Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!!!

Pupici dulci pentru voi toate!!!

Mona, ai doua frumuseti! Sa-ti traiasca amandoua si sa va bucure in continuare!!!

Nico, am vazut-o si eu pe Bia ciocarlia ca mica bucatareasa!!! Ai un ajutor mare!!! Pupici si sper sa-i treaca de tot!!!

Cami, ce mai faci? Maine sper sa reusesc sa-ti trimit un mail. Pupici!

Laureta, ce face Inisa? Totul in ordine?

Alus, felicitari! Bun lupul asta! :)

"Omul de zapada" ii spune Boby, nu sunt eu autorul, dar mi-a placut tare mult :)

Am pus si eu poze noi la albumul lui Cris (www.cristian-irimia.eu)... am avut si avem probleme cu serverul, tot schimba astia termenii de siguranta si strica tot si tot stau sa ma cert cu ei prin mail si telefoane ... dar azi i-am fentat, ca tot am reusit sa pun niste poze. Vizionare placuta ... sa vedeti ca si eu am un mare ajutor :)

Mai stie cineva ceva de Irinel? Carmen, ai mai vorbit cu ei?

Va pupic, o seara faina!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & a2a minune ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
La multi ani Monet!
Irinusha, ai un scumpicel de baiat,harnicut si carliontat!
(na ca a iesit in vers)!Pana acum nu i-am observat carliontii chiar asa pronuntati!Pupici "omuletului de zapada"!
Laureta,lasa draguta ca este mai bine sa o faca natural,la varsta asta! dupa cate stiu io', mai rau este pentru o femeie sa nu o fi facut inainte de a fi gravida (un stres in plus)!Stiu ca este nasol acum de sarbatori, dar va trece repede! Pupici si carliontatei tale!
Eu i-am facut lui Sebi Varilrix, dar nu este asa sigur ca imunizarea naturala (care este definitiva)

Alus,calatorie placuta! Sa ne spui cum ti se vor parea Romania si Bucurestiul dupa atatia ani!!!

Eu am fost in seara asta la un consult ginecologic, am "nimerit" un doctor taaaare simpatic (nu m-am mai dus la cel cu care l-am nascut pe Sebastian)! Din pacate se pare ca nu a fost de ajuns, a descoperit o "frumoasa" rana pe col, pe care va trebui sa o rezolvam dupa ce primim rezultatul la testul PAP (peste vreo 3 saptamani).Deci, deocamdata proiectul "bb2" ramane in standby (luna asta nu cred ca s-a intamplat, voi vedea peste cateva zile; oricum, mi-am facut teste de ovulatie intre ziua 8 si ziua 18 si toaaate au fost negative!).

Am uitat sa va spun ca de ieri sunt in concediu, Sebi este 99% al meu , ca pe bunica nu o mai vede decat seara, si atunci cateva minute
Va pupam,mai revin zilele acestea!

P.S luni am impodobit bradul; Sebastian s-a ocupat de instalatia de lumini, adica avea o atractie maxima pt. bagatul si scosul din priza (cica o deconecteaza ca sa se "odihneasca" sau "sa nu i se consume bateriile" -binenteles doar scuze...)

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Laurina,condoleante! Incarca-ti bateriile zilele acestea, ca va incepe un nou an de munca!Poze noi mai aveti?

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Tocmai mi-a venit menstr.(24 zile..)-in cazul asta, rezultatul PAP nu este putin influentat? mi-e frica sa nu-mi dea cine stie ce minunatie (in mod putin eronat)..

Acum ne uitam la desene-asteptam sa inceapa Thomas sau Masina de Pompieri. Treaba avem "garla", dar vointa mai putina:ar fi trebuit sa ii fac vaccinul (pe care tot l-am amanat), ar trebui sa merg sa il tund pe Sebi (ca este pletos ca un catelus), putin smotru nu ar strica (dar am o scuza, suntem singuri acasa..).
Pt. "operatiunea tuns" trebuie sa ma pregatesc ceva timp inainte ca ma stoarce de puterile pt. cateva zile. Apropo, copii vostri stau la tuns?
O zi placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata...

La multi ani, Mona!!!!!!!!! Si multa sanatate!

Am terminat de luat cadourile pentru Rebecutza: o masina electrica, un set de accesorii pentru doctori, un cd Looney Tunes. As mai avea niste jucarii Little people, pe care i le-an luat din Grecia si nu i le-am dat inca. Si cred ca o sa mai astept, sa se sature intai de astea. Mi-e ca sunt prea multe daca i le dau pe toate odata.
In rest... nu prea mai pot dormi, ma apuca 4 dimineata cu ochii deschisi si la 8 si putin sunt in picioare. Si anul asta vad ca nu reusesc sa intru in spiritul sarbatorilor.....

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinusha, l-am admirat pe Crisuletz! Ce ajutor de nadejde ai!
Si bradul e asa frumos!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Nicoleta- si eu sper sa nu se mai intoarca lupul, la noi ce este bine ca familia departe deci, daca noi nu il chemam din nou cu biberonul nu va mai veni . Stiu cum este familia, lasa ca singura va renunta dai timp samd, dar nici unul nu se gandeste ca la varsta asta copilul este atat de mare ca nui trebuie.Aici la asemenea lucruri se spune ca fiecare crede ca este MOS CRACIUN CEL BUN! Poate atunci cand ea nu vede si nimeni altcineva ascunde si spunei ca ai aruncat deoarece este deja mare. Eu asa am facut. De fapt inainte sa ia lupul fata de ea am iesit pe balcon si am spus ca am aruncat biberonul, apoi a inceput sa planga si mia spus sal aduc inapoi, si atunci mia venit ideea cu lupul. Numai ca acum cand se trezeste ma intreaba daca este lupul sau a plecat in padure. Sper sa nu o fi speriat, am vrut bine si paote iiesi asa ca ii va fi frica.

Anacami-multumesc, sunt sigura ca aceste 2 ore in avion mi se vor prelungi dublu, iar cand voi ateriza inima imi va bate de 2 ori mai tare din cauza emotiilor. Cu siguranta cand ma voi intoarce va voi povesti amanuntit, nu prea mult sa nu va prictisesc citind

Noi ieri am facut bardul, sotul nu prea a vrut ca si asa plecam dar i-am spus ca ne vom intoarce. daca ati vazuto pe Julia ce fericita era cand imbraca bradul cu tati, nici nu vrea sa se culce, mia spus ca trebuie sa-l pazeasca deoarece il poate fura cineva. Dar pana la urma sa culcat. eu am stat pana la 1 noaptea si am tradus. De la un timp am texte grele de la diferite procese, hoteriri judecatoresti, si chesti asemanatoare.Dar am facut, astazi am mai mult timp liber plus ca mai am treaba prin casa inainte de plecare.dar am dormit putin si ma simt beata

Pupici la toate

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Momama ce nebunie este peste tot,magazine, birouri, oameni care se grabesc tipete si nervi.
Vine vine, Mos POPACIUUUUUN!

Raportez,deocamdata n avem nici febra nici bube, dar timpul nu-i pierdut

Irinusha am vazut una bucata copil harnic.Ultima poza unde este cu faina pe el e faina de tot.

Anacami ce fain, concediu lung.Eu incep de pe 27 .Si eu tot de ieri trebuia sa intru in concediu dar se mai deschide un magazin la Iasi miine si nu se putea sa las totul balta.
Foarte bine ca ai ajuns la doftor, si eu trebe si n am mai ajuns
Daca n ai avut ovulatie si a venit ciclu la 24 de zile sa iti faci si niste analize hormonale.Poate cu putin stimulare vine si bb2

Cius nu te vaz

Bebe Beca ai fost la microdermoabraziune?Ma tenteaza si pe mine.Doare?Asta e prima mea grijaCa peelingul ala mi se pare horror

Tnicoleta pupam urechiusele

Laurina pupam Mihnunitza care 'ubeste pe mami.Inisa zice 'ubesc la mami si la tati"

Lauraa io am aflat ca ai fetitza in burtica asa ca te felicit aci

Alus ce fain ca te duci a casa

Monet super dulci fetele tale.Lia sa schimbat mult e matura de acuma

Iulia, Diana, Carmen cum este cu doi pitici?Cred ca timpul le aseaza pe toate.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Dragele mele am primit o reteta grozava pe care vreau sa o impart cu voi

Reteta pentru un an bun
Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres.
Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor.
Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta!
Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug...
Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine.
Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata!

multi pupici

Mergi la inceput

Buna!
Laurina,.Buna reteta! Sper sa imi iasa si mie!

Gata, am cumparat vaccinul, am gasit Tetraxim (pediatra mi-a spus sa caut Tetracoq sau Tetraxim). Maine vine doctora, sa scapam odata de el!Sper sa fie bine

Ioana,sa se bucure Rebeca de ele!

Si eu am luat cadourile, Sebastian va primi un set Thomas cu aburi. Tataia va fi Mos Craciun, i-am cumparat costumatia, parca il vad; sper sa nu-l recunoasca Sebastian!

Ieri i-am cumparat multe carticele de la Teora, le-am impachetat frumos la magazin. Deja mi le imaginam sub brad! Dar...am uitat sacosa pe hol si m-am trezit cu Sebastian ca ma roaga sa-i deschid "cadoul trimis de Mos Craciun"!!!
O sa ma limitez doar la trenulet, ii ajunge!

Intr-o zi din saptamana trecuta m-am suparat pe el, nu avea deloc grija de jucarii, le arunca peste tot cu ciuda (in special cand i le ordonam).I le-am ascuns pe TOATE!Cand s-a trezit a avut un soc, a vrut sa planga, i-am zis ca Mos Craciun iubeste jucariile si ca i le-a luat pt. ca il durea sufletul de durerea lor.I-am spus ca Mos Craciun le pastreaza o perioada, daca va fi cuminte i le va inapoia, daca nu va fi mai grijuliu fata de ele o sa le dea altor copii mai cuminti.
Doua zile asa l-am lasat,apoi i le-am reintrodus treptat.Acum vad ca nu le mai arunca si chiar le pune la locul lor!!!!Sper ca aceasta minune sa dureze mai mult de 3 zile!
Laureta, sa nu ma invidiezi! Mai aveam o saptamana de concediu lasata special pt. aceasta perioada cand soacra-mea are multa treaba! Ghici cine trebuie sa mearga la serviciu pe 28,29 decembrie si de pe 3 ianuarie (in conditiile in care sotul meu este liber de astazi pana pe 8 ianuarie...).
In toamna asta mi-am facut tot felul de analize, printre care si dozari hormonale; cica sunt "Foarte Tareeee"! Stii tu, operatie reusita, pacient mort! Nu mai am deloc incredere in ele, oricum nu prea aveam de gand sa iau hormoni sintetici, poate o sa am mai multa grija de mine- legat de stres,alimentatie,etc..Sper sa se rezolve...Incep de la anu'...cu grija amintita mai sus, poate functioneaza reteta Laurinei!

Mergi la inceput