Bucurii de sept - oct 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

pai intri la poll! si de acolo generezi un sondaj! nu sunt sigura ca asta m-ai intrebat! nu prea am inteles! vrei sa faci un chestionar, nu?

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by eloise
Ti-a spus Lili ca a ajuns cartea, da? Cand o lua pachetelul de la Suceava sa imi dati si mie de stire...sa ma linistesc ca au ajuns toate in posesia doritorilor.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

da, m-am mai uitat o data! te loghezi pe totsites, dai la poll, create new poll....scrii intrebarea, raspunsurile. si gata! cand ii dai results, iti arata procentele si cati oameni au votat!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

aoleu, stai asa ca acum am vazut ca tu nu ai site deja facut!
pai intri pe www.totsites.com ...si acolo poti face site fetelor! gratuit! daca nu te descurci, vb pe pm si incerc sa-ti fac eu un start...si continui tu!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb ralukutza

da, m-am mai uitat o data! te loghezi pe totsites, dai la poll, create new poll....scrii intrebarea, raspunsurile. si gata! cand ii dai results, iti arata procentele si cati oameni au votat!

Si totsite asta ce e? Un site special pentru sondaje??? Nu rade, chiar nu stiu...

Mergi la inceput

nu rad! e un site unde poti face o paginutza a copilului tau. cum avem noi, mai toate! ca cel care se ascunde la semnatura mea sub alexia-maria. si in cadrul acestei pagini poti pune si un sondaj!
de asemenea mai poti pune poze, sa tii un jurnal, sa i se lase mesaje la bb, sa scrii masuratorile lor, in timp...etc!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb ralukutza

nu rad! e un site unde poti face o paginutza a copilului tau. cum avem noi, mai toate! ca cel care se ascunde la semnatura mea sub alexia-maria. si in cadrul acestei pagini poti pune si un sondaj!

Aha, am priceput si am si vazut Dar eu daca vreau sa pun doar un chestionar, fara legatura cu pagina bebeului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Ralu, toata lumea zice ca seamana cu tati, m-ai facut SUPEEEEER fericita !!!

Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

pt asta iti trb vreun alt program! sau pur si simplu sa creezi aceasta pagina si sa nu pui nimic altceva in ea decat sondajul!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

uite sandra aici mi se pare ca seamana cu tine tare!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput