Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

iupiiiiii,uite-o pe Liuda cu burta si mai mare!!
criss nu stiu factorul ereditar la asa ceva.dar eu zic sa nu incepi sa faci rum rum in cap cu ideea asta !!copilul tau e sanatos tun!! asa sa stii!
megbeng
"sraluca..femur de 40 CM la bebe?pai femurul meu cred ca are cam atata.. bebe cu totul are vreo 50 de cm ..cred ca e o greseala pe undeva" hehe,clar e o greseala.

am avut nervi ,uite-asa m-am lasat si eu atinsa,chiar daca eu zic mereu sa nu bagati in seama multe si multi..ma atinge si pe mine.
si de nervi am spalat faianta din bucatarie si perdelele

37+

Mergi la inceput

messo ce catzi aci?,c-am nervi si sar pe tine!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Etetete la ea.Pai crezi ca esti singura care nu doarme?Eu spal rufe,fac curatenie si alte chestiuni la aceasta ora.Eu nu pot dormi pana pe le 3-4.Asta e!Asha ca imi fac de lucru

30+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Alinatxa,si eu sunt la a treia masina de spalat,am intins si perdelele,le-am pus as aude,nu le mai calc nici sa ma tai!
si acum sa intind alta masina.
macar sa fac ceva,daca tot nu dorm,sa nu ma simt inutila.
am frecat faianta mai devreme ,un geam,dulapurile la bucatarie pe-afara.
am spalat pe jos,
sa-mi treaca nervii.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu sunt huhurez in noaptea asta, se pare

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

asa,meg,femei de casa ce suntem noi! bantuim pe net!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Mai fetelor nu dati cu pietre. Mai greseste omu'
De emotie ca l-am vazut acolo si sugea cu spor am incurcat borcanele . Cred ca 40 o fi cu totul ca acum chiar nu mai tinminte ce mi-a zis doctorul. Si sa mor daca pricep ceva din foaia pe care mi-a dat-o. Oricum concluzia e ca e mare si greu si nu stiu unde sta ca eu burta nu prea am, decat de curand. Si ganditi-va ca acum o luna avea 2 kg. Creste ca din apa.

sraluca36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata fetelor!

ia uitati,a innebunit lumea!

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/photo/294928803989500131/0

dar hai ca ma pricep!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

37 fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Adinush, mea culpa, ba io ma simt cu un stol de muste pe toate caciulile dar am zis ca la tine s-a reglat. La fel si io, pot sa bag tone de cola si cioco, singurul efect e ca devin io agitata (exact ce imi lipseste) si nu mai dorm. El continua in continuare ca sa zic asa. Azi noapte parca a compensat nitel. Si acuma de dimineata se pisiceste dupa ce am mancat. Sa ii traiasca pisiceala, macar asa sa il tina tot timpul.
Liuda, nu stiu, zi multumesc lui Dumnezeu ca iti misca asa ... eu asa as face.

Despre Michelle pot sa va zic eu una alta. Sper sa nu se supere. I-am mai scris si mi-a raspuns, nu e foarte bine dar eu zic ca incetul cu incetul incepe sa vada o raza de lumina. Inca plange mult si e terminata de durere dar zilele trecute zicea ca iesise putin si incercase putin sport asa ca ma rog pentru ea si trag speranta ca pe zi ce trece zilele ii vor fi mai usoare si ca se va ivi si pe strada ei o minune.
I-am zis mereu ca va ganditi la ea, ma bucur sa vad ca imi dati dreptate.

Raportez, masina de spalat e pe moarte. A incercat sotul sa ii faca una alta, nu merge, partile pe care el le suspecteaza ca s-au defectat se pot lua de la reprezentanta pe milioane si nu stiu daca renteaza, masina are deja 8 ani. Am primit-o cadou de nunta de la socrii. Cred ca si-a trait traiul ... Multumesc, nu mai stiu cine oferea o masina de spalat aici pe forum, dar nu imi pot permite cu banii jos nici daca o da la 5 mil. Facem rate, ce sa facem. Bine ca putem.

Azi vad ca iar e frumos, sper sa ies si eu nitel sa ma mai fatzai. Nu i-am luat nimic sotului de Craciun, as fi vrut sa ii iau ceva de la magazinul acela de la stadionul Dinamo, ca el e mare fan dar ... e departe de mine si nu prea m-as aventura pana acolo. Incerc pe la Titan, poate gasesc ceva frumos, o camasa, tricou ceva - din astea nu pot fi nicicand prea multe. Maine e liber si poate facem si noi bradul. Voi ce luati sotilor?

Hai ca iar m-am intins. Va pup si ca de obicei va multumesc mult pentru sustinere.

Cata 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza!

Raportez si eu ca dorm neintoarsa si bb misca ca nebunul.Mai rau e acum ca luna trecuta.Eu de asta ma ingrijorez...Deci Cata,stai calma ca nicicum nu e bine cu noi.
Maine merg la dr si sper sa aflam noutati.

Criss,al meu e nr de mobil cu prefix.Sa pot trimite sms sau sa primesc.

Sraluca,felicitari pentru bb grasunel...chiar ca e marisor.Bravo voua!

Aelita,cum te mai simti...ca tu esti mai mare ca mine si parca astept sa mi se intample si mie ce aud la voi.Asa e mai simplu sa nu-mi bat capul.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 36+

Mergi la inceput