Bucurii de sept - oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
gripo spune:
SANDRA, n-am stiut ca vine si acasa, oricum, sunt multumita de asta a mea, dar ti-am zis, ca prima data, chiar ginecoloaga mea mi-a zis sa raman la Staneasca, asa ca stiam ca e buna.
mexxa spune:
cucuoancea chiar vrei sa va mutati in Iasi????
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
matahut spune:
quote:
Originally posted by mexxa
cucuoancea chiar vrei sa va mutati in Iasi????
Ne-a batut gandul e multe ori sa plecam din Bucurestiul asta imputit, dar....parintii nostri sunt aici, serviciile noastre, amintirile noastre... N-am avut pana acum curajul, dar poate, intr-o zi cu soare, cine stie?!
Pentru doamnele farmaciste
Daca ii dau lui tati vitaminele Elevit pe care nu le mai iau fiindca am impresia ca m-au constipat imediat dupa nastere o fi ceva? Adica...ii cresc sanii si ii curge laptele ?
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by ramomarquote:
Originally posted by bb ralukutzaquote:
Originally posted by ramomar
itzy si ralu si eu v-am prins. Cu ce sau de ce? si noi avem paturic tip port bebe, tot roz. Am vazut la multa lume si multe culori si modele. E destul de practica.
`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
ai idee cam cat costa (eu am primit-o si nu stiu)? as vrea sa mai iau si eu si alta culoare ca nu se potriveste la toate costumasele...! as vrea una vernil....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
ralu, pe la noi prin magazine am vazut si cu 550.000 si cu 650.000 (lei vechi). pe vernil nu am vazut, doar galben, roz, albastru, alba. Poate ca sunt si alte culori, dar nu ma fost atenta.
A mea a fost impachetata, iar in acea punga mai avea si o pereche de botosei, o bascuta si manusi.
`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
da, da si a noastra a avut botosei si bascutza!
super haioase! chiar azi le-a purtat pitica!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
matahut spune:
Si apropo e Bucurii....
Ii povesteam zilele trecute unei prietene despre bombonele astea si cand a auzit toate laudele, dar mai ales denumirea si ca sunt din Republica Moldova....m-a intrebat daca sunt sigura ca nu contin ceva....ierburi care te fac atat de fericit cand le consumi
Acum, dupa ce am consumat la greu....ma intreb si eu acelasi lucru ca tare bune mai sunt
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Ralu, sa stii ca nici eu n-am vazut paturici alte culori decat cele enumerate de Ramo.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
atunci, macar pe bleu i-as lua ca are destule costumase albastre!
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Maruca mea e foarte iritata sub cele 3 gusi pe care le detine...ieri avea chiar sange...acolo se strange transpiratie, laptic, fermenteaza si cu toate ca o spal de cateva ori pe zi cu apa si o sterg (tamponez) bine cu un prosopel moale tot se irita. Voi patiti asa ceva? Aveti vreun remediu?
da, si noi am patit-o. noi ii dam aproape zilnic cu crema din aia cu zinc pt fundulet. noi avem de la sanosan. ii trece f bine de la ea. poti incerca si cu cea de la nivea, produsul similar. cred ca si cu bepanthene!
o intamplare fericita...
eloise spune:
Salutare!
Am venit si noi de la plimbarea prin parc, unde ne-am intalnit cu Lili si Mathias. A fost frumos, am vorbit si ne-am plimbat alene prin parc pana am inghetat, dar Vladut nu a scapat ocazia sa planga un pic....de fapt sa tzipe de rasunau aleile parcului...cum face de obicei, in loc sa doarma tun ca orice bebelus la aer rece si curat. (Acum papa fericit, s-a repezit sa suga de cum am ajuns aksa, in timp ce eu scriu cu o mana...)Mathias e frumusel foc, asa cum il vedeti in poze, si cuminteeee...
Sandra ma bucur ca ai revenit! Am vazut pozele gargaritei, e asa scumpica si are niste obrajori dulci!
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by microbu
Ralu, eu am o paturica port-bebebleu-vernil (o nuanta mai turbata gen ou de rata) luata din Mag.Victoria (cu botosei si sapca incluse) si am mai primit una superbaaaaa portocalie cu bej dar nu stiu de unde i-a luat-o nashul.
Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea
Ce mare am crescut !
mamaaaa, aia portocalie e mortala!
e frumos si turcoise-ul ala deschis, sau ce-o fi....dar n-am nimic la care sa asortez!
vazut toate pozele cu garga! e asa de frumoasa...mi se pare ca are exact privirea ta! si in general mi se pare ca seamana cu tine!
o intamplare fericita...
matahut spune:
Ralu, vroiam sa te intreb cum se face sa iti contorizeze raspunsurile la sondajul cu culoarea ochilor? Vreau si eu sa produc un chestionar si sa il fac sa imi inregistreze asa raspunsurile, dar banuiesc ca trebuie un program anume, nu?