Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
neda spune:
Vai cita tristete...sa te trezesti a doua zi fara zimbetul,privirea puiutului tau

sa ne rugam pt Mariuca!
Cind te gindesti ce probleme avem noi:ca nu papa bebele cit vrem noi sau ca nu doarme suficient iar noi ne simtim obosite...si alte nimicuri.
Cel mai important e sanatatea.
Irinel-iti doresc multa putere sa poti trece peste acest necaz !
neda
Diana79 spune:
Nu am cuvinte sa exprim cat de rau imi pare pt Mariuca. Dumnezeu s-o odihnesca. Irinel iti dorim multa tarie in suflet.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
EllaX spune:
Am citit, la un moment dat, o carte despre filozofia de viata a calugarilor tibetani. Ei cred ca noi toti, atunci cand suntem creati, avem o misiune, o sarcina de indeplinit, ceva de invatat, inainte de a ajunge in Nirvana, care este tzelul suprem, locul fericirii absolute. Pentru asta, traim un numar de vieti - nu un numar fix, ci in functie de ce invatam in vietile acelea. Noi alegem (spun ei) daca sa traim vieti mai dificile sau mai usoare - evident, in vietile mai dificile acumulam mai mult. Ei spun ca o persoana care moare tanara (sau copilas...) atat a mai trebuit sa traiasca pentru a-si acumula bagajul de cunostinte necesare sau pentru a-si atinge tzelul spiritual.
Cartea respectiva mi-a fost imprumutata, fara sa o cer, de catre un cuplu de prieteni de ai mei - dragi-dragi prieteni. Ea, Cristina, credea cu tarie in ce cred calugarii tibetani - ea avea (ca si mine, ca si asta ne-a adunat) un amestec ciudat de credinta crestina in Dumnezeu si de atingeri din alte religii si credinte. Ea mi-a fost o prietena foarte buna (cea mai buna), la bine si la greu. Ea visase ca va muri tanara, asa cum mai visase o multime de lucruri cu talc, sau pur si simplu intamplari care s-au si adeverit, dupa ce ea le-a visat. Cristina noastra draga a murit anul trecut, la 29 ani (si a lasat doua fetite gemene de doar 2 anisori) - Razvan, sotul ei, zice ca ii place sa creada ca intr-adevar atat a mai avut de invatat Cristina, inainte de a ajunge in Nirvana. Ce stiu sigur e ca Cristina ne-a marcat in bine viata tuturor celor care i-au fost prieteni (si nu numai prietenilor) - era cea mai buna persoana pe care am cunoscut-o eu.
Mie asta imi place sa cred despre Mariuca: atat a mai avut de invatat. Si a ales sa traiasca intens si sa-i invete pe ceilalti cate ceva (inclusiv ca dragostea e dragoste si daca stii, de fapt, ca nu va fi o finalitate, si ca poti iubi si suferinta pe care ti-o provoaca cineva).
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
Diana79 spune:
LA multi ani Maria Ana si tuturor cireselor.
Eu va doresc tuturor Craciun fericit si un an nou fericit si plin de sanatate pt ce e cea mai importanta pe lumea asta. Nu o sa mai pot intra pe net.
Nicole a spus azi tata si apoi la 5 minute mama. Asta ce inseamna??? Ca voi avea gemeni???? Oricum suntem foarte fericiti. A avut un pic febra, dar i-a trecut acum e mai bine.
Va pup pe toti.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
EllaX spune:
Craciun fericit si An nou cu bine, Diana79! Cred ca "mama" si "tata" spuse la asa mica distanta inseamna ca veti avea un copil diplomat!
Amonar spune:
ELAXX
Ce frumos ai scris!!!
Ce greu trebuie sa fie unei mame sa traisca in continuare fara copilul ei....Dumnezeu sa o ia pe Maria in imparatia lui si sa o odihneasca in pace.

Lui IRINEL ii doresc putere de viata pt a-l creste pe fratiorul Mariei.
(poze Kailan)
roli25 spune:
Ce ingeras scump a plecat la ceruri! In poze nu parea bolnavioara. Dumnezeu sa o odihneasca si sa va dea putere sa treceti peste aceasta incercare grea.
Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)
shoricutza spune:
Acum am citit despre Mariuca lui Irinel si nu-mi pot opri lacrimile.

Nu exista cuvinte pentru asa ceva ...
Irinel, ma rog sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa treci peste acest moment tragic.
Mi se pare atat de nedrept...