Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 6
gabi25 spune:
Am intrat sa scriu....nici nu mai stiu ce ca am citit de Mariuca a lui Irinel si bocesc intr-una....stiu ca ei acum ii e mai bine, ca nu mai sufera....dar e o durere prea mare pentru un parinte sa isi vada minunea stinganduse plina de durere....e prea mult si e tare nedrept
.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
vavitzu spune:
[quote]Originally posted by vavitzu

![]()
![]()
![]()
ESTE FOARTE TRIST UNEORI VIATZA ASTA E NEDREAPTA SI CRUDAAAAAAAAAAA
Lui Edi ii curge nasul cica de la rubeola....vroiam sa va intreb cum dati voi bb mango, avocado cum le gatitzi?.....dar nu mai imi trebuie nimic dupa asa o veste.....ce minune de fetitza si s-a dus asa de repede....nu-mi revin
CamiM spune:
Salutam livada de cirese!!Am pierdut o ciresica si lumea e putin mai trista fara ea dar am castigat cu totii un ingeras. 

si mergem inainte sarbatorind viata.
Ana Madalina, Bianca Andreea,Rebecca la multi ani pentru prima jumatate de anisor!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Vavitzu referitor la avocado : nu se gateste il tai scoti miezul cu o lingura si il faci piure asa crud cu putina apa. Atentie ca oxideaza repejor!! Sofia il papa cu placere si singur si in amestec cu alte fructe( mar, para, banana)
Mango eu il curat si tai cubulete si il pun la fiert ca pe un compot dar fara zahar. Cand se inmoaie de intra furculita usor il fac piure folosind putin din apa de la fiert.
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Diana79 sarbatori fericite si voua un an bun luminos!! Da
printesei Nicole de la noi!!
cand va intoarceti?
Sa ne citim cu bine in noul an!

Cami &
Sofia
poze Sofia
virgi spune:
Diana79 - sarabatori fericite, vacanta placuta in Romania si sa ne auzim sanatosi in noul an.
printesei Nicole
Lya spune:
Diana79 Sarbatori fericite si un An nou fericit!
Cami,DianaR multumesc de raspunsuri!
Luana
Nu pot sa-mi iau gandul de la Mariuca noastra,s-a nascut in saptamana Pastelui si a plecat la ingerasi inainte de Craciun.
mami dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
ralucis spune:
neata! diana, sarbatori fericite si un an nou cat mai bun!
fetelor, i-am dat ilincai ieri cred ca 5 ml de suc de portocale, amestecat cu mar si para, facut la robot. azi dimineata am vazut ca are cateva pete rosii in jurul gurii, credeti ca e alergie? sau ar trebui sa aiba si in alte locuri?
v-am spus ca am fost la dr sapt asta si referitor la mancare mi-a mai zis ca ficat si peste sa ii dau dupa 9 luni, fiindca pot crea alergii, iar pe la 7 luni sa ii dau supita acrita cu putin bors, carne de pui si peste alte 2 sapt de vita, initial cate o lingurita, apoi sa ajungem treptat la 5 lingurite pe zi, deci cam 50 de grame, branzica facuta in casa si galbenus de ou.
am intrebat si daca sa ii dau fier supliment si a zis ca nu crede ca e necesar, dar daca vreau sa ii facem o hemograma si sa vedem cum sta cu fierul, abia dupa aceea sa ii dam, daca e nevoie.