Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La multi ani, Ana (de Gicutza), Mihnea si David (de Nikolett2445)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Vai cita tristete...sa te trezesti a doua zi fara zimbetul,privirea puiutului tau
sa ne rugam pt Mariuca!

Cind te gindesti ce probleme avem noi:ca nu papa bebele cit vrem noi sau ca nu doarme suficient iar noi ne simtim obosite...si alte nimicuri.

Cel mai important e sanatatea.
Irinel-iti doresc multa putere sa poti trece peste acest necaz !

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI MARIA ANA<MIHNEA SI DAVID!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Nu am cuvinte sa exprim cat de rau imi pare pt Mariuca. Dumnezeu s-o odihnesca. Irinel iti dorim multa tarie in suflet.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Am citit, la un moment dat, o carte despre filozofia de viata a calugarilor tibetani. Ei cred ca noi toti, atunci cand suntem creati, avem o misiune, o sarcina de indeplinit, ceva de invatat, inainte de a ajunge in Nirvana, care este tzelul suprem, locul fericirii absolute. Pentru asta, traim un numar de vieti - nu un numar fix, ci in functie de ce invatam in vietile acelea. Noi alegem (spun ei) daca sa traim vieti mai dificile sau mai usoare - evident, in vietile mai dificile acumulam mai mult. Ei spun ca o persoana care moare tanara (sau copilas...) atat a mai trebuit sa traiasca pentru a-si acumula bagajul de cunostinte necesare sau pentru a-si atinge tzelul spiritual.
Cartea respectiva mi-a fost imprumutata, fara sa o cer, de catre un cuplu de prieteni de ai mei - dragi-dragi prieteni. Ea, Cristina, credea cu tarie in ce cred calugarii tibetani - ea avea (ca si mine, ca si asta ne-a adunat) un amestec ciudat de credinta crestina in Dumnezeu si de atingeri din alte religii si credinte. Ea mi-a fost o prietena foarte buna (cea mai buna), la bine si la greu. Ea visase ca va muri tanara, asa cum mai visase o multime de lucruri cu talc, sau pur si simplu intamplari care s-au si adeverit, dupa ce ea le-a visat. Cristina noastra draga a murit anul trecut, la 29 ani (si a lasat doua fetite gemene de doar 2 anisori) - Razvan, sotul ei, zice ca ii place sa creada ca intr-adevar atat a mai avut de invatat Cristina, inainte de a ajunge in Nirvana. Ce stiu sigur e ca Cristina ne-a marcat in bine viata tuturor celor care i-au fost prieteni (si nu numai prietenilor) - era cea mai buna persoana pe care am cunoscut-o eu.

Mie asta imi place sa cred despre Mariuca: atat a mai avut de invatat. Si a ales sa traiasca intens si sa-i invete pe ceilalti cate ceva (inclusiv ca dragostea e dragoste si daca stii, de fapt, ca nu va fi o finalitate, si ca poti iubi si suferinta pe care ti-o provoaca cineva).

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

LA multi ani Maria Ana si tuturor cireselor.

Eu va doresc tuturor Craciun fericit si un an nou fericit si plin de sanatate pt ce e cea mai importanta pe lumea asta. Nu o sa mai pot intra pe net.

Nicole a spus azi tata si apoi la 5 minute mama. Asta ce inseamna??? Ca voi avea gemeni???? Oricum suntem foarte fericiti. A avut un pic febra, dar i-a trecut acum e mai bine.

Va pup pe toti.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Craciun fericit si An nou cu bine, Diana79! Cred ca "mama" si "tata" spuse la asa mica distanta inseamna ca veti avea un copil diplomat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

ELAXX
Ce frumos ai scris!!!
Ce greu trebuie sa fie unei mame sa traisca in continuare fara copilul ei....Dumnezeu sa o ia pe Maria in imparatia lui si sa o odihneasca in pace.
Lui IRINEL ii doresc putere de viata pt a-l creste pe fratiorul Mariei.

(poze Kailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ce ingeras scump a plecat la ceruri! In poze nu parea bolnavioara. Dumnezeu sa o odihneasca si sa va dea putere sa treceti peste aceasta incercare grea.

Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Acum am citit despre Mariuca lui Irinel si nu-mi pot opri lacrimile. Nu exista cuvinte pentru asa ceva ...
Irinel, ma rog sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa treci peste acest moment tragic.
Mi se pare atat de nedrept...

Mergi la inceput