Bucurii de sept - oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 6
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
In primul rand la multi ani David Gabriel, Albert Iustin si Avram Tudor pentru cele 3 lunisoare implinite azi si Ana Maria si Rares pentru cele 2 lunisoare!
Lullabay, saru-mana mult pt. Bucurii, sunt EXCELENTE! Le-am data gata pe toate aseara, dupa ce le-am impartit frateste cu sotu Am bagat atatea bomboane in noi de ne era teama sa nu cumva sa ni se faca rau. Da' nu ni s-a facut!
Eu sunt tare suparata, in primul rand pentru ca aplicasem acum vreo luna pentru un job nou, pe care mi-l doream ENORM de mult si azi am primit raspunsul: negativ si in plus azi am primit prima de Craciun. De credeti, fetelor, ca am primit jumate din suma pe care au primit-o ceilalti? Pentru ca "esti aici abia de 2 saptamani!". Dar inainte de concediul prenatal unde papucii mei am lucrat? In piata? Nu e vorba de bani aici, ci de cat de mult ma apreciaza seful meu. M-am simtit efectiv batjocorita!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
mexxa spune:
inteleg....atatea mamici atatea pareri
acum sa va spun urmatoarea problema..lui bb meu a inceput sa ii placa lingurita....aseara am stat 1h sa manance...nu vroia biberon si gata....acum cand tre sa ia medicamentele deschide gura asa frumos...
Off abia astept sa termine cu siropurile ca atat imi mai lipsea sa ma tresesc noaptea sa manance cu lingurita...
noaptea nu mai mananca decat cate 10 ml..poate asa de moft sau sete.....
revin k plange de foamee
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
mexxa spune:
Lexi..imi are rau pentru ce ai patit..off numai la patroni sa nu lucreziii[bang]
Ce repede crestem...
mexxa spune:
pentru toti sarbatitii nascuti astazi...viata frumoasa si lungaaa cu numai bucurii... la toti
Ce repede crestem...
ramomar spune:
lexi imi pare rau pt patania ta. Nu fi suparata, ca mai rau iti faci si eu sunt tare curioasa daca voi primi de la firma cadoul de Craciun. Pana acum s-a dat si la mamicile care erua in concediu, acum vreau sa vad daca il voi primi. De la sefii mari e ordin sa se dea, dar la noi in companie (e foarte mare) joaca tare cei mai de jos.
`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
MamiLili spune:
Neata!
Inni, mie tipa aia de pe Discovery mi se pare draguta si finuta, daca aveam alta parere nici nu-ti ziceam ca semeni cu ea.
Noi iesim imediat afara, o iau pe jos spre Copou. Are vreo mamica bucuroasa drum incolo azi?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
mexxa spune:
da e asa cald afara???vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ce repede crestem...
mexxa spune:
fetelor sa va spun ca au venit rusii..de azi incep contraceptia cu anticonceptionale...ca sa nu mai fie probleme cu gandurile negreee!!!
Ce repede crestem...
gripo spune:
MEXXA, eu citisem pe undeva ca atunci cand puiul tau mananca bine cu lingurita, adica are reflexul asta de a-si tine limbuta altfel decat la bibe, sa traga si sa impinga mancarea pe gat, este pregatit de diversificare. Oricum, intreaba medicul, ca el ti l-a urmarit inca de la inceput.
LEXI, da-l in ma-sa! un bou. se poarta de parca incearca sa te simti vinovata ca ai facut un copil si-ti "pierzi" timpul asa, in loc sa prestezi pentru onorabila firma. Asa probleme am avut si eu cu dir mea, care nu intelegea de ce mi-am luat cm cand era epidemie in scoala de varsat de vant, iar eu nu facusem in copilarie, de parca trebuia sa mor in scoala aia, si stii pana la urma ce s-a intamplat cu dir.? a murit.
anangel_lexi spune:
Gripo, eu nu-mi doresc sa pateasca si seful meu la fel ca directoarea ta, imi doresc pur si simplu un alt serviciu. Si cand ma gandesc ce misto era jobul ala pentru care aplicasem...imi vine sa urlu. Nu ma simt buna de nimic.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume