Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Nu mai pot sa scriu nimic...

Ellax, cam asta-i si convingerea mea: scopul Mariucai pe acest pamant a fost indeplinit! Insa, in egoismul meu, tot mi se pare indescriptibil de dureros!!! Sanatate Anei, tie si sotului...

DianaR, multam' de intrebare, Sara inca nu este bine... Insa nu am chef sa mai vorbesc acum despre asta...

Va doresc tot binele din lume!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Angelica, eu nici macar nu ma pot imagina in pielea lui Irinel, ca doare prea tare!

Ati fost la doctor cu Sara? Tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

quote:
Originally posted by ralucis

neata! diana, sarbatori fericite si un an nou cat mai bun!
fetelor, i-am dat ilincai ieri cred ca 5 ml de suc de portocale, amestecat cu mar si para, facut la robot. azi dimineata am vazut ca are cateva pete rosii in jurul gurii, credeti ca e alergie? sau ar trebui sa aiba si in alte locuri?
v-am spus ca am fost la dr sapt asta si referitor la mancare mi-a mai zis ca ficat si peste sa ii dau dupa 9 luni, fiindca pot crea alergii, iar pe la 7 luni sa ii dau supita acrita cu putin bors, carne de pui si peste alte 2 sapt de vita, initial cate o lingurita, apoi sa ajungem treptat la 5 lingurite pe zi, deci cam 50 de grame, branzica facuta in casa si galbenus de ou.
am intrebat si daca sa ii dau fier supliment si a zis ca nu crede ca e necesar, dar daca vreau sa ii facem o hemograma si sa vedem cum sta cu fierul, abia dupa aceea sa ii dam, daca e nevoie.

Ralucis - am citit mesajul tau si nu-mi vine sa cred cat de diferita poate fi schema asta de diversificare pentru fiecare copil in parte...si cum ne stresam noi mamicile si ascultam cu sfintenie..orice sfat dat de medic...iar in fond si la urma urmei daca pun cap la cap tot ce-am citit aici la voi..cu ce mi se spune mie aici...copiii nostri ar trebui sa pape de toate...dupa bunul lor plac...cu conditia sa fie mixat.

Pot sa-ti spun ca Luana papa un lapte cu gust de peste..de cand s-a nascut...Peste sub forma solida se da la inceputul diversificarii..fara sa-ti mentioneze de vreo alergie etc. Eu i-am dat de la 6 luni..cand gatesc eu ii dau si ei...n-a avut nicio problema.
Branza aici nu papa nimeni...cica-i din lapte stricat..si este un aliment care nu exista pe piata lor....si mai stiu ca nu au carente de calciu.
Ficatul de pasare este interzis...spun ei ca-i cel mai toxic aliment..nici adultii nu-l consuma
Bors acris - este o reteta pur romaneasca ( moldoveneasca )....doamne cat imi dorec uneori pe unde umblam noi sa gasim o supa mai acriosara..dar din pacate numai acasa o gasesc.

Portocalele..sunt interzise pana la un an....din cauza de aciditate...care le poate provoca dureri la stomacel...nicidecum nu mi-a spus de alergii etc.

Drept urmare..inafara de carne de porc, sare, ardei iute si portocale.....eu am inceput sa-i dau luanei sa guste de toate.
Ilincai si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Draga de Mariuca uite cum a venit ea pe pamant sa ne dea o lectie de putere, lupta, seninatate si de dragoste. Nimic nu este la intamplare!
Doamne ajut-o in continuare!

Multumesc fetelor pentru raspunsuri si sfaturi. Nici nu ma asteptam sa primesc atatea!

Mi s-a stricat placa video si eu vad acum numai in albastru . Asa ca am stat f putin la calculator. Si acum va vad doar in albastru . Rosu e albastru...verdele e albastru...rozu' este albastru...
vreau si eu culori !

Revin cand reusesc sa citesc bine din urma si cand nu se mai vede albastru .

