Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia iti multumesc din suflet si am si eu pentru voi numai ganduri frumoase!! Din starea proasta am iesit deja si sper sa fiu din ce in ce mai tare ca am probleme concrete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ana-maria, imi pare tare rau ca ai probleme!!

Erica, doamne...bine ca nu s-a intimplat nimic in magazin, mi-e groaza numai cind ma gindesc!!Evident ca totusi cineva acolo sus va iubesteste!

Lavinia, si voi ingrosati rindurile, mama?? sanatate multa.

Crinuta, pupici la manager sa se faca bine repede.

anda, am fost si eu si mi-am luat 2 ceaiuri de la Carturesti, o minunatie, nici nu stiam ce sa aleg.
acum beau unul care se bea cu lapte exact cum imi place (am avut noroc sa il nimeresc, ca abia acasa am vazut) e cu scortisoare, piper, are un gust de mori...de placere!Mi-am luat si unul cu cirese si alte fructe dar nu m-a dat pe spate ca asta.
Astept si alte sugestii, ce ai mai incercat tu.
Erica, ti=ai luat si tu pina la urma??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Victor, La multi ani!!!

Sa fii vesel, fericit, sanatos, voios, sa-i bucuri pe mama si pe tata in fiecare zi!!!

Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Poze_1
Poze_2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Victori, La multi ani!

Ana Maria, ce ai patit? Te putem ajuta?

Rayan e mai bine. Acum n-are febra, dar pe la 5 dimineata avea 38,5.
Aseara asa cum v-am spus i-am dat antibiotic, deoarece la aproape o ora de cand i-am pus supozitor cu paracetamol temperatura lui era minimum 38,1,38,2, ceea ce nu mi se pare ok.
Problema este ca nu ii place gustul antibioticului si nu stiu cum il vom administra.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

La multi ani, Victor!!!!

Crinuta, ce fel de antibiotic i-ai dat? Ca de obicei astea pt copii au gust bun.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Keflex i-am dat, adica cefalexina.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

A, cefalosporinele astea sunt de generatie mai noua. Pai ai putea amesteca antibioticul cu ceva sirop care ii place, sau cu suc de fructe, sa-i schimbe gustul.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Da Coraly, e clar ca nu ii place gustul.

Referitor la antitermice, din ce am observat, cel mai eficient de data asta a fost Nurofen.
Acum eu nu stiu de ce i-a trecut febra si i-a revenit starea generala aia buna, daca e de la antibiotic sau Nurofen, insa, in comparatie cu ieri cand toata ziua vroia doar la noi in brate, azi face numai traznai.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta si Coraly multumim! Crinuta, eu personal n-am patit nimic, in afar de o raceala de care nu mai scap,. dar care mi se pare de vara fata de altele... Soacra mea e foarte rau bolnava si incercam sa manageruim situatia. Cu chiu cu vai am reusit s-o ducem la doctor in al treispelea ceas. Am salvat-o macar de la un sfarsit foarte rapid. Acum ne rugam la Doamne Doamne si speram sa faca o minune! Are 58 de ani. Oricum multumim pentru oferta de ajutor!

Iar vis a vis de starea mea proasta chiar vroiam ssa va povestesc experienta mea care e o lectie buna. Am avut vreo 2 luni o starea super nasoala, justificata de ceva experiente triste (moartea unei persoane apropiate samd). In acelasi timp insa intarcasem cupilu si am legat si de chestia asta. De fapt explicatia a fost data de o intoleranta la cafea. Eu pana sa intarc si pana sa fac copilu nu am baut cafea pentru ca stiam ca nu imi face bine. Dar dupa ce am intarcat eram, asa de obosita si ma straduiam sa fac fata la serviciu dupa noptile nedormite incat beam si 2-3 cafele pe zi. Norocul meu a fost ca pe langa starile de panica si tahicardie mi-a aparut si o mancarime pe corp pe care initial am legat-o tot de anxietate. dar care foarte evident aparea dupa ce beam cafea. Asadar am oprit complet cafea, dorm pe mine dar brusc ma simt mult mai bine.

Mergi la inceput

Crinuta sa stii ca si eu i-am dat antibiotic o data fiindca facuse febra mare (39) si avea o imfectie in gat (el haraia cand vorbea) si in 24 de ore nu a mai avut nimic. Nici febra si nici altceva. Asta e semnul clar ca fost de la un germene (bacterie si nu virala).

Mergi la inceput