Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

LA MULTI ANI, VICTOR! Sa cresti mare si sanatos sa aduci numai bucurii parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ana Maria, La Multi Ani pt Victor! Sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare, sa fie sanatos si sa-ti aduca multe bucurii! Tie iti doresc sa-ti rezolvi problemele si soacra sa-si revina cat mai repede! Cum te-ai gandit sa-i serbezi ziua lui Victor? Asteptam poze cu tortul si desigur cu sarbatoritul!
Patricia, te rog sa-mi spui si mie unde e libraria Carturesti la care se vand ceaiurile. E cumva cea de langa cinema Patria?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Da, Liviana,este chiar vila aia de pe magheru, Intre patria si Lufthansa, parca. ti-am facut pofta?
ps. ai grija, ca tu fiind insarcinata, trebuie sa fii atenta ce ceaiuri alegi, stiu ca sint multe plante interzise in sarcina, iar astea sint facute din combinatii multe de plante, fructe,si alte alea.
Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana si Oprietena multumesc foarte mult [pentru urari!! De serbat nu prea ne serbam... sau ma rog nu cu copii...Plecam azi la munte si seara la cina (e team building la sot la sericiu) o sa suflam in tort. Am comandat torturi (ca vor fi vreo 30 de invitati). Si saptamana viitoare o sa fac acasa ceva cu familia cu soacra si cu parintii mei.. Cu un tortulet pe care sper sa-l fac eu de data asta.

Am hotarat sa nu-l serbez anul acesta pentru ca nu e foarte incantat de festivitati de personaje machiate baloane si asa mai departe. Dupa experienta de la teatru unde s-a speriat e cam reticent... Joia trecuta a fost serbare la sotul meu la sericiu si a fost foarte haios ca nici nu a vrut sa intre in sala la spectacol (Palatul Copiilor) si am stat in foyer impreuna cu alti copii la fel de timizi sau plangaciosi.. tot cam de 2 ani. Vreau s ava spun ca nici macar eu nu aveam voie sa intru in sala ... cred ca se temea sa nu ma manance Alba ca Zapada. Si apoi la MCDonalds unde de cum s-a urcat in tramvai mi-a cerut sa plecam acasa. Nu plange dar sta lipit de mine si cere acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza,

Fetelor, va multumesc...

De facut reclamatie nu putea fi vorba, eram socata pur si simplu, iar cei care impinsesera paletii din partea cealalta erau si ei speriati foc, desi nervoasa, mi s-a facut mila si de ei...

In fine, bine ca somebody up there loves us.

Acatist avem "pe rol" (aproape tot timpul). Chiar ma gandeam la o chestie: la manastirea unde dau eu acatist, poti sa il dai "la Psaltire", este o rugaciune mai puternica, insa ai si ispite mai mari. Data trecuta cand am dat un astfel de acatist, la vreo sapt. Eric si-a spart capul. Acum nu stiu care e explicatia sau as putea s-o interpretez la modul "ceea ce conteaza cu adevarat e sanatatea copiilor, a noastra" cu adresa noi adultii(eu si sotul meu), evident...

A venit mama pt 2 zile la noi, am fost la coafor putin, daca reusesc sa ma si spovedesc maine, ma declar multumita...

Voiam sa va intreb pe cele care stiti (am luat creveti proaspeti, si vreau sa-i fac maine) cum se curata crevetii si idei despre cum sa-i prepar (dar simplu, ca n-am timp). Merci.

Patricia, n-am ajuns din pacate la Carturesti, e si drumul asta pe lista ...

Acum va las ca merg cu don`soara la plimbare.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Victor

Sa cresti mare, sanatos si iubit!!!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Iti explic eu Erica pe yahoo sau tel.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, nu mai zici nimic?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

LMA, VICTOR STEFAN!!!

sa ai o viata lunga si frumoasa, multa fericire!!!
wooow, au inceput sarbatorile de 2 ani

Erica, nu stiam de acele acatiset mai puternice, eu de obicei dau simple. si ma rog. de spovedit e f bine.

crinuta, sanatate lui Rayan! nu stiam ca asa se face diferenta intre viral sau bacterian.. e bine sa stim.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Ana Maria La Multi Ani pentru Victor! Cum mai trece timpul, a inceput seria sarbatoritilor...In legatura cu cafeaua, si eu am ceva similar, nu beau cafea niciodata, in schimb cand sunt molesita mai beau cate o cola (light, de preferinta).

Dana, m-am speriat tare de intamplarile tale, si cea din Auchan (probabil ca tine totusi si de calificarea personalului, poate citeste cineva si ia aminte sa-i mai scoleasca putin), dar si cea cu masina. Bine ca a fost OK. (sau oooochei cum tine fii-mea)

Crinuta, Nurofenul nu ca da neaparat somnolenta, dar calmeaza durerile si atunci copilul se linisteste si recupereaza din orele de somn (ca iti dai seama ca in perioada asta nu doarme prea bine).

Oana - concertul a fost f frumos, chiar si eu care nu sunt o mare fana n-am distrat si am cantat. A fost f multa lume, s-a stat inclusiv in picioare pe margini, trupa de acompaniament f profesionista, in special o tipa din backing vocal pe care o si prezinta. Duet are cu unul singur, cu Cotabita, moment f reusit, plus cel "peste timp" cu tatal sau la sfarsitul caruia s-a apludat in picioare mai multe minute...Are si o sectiune de colinde f frumoasa , cu cor. Si eu am stat in fata, e bine ca esti aproape de scena. Daca te mai intereseaza ceva sa-mi spui. Vezi ca am facut 1 ora pe calea Victoriei pana am ajuns la sala palatului, ora este de trafic intens, asa ca pelcati din timp...

Mergi la inceput