Am si eu o intrebare pentru cine are perdele acasa.
Mi-am luat o perdelutza din organza si voiam sa o pun pe bride. Mi s-a spus ca da urat... Cum aveti voi pusa perdelutza? Pe rejansa/inele bride... Cum se aseaza mai bine? (perdeaua mea sta cam infoiat (are niste floricele care o fac sa stea asa))
Multumim!

poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor noi ne intoarcem pe 27 februarie. O sa mai intru si din Romania sa va citesc pt ca voi avea acces la internet.

Angelica sanatate multa Sarei. Sa se faca bine cat mai curand.

Azi noi punem la punct ultimele bagaje avem si musafiri ca de altfel si maine, asa ca nu voi mai putea intra.

Asa cum am mai spus noul an sa va aduca numai sanatate si celor care-si mai doresc un bebe (ca si mine de altfel) le doresc ca aceasta dorintza sa se implineasca atunci cand vor.

Craciun fericit si un Mos bogat in cadouri frumoase si dragalashe.

O sa va simt lipsa. Numai bine tuturor.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Drum Bun Diana79 si Sarbatori Fericite!!!!
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Carmina le dau separat. Cereale + un fruct o lingurita de gust, legume separat. O sa amestec carnea cu legumele cand o incep.

Pt. Lapte :trebuie sa pui la socoteala si branza.
parca s-a mai spus dar repet:citez« 150 ml de lapte sunt inlocuiti de : 125gr(4 oz) de iaurt sau 30gr ( 1 oz)de branza. Dar pt. nevoile de vitamina D el trebuie sa bea cel putin 600 ml de lapte pe zi( si e capitolul cu copii intre 1 an si 2 ani. Ai nostri sunt mai mici si au nevoie de mai mult)

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

Virsta Marc

Mergi la inceput

quote:

Monica Heinz nu am vazut aici poate in alte state desi nici in New York nu erau. Sofiei ii plac majoritatea produselor de la Beech Nut. Si cele de la Earth‘s Best ii plac( astea imi plac si mie ca sunt organice) in afara de banane. Pai papa cam 2 borcanele de fructe , 2 de legume si doua portii de cereale plus un pic de carnita( cam ˝ de borcanel dar facuta in casa si i-o amestec cu legume) , 1 iaurtel si evident tzitzi. E papacioasa mare fata mea( are la 7 luni 9.200kg!)

Cami & Sofia
poze Sofia

Tot mie mi-ai raspuns.
Am luat si eu ieri cu mere si mango. Ca la heinz nu am vazut combinatia asta.
Eu ma opream la cam un borcanel pe zi de legume si chiar mai putin de fructe. Ca eu abia am inceput diversificarea.poate o sa mai cresc si eu cantitatea.
Si sa ma uit si dupa banane biologice.
Iaurt ce firma, sau ce scrie pe el?. Ca nu stiu ce sa-i dau.
Mihaela

Virsta Marc
la fotograf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

oua ecologice :
http://www.bio-cortina.ro/oua_ecologice.htm
cica sa le cautam la Carrefour, Selgros si Gima ; maine ma duc in Gima sa vedem daca au !

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Am si eu o intrebare pentru cine are perdele acasa.
Mi-am luat o perdelutza din organza si voiam sa o pun pe bride. Mi s-a spus ca da urat... Cum aveti voi pusa perdelutza? Pe rejansa/inele bride... Cum se aseaza mai bine? (perdeaua mea sta cam infoiat (are niste floricele care o fac sa stea asa))
Multumim!

poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Maaama ce te pricepi! Eu sincer nu am priceput nimic ptr. ca nu cunosc termenii, ma simt ca o ignoranta citind mesajul tau... Deci eu voi vorbi mai badaraneste ca altfel nu stiu: am perdele dintr-un material ceva intre voal si piersica si la care am cusut pe partea de sus o banda speciala pe care se prind niste carligute(gasesti la magazinele unde se vind perdele) si totul e montat pe sina de plastic cu un sant in care vin carligutele. Daca iei banda mai scurta decat perdeaua ies cute frumoase, noi am facut ca 1,5:1 raportul si zic eu ca arata ok, vanzatoare ne-a sfatuit la raportul de 2:1 si ne-a si aratat cum iese dar mi s-a parut prea incretit.

Diana, drum bun! Sarbatori fericite!

Angelica, pupici Sarei sa-i treaca!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput