Bucurii de sept - oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
gripo spune:
quote:
Originally posted by inni
Eu nu sunt de acord cu "nu bradut de sarbatori". O data pe an consider ca merit si eu sa ma bucur de unul natural. Nu aici trebuie sa se caute buba ci la cei care au defrisat paduri intregi pentru propria afacere si mai ales pt. export. Si nesimtiti care au facut asta sunt mari politicieni si mari oameni de afaceri care acum se lafaie in vilane de sute de metri patrati si-si plimba fundurile prin insule exotice cu avioane la clasa I pe banii frumosi facuti pe seama statului roman. Au investit .."zero" adica nimic...si s-au facut miliardari
Ce m-a enervat pe mine la mesajul asta..ca de-aia am si izbucnit asa...e ca pana la urma tot omului de rand i se cere sa se sacrifice si sa sacrifice satisfactia unei sarbatori mari cum e Craciunul prin a nu cumpara brad, asa cum se face in toata lumea.
[center][maroon][b]Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Perfect de acord cu ce a zis INNI, exact la fel gandesc si eu, ca si atunci cand a fost campania cu stransul de bani pentru sinistrati, adik tot de la mine sa ia statul de 3 ori? pai o data ca se opresc bani din salariu, bani care se pun intr-un fond special, la buget, special pentru cazuri de-astea, bani de care nu se vb nimik cand vine vb de ajutat oamenii, a doua oara prin campanii imense de strans bani, si a treia oara ca sa ajut macar cu putin . Imi vine sa-i strang de gat p-astia, si oamenii aia tot stau p-afara, unde pana mea sunt banii? si apoi, iarasi nu as fi de acord sa ajut pe toti, pentru ca multi si-au facut case aiurea, din diferite motive. De ex., in satul Olanesti, raul a fost dirijat spre o alta albie, pe vremea lui ceausescu, din diferite motive, acum, dupa revolutie, si-au ridicat o multime vile chiar pe marginea raului, ceea ce e complet gresit, pentru ca raul sapa intr-una si-si cauta albia proprie, lucru stiut de toti, dar da mai bine sa ai vila pe marginea apei. Si, uite asa, in fiecare an, raul distruge cateva case, de ce i-as plati eu aluia casa?
ionica spune:
Buna seara mamici si pitici,
Va un an nou fericit si plin de "bucurii",fie ca toate visele vostre sa se indeplineasca!
Sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei dragi si copii frumosi si sanatosi ca brazii.
Eu intru ff putin pe forum,m-am lecuit de ceva timp,eram prea adicta de forum!
Sophia mea e mare,sanatoasa si haioasa;
Masoara deja 67cm si cantareste 6.540kg,a facut azi vaccinul contra pneumoniei si vad ca nu are nici o reactie adversa.
Sper sa-i merga asa de bine si in viitorii 99 de ani
CRACIUN FERICIT SI NUMAI GNDURI BUNE DIN COSTA RICA!!
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
gripo spune:
NEATZA!
ILEANA, am dormiiiiiiit in noaptea asta ca un prunc! mi-am lasat bebeul cu ta-su( e prima oara de cand s-a nascut cand ma indur sa fac asta), si am dormit bustean vreo 8 ore, Doamne ce bine e!
SANDRA, ce bine ca ai revenit! Pey eu nu am ramas la Staneasca pentru ca e departe spitalul de mine, mai aproape este budimexul, adik pot ajunge si pe jos la o adika, si pe dr. mea o cheama Cotrut Iuliana, recomandata de dr. cu care am nascut, si sunt pe deplin multumita de ea. Eu am ales asa, pentru ca in medicii de familie nu am nici cea mai mica incredere, mi se pare inventia cea mai proasta a unui sistem sanitar, si, in general, sunt niste dobitoci cam toti. Pey stie un dr. (cum e asta de familie) toata medicina pe care o stiu restul, in timp ce ceilalti fac o mie de specialitati pentru o felie mica-mica de medicina? A, dar Staneasca mi-a fost recomandata si mie, adik dr. cu care am nascut m-a intrebat atunci d c nu raman la ea, dar i-am spus ca e prea departe, si atunci m-a indrumat catre dr. de acum.
LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI NUMAI DE BUCURII: ANDREI, YAGI-ALESIO-TSUBASA, REBECCA-RIANA, MAJA-MARIA!
Ma uit la pozele Sandrei, si revin.
gripo spune:
SANDRA, mi-au placut la nebunie pozele, e frumoasa foc fetita ta! sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Fetelor, am uitat sa anunt, e gata, sotul meu a facut-o in dimineata asta( ca de altfel in fiecare dim.)
matahut spune:
SI ar mai fi ceva in legtura cu bradutii...
Chiar daca noi nu cumparam, ei tot sunt taiati, iar dupa sarbatori, daca nu se cumpara, stau si zac prin piete si sunt pusi pe foc... Asa ca...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
adameasca spune:
'neatza!
Dori, bravo, felicitari pentru somn!!! Si eu am dormit mai binisor noaptea asta, 7 ore chiar, adumate, ca de trezit tot m-am trezit de cateva ori asa, aiurea.
Si eu is la cafea, dar tocmai ce s-a trezit fi-mea asa ca ma duc s-l alimentez.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
apropo de polemica brazilor: noi facem brad natural, dar il cumparam de la Ococlul Silvic, din pepiniera, e in cos de rachita cu radacini si dupa sarbatori il punem la tzara, in gradina.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
gripo spune:
Hm, ILEANA, buna idee si buna solutie asta cu bradutzu' de la ocol. Si felicitari si tie pentru somn, parca esti alt om, nu?
adameasca spune:
Mi se pare ca am dormit prea mult.
Cat despre brazi... macar stiu ca astia ptr asta sunt facuti. Plus ca ne alegem si cu el in gradina, pana acum am avut bafta si s-a prins ala de anul trecut, a inceput sa creasca mare si frumos.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
mexxa spune:
am scris un mesaj..am apasat pe nush ce si adio mesajul meu....sa vedem ce imi mai aduc aminte...incep asa..:
Cafea ...cine mai vrea tocmai am terminat'o de facut..e fierbinte..prospata..poftiti..
In legatura cu brazii...noi am vrut unu artificial da e scump..si e micut...asa ca vom lua unu natural si cateva cutii de lapte...(asta din banii care ii dadeam daca luam unu artificial)
Microbu ai o dulceata de fetita..iti vine sa o mananci...
Dori asa am facut si eu..dar acum doua seri ca imi era foarte rau...am dormit toata noaptea busten si sotu a stat in birou si a lucrat...iar bebe langa el in carut.....
Fetelor nu stiu ce are Sebastin da nu mai mananca...adic mananca dar nu cum manca..inainte manca cam 100ml la 3-4 ore....acum mananca cand ii este foame jumate din cantitate si cam peste 1 h si jumate restul...oricat m-as chinui sa manance tot odata nu pot ca isi face greata....oare e bine asa..sa il las?
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...