Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Eu sincer am sperat din tot sufletul ca o sa fie bine.Ea nu arata deloc bolnava in fotografie.Nu am cuvinte pentru aceasta tragedie.
Nici nu imi imaginez cei in sufletul lui Irinel.
Domnul sa o aiba in paza.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

In alt context
Felicitari Maria-Ana pentru 6lunite, sa fii sanatoasa si papacioasa.
Sa am ertare ca nu scriu ca deobicei cu rosu.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Fetelor am trecut toate progresele.
Nu stiu ce sa va mai spun.
Nu mai are rost sa zic we placut, oricum mii urit pe suflet de ce sa intimplat.
livada.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

si tie Doroti!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Si continuand ma gandesc acum ca trebuie sa ma bucur ca are cine sa ma trezeasca noaptea de n-spe ori, ca am pe cine purta in brate prin casa. Eu nu stiu daca as putea sa supravietuisc la asa o proba a vietii.
Mihaela

cred ca ai spus totul. eu simt la fel sa-I multumim Domnului ca suntem sanatosi; oare de ce cand se intampla asa ceva ne dam seama cat de importanta e sanatatea celor dragi???

Mergi la inceput

cami,

eu am uitat sa zic ieri, cand am scris marele program de masa al ilincai, ca si la noi mai intra si tzitzi in peisaj printre mese sau ca si completare, ieri si alaltaietri, de exemplu, n-a adormit la pranz decat dupa ce a mai mancat si laptic de la mine, da' pe urma 3 ore a dormit bustean!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Am intrat si pe forumul cu povestea Mariucai... Mare tristete peste tot. Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa le dea putere parintilor si fratiorului ei sa depaseasca aceasta grea incercare. Nici nu-mi pot imagina... Sa fim sanatosi, e cel mai important

Multa sanatate si fericire Maria Ana Si Mihnea "papaciosul"!

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

hai ca eu sunt pe net si fata mea tocmai a inghitit o bucata de factura de telefon, a molfait-o pana a inghitit-o, noroc ca e o bucatica mica, em sunat dr, a zis ca nu e nimic grav, se inmoaie si se elimina la kk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Nici nu stiu ce vroiam sa va mai spun. Nu ma asteptam ca Mariuca sa se stinga... asta pentru ca n-am stiut cat de grav este, n-am citit detalii pentru ca NU AM PUTUT.
Dumnezeu s-o odihneasca

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Ralucis, bine ca nu s-a inecat cu hartia aia! Mancacioasa, Ilinca!

Iaca si noi... Ana e mai bine, tot cu muci, dar mai bine. Deja ii creste pofta de mancare! Cum de cateva zile facea kk mult fata de cata mancare papa, am zis s-o pun la regim macar o zi-doua - supa de morcovi si orez, cereale facute doar cu apa, banana, mar copt cu orez. Am avut maaare succes cu cerealele Humana cu mar facute cu apa si in care am adaugat putina (o lingurita-doua, depinde cat de plina pui lingurita) banana pasata. Maaare succes. Apoi a papat (la aceeasi masa!) si piure de morcov cu orez... dupa ce i-am pus banana, evident. Se pare ca am gasit ingredientul minune! Nu, nu o sa abuzez de ea. Alta masa mancata a fost cu orez, mar copt (cica e bun in diareile sugarului), morcov fiert si cartof dulce - se pare ca i-a placut si asta! A, si a mai supt din bibe si supa de morcovi cu orez.
Acum sunt eu racita, cu febra si tot ce trebuie. Cred ca o sa-mi urmeze si barbatu-meu in curand.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput