Bucurii de sept - oct 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Inni, n-o iau in nume personal, eu doar am copiat ce scria acolo si-am vrut sa vad parerile voastre.

Marina, eu il sterg bine dupa fiecare spalare si dupa ce zona e perfect uscata dau cu Bepanthen, care lasa o pelicula grasa pe piele si astfel nu se mai irita asa tare,

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)

Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Marina, eu il sterg bine dupa fiecare spalare si dupa ce zona e perfect uscata dau cu Bepanthen, care lasa o pelicula grasa pe piele si astfel nu se mai irita asa tare,

[/quote]

M-am gandit si la Bepanthen, dar ea cu toate ca o spal si o usuc bine dupa putina vreme e iar unsuroasa si sa nu va spun cum miroase...
Mi-e teama ca Bepanthenul care e f unsuros sa nu ii faca mai rau. Nu stiu, habar n-am...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata si de la noi azi am fost mai puturosi ca na e sambata
vrea si mami o cafea daca ziceti ca e calda inca
bb al meu e ff agitat nu stiu ce sa mai fac
ieri a vrut sa doarma numa in brate abia aseara pe la 8 a adormit si am putut sal pun in patut s adormit pana la 10 si ceva s iam facut baita la 10 ca noi o facem pe la 9 ca la 10 10 si ceva sa facem nani
abia acum am reusit sa termin de citit din urma ca nu am avut timp
la multi ani bbicilor nascuti intro-o zi de 16 sa cresteti mari si voiosi
misticsi noi decalotam in fiecare seara la baitza ca asa nea zis pediatra ca sa nu cumva sa faca vreo infectie
mexxaprofita de vremea frumoasa ca din cate am vazut la protv int e tare frumos in tara parca e primavara nu iarna ca daca se strica vremea o sa tot stai in cas cu astia mici
in plus din cate stiu eu cand e frig sunt mai putin microbi
floricella orizontala nu se poate de pe la 3 sapt ca altfel vin vecinii simi bat la usa sau aduc politia crezand ca maltratez copilu s am intrebat pediatra s a zis ca are musculatura ff dezvoltata de aia nu vrea la orizontala
griposi eu iltin pe al meu de manute sii place tare mult cand il ridic se incordeaza sa se ridice numa cat intind mainile spre el e tare dulce cand face asa
mamililiin facultate prin anu 3 cred neau zis la cursul de arhitectura peisagera ca nu stiu de cati ani are nevoie un bradut sa creasca pt a putea fi taiat ca pom de craciun
eu nu am brad natural (din simplu motiv ca stau la bloc si ca aici is ff scumpi)dar din cate stiu eu astia de pe piata sunt crescuti special in pepiniera pt a fi taiati de craciun s oricum cei care ii cresc castiga o groaza de bani
ma duc ca al meu iar nu arre de gand sa doarma azi din cate se aude prin interfon
a nu mai stiu cine intreba de interfon sa stii ca nici aici nu difera prea mult preturile asa informativ unu normal fara pretentii e 60 de euro asa ca....
pupici la mamici si bbici

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

http://www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Maruca mea e foarte iritata sub cele 3 gusi pe care le detine...ieri avea chiar sange...acolo se strange transpiratie, laptic, fermenteaza si cu toate ca o spal de cateva ori pe zi cu apa si o sterg (tamponez) bine cu un prosopel moale tot se irita. Voi patiti asa ceva? Aveti vreun remediu?

Si a mea se irita la pliurile picioruselor ca e f grasuna dar de cand o dau cu ulei de masline extravirgin (nefiert!) nu mai are nimic. Am mai redus si cantitatea de chimicale folosita (sapun de bebe, ulei de bebe) si incerc sa folosesc cat mai multe produse naturale. Am inteles ca in Germania nu se recomanda spalarea copilului cu produse speciale pt bebelusi(acestea avand o gramada de chimicale) ci doar cu apa calda si eventual o putina smantana slaba ca sa nu se usuce pielea bebelului.

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna ziua mamici si bebici
La Multi Ani pt sarbatoritii de astazi.
Eu sunt tare multumita ca Lucas are iar tenul lui de portelan, i-au ajutat cremutele si mi-a dormit copilul de aseara de la 11pm pana la 7am...deci super bine, dupa ce a papat am mai tras o portie de somn amandoi pana la 11am asa ca suntem odihniti si gata de curatenie(el doarme iar)...
MamaLili frumos la Iasi,am fost anul trecut dupa nunta si ne-a placut tare, iar la manastiri extraordinar si fara cuvinte...
eu n-am facut poze seara cand sunt aprinse beculetele ca nu prea se intelege mare lucru dar e mult mai bine decat in alti ani
va pup si numai sanatate

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Marina, crema de galbenele de Sibiu si luni nu mai are nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Bine v-am gasit!

quote:

Maruca mea e foarte iritata sub cele 3 gusi pe care le detine...ieri avea chiar sange...acolo se strange transpiratie, laptic, fermenteaza si cu toate ca o spal de cateva ori pe zi cu apa si o sterg (tamponez) bine cu un prosopel moale tot se irita. Voi patiti asa ceva? Aveti vreun remediu?
Chiar azi am intrebat pediatra ce remediu ar fi pt gusulica iritata. Raspuns: crema de galbenele cu propolis.

Gripo, dar Staneasca vine si acasa daca vrei. Doar daca nu-mi convine ziua cand poate sa vina acasa merg la spital pt ca e in fiecare luni de garda. Imi place mult de ea.

Multumim de complimente, dar ABSOLUT toate "bucuriile" sunt superbeeee. Am vazut multe poze dar am si preferati/preferate. Mi-e sa nu se supere lumea pe aici, nu zic nimik .

Ramomar, sarumana! As vrea sa aiba ochii mei verzi dar inca sunt albastri ai ei...

Ralu, eu am o paturica port-bebebleu-vernil (o nuanta mai turbata gen ou de rata) luata din Mag.Victoria (cu botosei si sapca incluse) si am mai primit una superbaaaaa portocalie cu bej dar nu stiu de unde i-a luat-o nashul.

Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Azi la vaccinul de 2luni a cam plans gargaritza dar in 10min a inceput sa rada si sa gangureasca. Sper sa nu faca febra, i-am dat preventiv Nurofen 2ml si repet doza la 8ore. Avem 6kg si 61cm si e foarte multumita dna dr de noi , cred ca obrajorii astia grasi au cucerit-o definitiv. Despre canalul lacrimar infundat zice ca mai asteptam o luna si daca nu trece ma trimite la dr Vatafu (daca am retinut corect) de la Spitalul Emilia Irza pt un control.

Vroiam sa va intreb cum ati voi procedat cu dr. copilului: aveti medic de familie(pediatru) sau medic de spital? Noi am ramas la dr pediatra de la spital, ma gandeam totusi ca trebuie si ea inscrisa la med de familie dar nu vreau sa patesc ca Gripo (desi ce medic vrea sa fie doar de forma totusi?). Chiar nush ce sa fac. Ce ma sfatuiti?

Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:

SI ar mai fi ceva in legtura cu bradutii...
Chiar daca noi nu cumparam, ei tot sunt taiati, iar dupa sarbatori, daca nu se cumpara, stau si zac prin piete si sunt pusi pe foc... Asa ca...

asa zice si sotu' meu!
si din acelasi registru: am fost anul trecut in sinaia, la cabana schiorilor si el si cu un prieten al nostru si-au luat caprioara! eu si sotia prietenului am sarit ca arse: nu va e rusine? mancati o biata caprioara? i-am lasat reci! au zis ca si asa a murit! nu e pacat sa n-o manance nimeni....?

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Multumesc pentru sfaturi. O sa le incerc pe toata, dar pe rand....

MAMILILI, sar mana....sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si intregii familii...pentru BUCURIILE pe care mi le-ai facut....cadou

Cred ca o sa ma fac cat Mos Craciun

Fetelor, sa stiti ca nu e deloc un mit cu Bucuriile astea...sunt superbe si chiar ma gandesc sa ne mutam la Iasi

Mergi la inceput