Bucurii de sept - oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
ramomar spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutzaquote:
Originally posted by ramomar
itzy si ralu si eu v-am prins. Cu ce sau de ce? si noi avem paturic tip port bebe, tot roz. Am vazut la multa lume si multe culori si modele. E destul de practica.
`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
ai idee cam cat costa (eu am primit-o si nu stiu)? as vrea sa mai iau si eu si alta culoare ca nu se potriveste la toate costumasele...! as vrea una vernil....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
ralu, pe la noi prin magazine am vazut si cu 550.000 si cu 650.000 (lei vechi). pe vernil nu am vazut, doar galben, roz, albastru, alba. Poate ca sunt si alte culori, dar nu ma fost atenta.
A mea a fost impachetata, iar in acea punga mai avea si o pereche de botosei, o bascuta si manusi.
`````````````````````
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
mexxa spune:
Stiti ca pe 18 este Sf Sebastian....cate zile are baiatul asta a meu...off ca imi vine sa il mananc cate o data de drag ce imi este
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
adameasca spune:
Mexxa, probabil ca inca nu si-a revenit destul de bine Sebi din raceala. D-aia face mofturi. Si oricum dupa o boala raman mofturosi si cu programul dat peste cap o perioda, ai rabdare cu el, o sa-si revina. Asa a facut si Ilinca.
Sandra, admirat gargaritza, rochia noua e mortala!
Ralu, sa stii ca nici eu n-am vazut paturici alte culori decat cele enumerate de Ramo.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
matahut spune:
Maruca mea e foarte iritata sub cele 3 gusi pe care le detine...ieri avea chiar sange...acolo se strange transpiratie, laptic, fermenteaza si cu toate ca o spal de cateva ori pe zi cu apa si o sterg (tamponez) bine cu un prosopel moale tot se irita. Voi patiti asa ceva? Aveti vreun remediu?
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
mexxa spune:
Marina..eu cand am patit asa cu sebi...dupa ce l-am spalat l-am dat cu purdra baby....si nu am mai avut probleme..
Ce repede crestem...
adameasca spune:
Marina, da-i cu pudra dupa ce o speli, Mititica, cu sange, biata de ea...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
ramomar spune:
neata,
Sandra ti-am admirat gargarita. tare frumoasa e! are niste ochisori superbi, cred ca-i mosteneste pe ai mamicai.
legat de brad si eu luam in fiecare an natural, conform zicalei ca o data e Craciunul pe an si ca trebuie sa miroasa a brad in casa, ei dar de anul asta am luat artificil, nu de alta, dar in aprtamente ii cade foarte repede tepele si m-am saturat sa tot adun pe tepe zi de zi, plus ca sunt foarte pretentioasa la coroana, inaltime, tepe, etc. Pai cand eram acasa(si eram mica,fara minte) faceam un scandal cu ai mei in fiecare an daca nu-mi placea bradul, incat de multe ori aveam si 2-3, din care alegeam cel mai frumos, iar restul ii faceam cadou la bunici, matusi, etc.
va pupacesc. fug sa-mi calc perdelele si sa-mi mai termin curatenia ca e aici Craciunul
`````````````````````
strumf mic si drag...
mephala30 spune:
Neatza!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Sandra, am admirat si eu gargaritza!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
mexxa spune:
pentru toti sarbatoritii de astazi...!!!!sa creasca mari,frumosi si sa aiba noroc in viata!!
Ce repede crestem...