Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

A mancat mult pui, iaurt si supa cred. Nu stiu tot, deoarece am fost si plecata si mama i-a dat de mancare.
Sotul mi-a scris acum mesaj sa incep antibioticul.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si eu i-as da, Crinuta. Cred ca are exact ca Vlad! Maine pe lumina sa te uiti in gat sa vezi cum e. la Vlad inca e rosu...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Si eu i-as da, Crinuta. Cred ca are exact ca Vlad! Maine pe lumina sa te uiti in gat sa vezi cum e. la Vlad inca e rosu...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Eu inca ezit. Mai astept putin sa vad cum evolueaza.
Daca fac comparatie cu viroza din iunie, e o diferenta la felul in care raspunde la antitermice. De data asta nu prea raspunde ( exceptie facand Nurofen, si asta dupa vreo ora), pe cand atunci raspundea imediat.
De asta ma bate gandul ca e bacterian, dar pe de alta parte, au trecut doar vreo 30 de ore de cand a inceput febra si mi-e sa nu ma pripesc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

I-am dat, insa acum ma ingrijoreaza ca nu il va accepta maine, deoarece nu i-a placut gustul.
Mi-e ca o sa ii dam cu forta.

Vlad cum a acceptat antibioticul? Ii mai dai?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Hop si noi cu temperatura....38.5.I-m dat Nurofen, adormit instantaneu mititica si era si maraita.Acum doarme calare pe spinarea lu' ta-su.Sper sa fie bine maine,ca doar ce a terminat tratamentul cu antibiotic sapt trecuta.Dar a ramas cu muci,i-am scos eu pompa manuala,ieri nu mai avea nimic,azi a inceput dupa-amiaza iar si in seara asta era rau curgator de mucisori.La cresa am observat o fetitza care tusea si 2 baietei cu lumanarile la nas.Erau suspect de putini copii azi la cresa,2 mici bebelusi si 3 baietei si o fata.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Hai ca m zis sa intru sa vad ce faceti ca manie am o zi ...

Crinuta
Am inceput si eu ca tine cu antitermice ..nu a cedat ..i-am dat ospamox parca si nici un efect..se apropia ora de administrare a sntibioticului , urca temperatura spre 39...i-l administram ceda...si tot asa!
Atunci am mers al Elias la urgenta si l-a trecut din seara aia pe ampicilina cu gentamicina intravenos !I-au facut urocultura =ca sa excluda celalte posibilitati de crestere a temperaturii...
Pana al urma a fost bine si i-a dat picaturi Pikovit pentru vitaminizare!

Vad ca la noi strea e statioanara - nu avem nic muci ..sa zic ca e bine..

Ericaaaaaaa...Doamneee!Slva cerului ca nu s-a intamplat mai rau! De aia aia de la Metro te pun sa dai decalratie ca iei copilul pe proprie raspundere...de parca dc iti pica tie om mare ditai magaoia in cap ...

In sera asta am crezut ca il bat pe unul..Nu sunt rasista frate,dar asta m-a scos din minti!

Traversam intersectia pe la trecerea de pietoni ..merg pe trotuar si urma o alee intre blocuri care e pt circulatie pietonal ,nu pt masini...Si vien un tampit,si pune frana fix langa mine...M-am dat instinctiv un pas mai in fata !!! Bineinteles ca se astepta sa zic ceva ca oprise masina !Si-a deschis geamul masinii lui ultimul racnet si a inceput sa injure !IO bineinteles ca nu il ascultam si il intrebam dc este santos la cap! io tot sirul :las ca iti iau nr de la masina.. el nervos din cale afara!

Cred ca aveam tensiune 20 ..imi zvacnea sangelein urechi! Cum sa ii prindem frate pe astia!Am zis ca iau apartul si ii filmez ..Nici acum nu mi-a trecut ! Unde ii poti recalma?Cum dovedesti?

Nesimtitii astia trebuie sa stie de ceva!Si ami ales specia asta de nesimititi!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

neatza mamici, imi pare rau sa aud ca puii sunt bolnaviori.....

verica imi parerau ca ati trecut prin asa ceva, cineva acolo sus v/a ocrotit.

crinuta, acum 3 sapt cand crisa a avut enteroviroza vineri seara la 8 crisa avea 38.6 si nu a scazut cu nimic, iar sambata la 11 avea 41. uneori e riscant sa astepti 3 zile........si nici la noi de data asta nu a functionat eferalganul sau algocalminul nici picaturi si nici supozitor, doar nurofenul si nici ala grozav.

eu sunt disperata ca nu am timp deloc sa invat si am un feeling ca o sa pic examnul asta de nu ma vad (chiar daca cele 7 examene din timpul animor le/am luat cu note f mari). am in cap numai cadouri.....beculete.....praji...si mai nou animale din baloane .

o zi buna.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Erica imi pare rau pentru intamplari. poate ar fi bine s avezi partea buna si anume ca nu s-a intamplat nimic rau!!
Multa sanatatea domnisoarei!!

Crinuta multa sanatate lui Rayan!!! daca e nevoie de antibiotic poti sa-i dai linistita, totul e sa fie nevoie ca daca e doar o viroza e inutil. II poti da in paralel cu antibioticul Biotics (sunt niste pliculete care se pun in lapte) si refac flora intestinala.

Shobo sanatate nepotelului tau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Fetelor, eu cand va aud ca n-au luat unii copii niciodata antibiotic, imi vine sa plang! Bogdan a luat deja de 3 ori, o data la 2.5 luni, cand avea otita, si de 2 ori la rosu in gat, cu febra foarte mare, peste 40, si frisoane si tot tacamul. Si nu merge la gradinita! Ce-o sa facem cand o sa mearga?

Liviana, eram la petrecerea de Craciun organizata pt. copiii angajatilor de la firma unde lucrez eu. S-a tinut in Mall (singurul din Timisoara), dar ingramadeala a fost foarte mare, mai ales la primit cadouri. Bogdan a fost foarte incantat, a stat foarte cuminte la spectacol, el agitat de felul lui. Cand i-am zis sa se urce la Mosul in brate, sa-i fac poza, s-a urcat fara nici o problema. El mai vazuse Mosul la un supermarket pe unde merg socrii mei cu el dimineata sa cumpere lapte, paine ... si poate si de asta nu s-a speriat de loc.
Clestii de rufe incepe el sa-si puna cativa si cand nu mai poate cere ajutorul

Erica, Doamne-ajuta ca nu s-a intamplat nimic in Auchan. Eu zic sa le faci reclamatie, ar trebui sa fie mai atenti la cum depoziteaza lucrurile. Ma apuca groaza cand ma gandesc ca Bogdan merge cu noi tot timpul la cumparaturi in Metro, Selgros si alte supermarketuri ce mai avem noi pe-aici.

Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Poze_1
Poze_2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ana-Maria, la multi ani pentru Victoras!!! sa iti traiasaca minunea blonda, sa fie sanatos, voinic, voios si sa va implineasca mereu!!!
Nu imi vine sa cred ca deja au trecut 2 ani!!!

Iar tu, fii fericita si iesi din starea aia, pls!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput