Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,era sa si uit de tine si burta ta...dar nu m-ai impresionat prea tare ca o vad pe-a mea.
Glumesc.

Gabi,nu mai esti normala...macar bine ca ai pe cine exersa.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Buna dimineata, fetelor. Stiti cumva daca in farmacii sau in alte locatii se gasesc pungi sterile in care sa pot pune elementele ce necesita sterilizare si-mi trebuie in bagajul de spital...mameloanele, biberon, pompa (desi ea are capace speciale ptr zonele in care trece laptele). Parca as fi preferat ptr inceputul inceputului sa nu folosesc pungutze normale.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, nu ai nevoie sa mergi la spital cu ele sterilizate fiindca ti le sterilizeaza acolo (la mine cel putin asa a fost)) si oricum trebuiesc sterilizate inainte de fiecare utilizare. Eu, dupa alaptat, lasam mameloanele acolo pentru o noua sterilizare si mi le dadeau sa le folosesc la urmatorul alaptat. Cand am plecat din spital mi le-au dat gata sterilizate infasurate in fase sterile. Oricum cei din maternitate nu au cum sa stie cat de bine sterilizate sunt si nu te vor lasa sa le folosesti inainte sa le sterilizeze inca o data, si eu le-am dus sterilizate insa ei le-au mai sterilizat o data inainte sa le folosesc. Eu nu am avut nevoie de biberon sau pompa in spital, biberoane au ei si nu le folosesc decat daca este neaparata nevoie si copilul nu suge deloc si pe de alta parte imediat dupa nastere nu o sa ai atat de mult lapte incat sa fie necesara pompa iar in mod normal dupa 3 zile iti dau drumul acasa. Repet, tot ce ti-am spus a fost valabil la mine si erau regulile spitalului Filantropia, nu stiu cum este in alte spitale, insa din motive de igiena ar trebui sa se procedeze cam la fel.

Oana 31+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Amaya
Suna bine grija de care povestesti tu ca ai avut parte...nu prea am idee cum va fi aici... Poata am sa le las acasa si in caz de necesitate mi le aduce mandrul. Eu am tendinta acum de a-mi lua absolut orice as putea avea nevoie...caci la ultima spitalizare am fost dezgustata sa vad ca refolosesc practic vata.
In fine...nu murim...dar sper sa nici nu plecam cu vreo noua achizitie.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Amaya in cazul in care laptele, fie el si putin, de la inceput nu poate sa-l ia bebele (din varii motive) nu trebuie totusi scos afara?

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata la fete!
Gabi, esti tare pe bune Da` saracul catel ce-a zis? Oare sa incerc si eu pe pisica?
Fetelor, am si eu o intrebare. Stiu ca e normal sa ne umflam in sarcina..ata ete nu ma deranjeaza ca stiu ca trece. Ideea e...e normal sa se umfle doar un picior?Ca piciorul stang e aproape la fel ca la inceputul sarcinii (ca mie nu mi s-au umflat picioarele prea mult si de obicei trecea repede), in schimb piciorul drept s-a umflat de zici ca e un butuc de lemn si am o senzatie de amorteala in el de parca as fi purtat ceva care m-a strans, dar eu nici shosete nu am avut. Zici ca l-am lasat la dospit ca pe cozonac.

34+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

GABI

Apropo, ce faci cu Lucky dupa ce nasti? Ca parerile sunt impartite

sraluca36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Au, GABRIELA, chiar nu esti intreaga, dar mi-ai dat o idee, imi iau si eu pampersi si exersez pe labradorii mei... Nu-s ce-or sa zica, dar sigur imi trebuie marime mare!

cristiana 31+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

aelita, pai sari, ca facem un ghemotoc dublu-bortzos si o sa aratam ca doua mitze incaierate, din care sar smocuri de blana

gabriela_s, ai pus papmers la caine? Clar, suspectez ca odata cu venirea lui bebe ai de gand sa nu mai scoti cainele la plimbare si te-ai gandit ca unde o sa fie oricum o cacacioasa in casa, n-ar fi chiar asa mare deranjul sa fie doi cacaciosi. Las' ca stiu eu!

kate, la mine's umflate amandoua, dar tot dreptul e ala mai umflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, sincer nu stiu, pe mine m-au sfatuit sa-l mulg decat dupa ce se inataleaza complet lactatia insa eu practic am stat in spital doar 2 zile (in afara de ziua operatiei cand am fost imobilizata la pat), sambata si duminica, iar luni la pranz eram acasa si cred ca spre seara (sau marti seara) m-am muls si eu fiindca deja aveam mult lapte, insa intre timp Andrei sugea foarte mult (in spital asistentele m-au sfatuit sa-mi cumpar o vaca si s-o leg pe balcon fiindca n-o sa-i fac fata singura), deci nu prea aveam probleme sa ramana lapte. Sunt cazuri, mai ales la nasterea prin cezariana, cand lactatia se instaleaza si abia la 2-3 zile si in timpul acesta sa nu ai lapte deloc. Cel mai bine o sa vezi cand va veni momentul insa in privinta sterilizarii parerea mea este ca oricum ti le vor steriliza acolo, la nevoie.

Cu vata, si eu am folosit ce mi-am adus de acasa, la fiecare toaleta mergeam cu pachetul in buzunar, insa nu fiindca mi-ar fi trecut vreodata prin cap ca ar putea sa o refoloseasca (?pe cea gasita in gunoi???) ci fiindca imi luasem la mine destula (datorita listelor si listutelor de pe internet cu bagajul de spital).
La spital si eu mi-am luat o groaza de lucruri ( abia mi-au incaput intr-o geanta f. mare) insa nu am folosit nici un sfert din toate. Cele mai utilizate au fost calmantele, vata, hartia igienica si, la loc de cinste, colacele de hartie pt. WC.

Oana 31+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput