina 26
Gabitzu37 spune:
'Neatza la tot poporul de pe DC!
AYLLA si Danielle02, bine ati venit printre aspirantele optimiste! Sa dea DD sa treceti cat mai repede la !
Anca, pai asa te lauzi?! Fa-te bine repede ca zapacesti outzul ala!
By the way, nu-ti dori sa ai TB 38.7 ca tot febra inseamna!
Eu z22, tb a scazut la 36.3 fata de 36.5 ieri, care va sa zica se prea poate sa nu fi ovulat dar nici mucus n-a mai aparut asa ca se prea poate sa nu ovulez, concluzia: fetelor, m-am dereglat de-a binelea!!!
Gabi
rox_dox spune:
buna fetele...
eu n-am mai intrat de multisor, ca am avut o sapt infernala...
asa ca am gasit acum un minutel si am zis sa intru sa va pupacescc, sa doresc sarcina usoara si bebei sanatosi noilor gravidutze si sa-i doresc Mcrissei multa putere sa treaca peste durerea asta.. Mcrissa
eu am avut o scadere de temp in weekend, vineri a fost 36.8 si sambata 36.4, iar apoi a inceput sa creasca din nou la 36.6..
dar am obosit de masuratorile astea...asa ca de azi am incetat a mai lua temp...daca e sa fie bebe, o sa fie...cand vrea DD...asta e mai presus decat orice masurare care o fac eu.
pupici fetele!
Ne straduim pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
ancadragoman spune:
Gabitule deci cum o dau tot de rau e?
Outul nu cred ca il prind luna asta ptr ca amandoi suntem cobza,facem cu randu,.
Zilele trecute i-am facut eu frectie,ceaiuri si tot tacamul,iar aseara a fost randul lui.Sunt si moarta de somn ptr ca la 4 dimineata noi stateam de vb si beam un ceai de menta cu lamaie.
Temp ta este cam mica,nu?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Gabitzu37 spune:
Imi pare rau Ancutz ca ati racit amandoi!
Sa beti ceaiuri multe, e important! Sper sa va treaca repede!
Da, temperatura mea e cam mica...
Rox, poate vine bebe...
Gabi
bibyrox spune:
Neatza buna fetele!!!! Dupa cum se vede... tot binedispusa sunt! Mi-am facut cafelutza si am chef de taclale... sper sa nu ma impiedice Talibanu' care a venit cu noaptea-n cap la birou!
AYLLA si Danielle02 bun venit fetelor alaturi de noi!!! Va doresc sa ajungeti cat mai repede la Odisee!
Ancutza multa sanatate iubita!!! Ai grija de tine si fa-te bine mai repede!
Cristina imi pare rau ca ne parasesti... Nu stiu ce sa zic.. Eu nu ma simt stresata stand aici, alaturi de voi ci din contra: ma linistesc si ma umplu de optimism. Si cand sunt cu sotu' mai ales in momentele noastre de... ... uit complet de bebe! Sotu' nu e stresat deloc pentru ca nu i-am spus pana acum ca imi doresc enorm un bebe ci doar ca ar fi cazul sa-l facem si sa nu ne mai protejam. A fost de acord si doar atat.
Te si te asteptam sa ne aduci vestea cea mare!
Rox ce faci mai iubita?? Era sa te dau la disparute! Bine ai revenit!!!
Pupici tuturor!!!!!
Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
Happiness_4_us spune:
AYLLA si Danielle02 bine ati venit la noi, aspirantele optimiste! Asteptam cat mai curand vestea ca sunteti - dutze!
Pup toate fetele optimiste .
Mie raceala nu vrea sa imi treaca nici neam. Astazi a inceput sa imi curga nasul si sunt tare suparata mai ales ca sambata ajung acasa si daca nu imi trece pana atunci nu voi putea sa imi vad finutza, de care mi-e tare dor si pe care abia astept sa o giugiulesc un pic, are doar 5 luni jumatate.
Off Doamne, sper sa te induri si sa iei raceala asta nesuferita de la mine.
In rest azi sunt Z10 si a inceput perioada fertila, conform calendarului meu de ovulatie. Deci la treaba zilele astea.
Pupici.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Biby, pai daca apare talibanul, spune-i sa revina mai tarziu cand esti updatata cu noutatile de pe forum. Hi hi hi. Poate s-o indura si el sa dea prime si libere de sarbatori, n-ar fi rau deloc.
Te pup si iti doresc o zi usoara care sa se termine asa cum a inceput, adica plina de voie buna.
Pup fata.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!