Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Bertha lui Darius sa ii treaca repejor bubita. Si... spor la scris si cat mai putine greseli.

Alus Drum bun! Va asteptam cu drag in Ro. Sa fiti sanatoase si sa petreceti cat mai frumos Sarbatorile.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Mona!!!
Sa ne traiesti, sa fii fericita, realizata si sanatoasa tun pana la cel putin 100 de ani! :) Familia sa-ti aduca numai bucurii si fericire! Te pupam dulcinico!

Laurina, condoleante! Sper totusi sa aveti un Craciun frumos!

Laureta, sper ca n-a luat si Inisa ... daca da, nu-ti face griji, nu-i grea boala ... doar ca trebuie sa ai grija sa nu se scarpine sa ramana semne. Si daca nu a luat, vezi ca exista vaccin contra, pe viitor sa fie sigura.

Bertha, pupici sa-ti treaca repede buzita sparta!

Alus, petrecere faina in tara! Distreaza-te si ptr. mine putin! :)

Apropos, am citit intr-o revista ca apare in curand (pe piata germana barem) un vaccin contra cancerului de col ... include cativa virusi, care se transmit prin contactul sexual si pot duce la cancer de col. E indicat sa se faca la fetite inainte de primul contact sexual. Pentru noi, cele mai mature, se face intai un test sa se vada daca suntem deja purtatoare de acesti virusi, in caz ca nu, mai e bun vaccinul, daca da, nu mai are rost. Cand apare ma interesez si va spun si numele ... mie una mi se pare o chestie f. buna.

Saru-mana ca va ganditi la mine si la burtica. Niste dulcele ca intotdeauna! Nu va faceti griji, ca am eu grija de burtica ... oricum mai mi-a trecut. Ady m-a prins bocita toata si m-am descarcat putin la el povestindu-i tot despre Maria ... si mai m-am descarcat si la Boby cand a venit de la servici si m-a linistit el, cum numai el poate. Stiu ca pentru Maria e mai bine asa, ca s-a chinuit destul mititica ... dar ma gandesc la Irinel si la George si durerea lor ... de fapt nici nu vreau sa-mi inchipui ce-i in sufletul lor ca o iau de la capat. Gata, ca incep iar ...

Oricum, ieri vroiam sa va spun ca vineri am fost la ecograf, cu Boby curiosul ;) ... si suntem tare fericiti ca totul este bine. Copilul era cu capul in jos si ne trata cu indiferenta ... nu s-a sinchisit nici dupa ce l-a zgaltait dr. putin ... s-a vazut bine inimioara si niste degete lungi ca de pianist :) Este conform graficilor, colul inchis si cum trebe (eram eu panicata ca-i deschis ca sunt panicata oricum rau ... si ptr. ca simt deja sarcina apasand in jos), doar Alina stricata la cap ;) Pe 28 am din nou control, cel pentru a depista trisomia 21 si cred ca si spina bifida ... v-am spus ca sunt panicata, dar mai bine sa fiu sigura. O sa mai fac unul si ptr. inimioara, asa ca la Cris, dar asta cica prin sapt. 24. Boby a fost f. fericit si incantat ca si-a vazut "omul de zapada" - si mai mult decat la prima ecografie cu Cris ... probabil si ptr. ca acum stim ce ne asteapta si ca-i frumos :) - , acasa canta "are tata o fetita frumusica foc ..." ... mie cred ca mi-a ramas cateva ore bune zambetul pe buze ...
Sambata dimineata l-am luat pe Ady (prietenul din Italia) de la gara ... si de atunci e Cris lipit de el. Dimineata se scoala si intreaba de el si tot asa ... ce sa mai, dragoste mare!
Cam atat de la noi! Va pupic, va multumesc iar ptr. gandurile voastre bune ... si mai intru, ca acum am babysitter :)

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & a2a minune ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Monet!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Monet!

Irinusha sa iti traisca "omul de zapada", ce frumooooos.

Bertha pupam buzitza si batem podeaua na na na.Spor la noul job si poate aduc un calculator totusi.

Alus stai linistita ca nu ma supar de ce mi-ai povestit de varicela.Deja azi m am informat toata ziua si asteptam pregatiti sufleteste ce va urma.Doctoritza zicea ca sunt sanse sa scape, vom vedea.

Tnicoleta am vazut filmele, cum gatea Bia acolo, mare ajutor.N am auzit nimic, asa sunt fara sonor?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fete dragi, doamne, ce dulci sinteti! va multumesc pentru urarile voastre..... io, ca nesimtita, tare rar umblu pe dc si doar cu vestea ce-am primit-o prin telefon de la carmenbr despre scumpa maria a irinelului, am mai dat pe-aici.

ma bucur ca voi sinteti bine, cu toate, ca irinushu' asteapta minunea ei a doua care-o sa-i aduca insutita dragoste catre puii ei - ce ma bucur pentru tine, irinush, n-ai idee!

noi sintem bine, bine de tot, fetele cresc. lia face la buda pe buda, maya a inceput sa umble in sfirsit de vreo doua saptamini de n-o mai pot opri. lia vorbeste ca o furtuna in doua limbi, cinta, danseaza, ne mai si enerveaza cu ifosele ei, o iubeste pe sora-sa de zici ca nimeni nu i-i mai drag pe lume. maya cinta si ea, o imita intr-una pe sora-sa cea mare, fug una dupa alta, citeodata e o minune sa le privesti...... amindoua mi-s sanatoase tun si altceva nu-mi pot dori.
de miine incep sa ne curga la musafiri: vine soacra-mea, dup-aia ai mei, si-apoi fratele lui sean cu noua prietena si copilu' aleia. na. am vacanta pina in 2 ianuarie. o sa pun mese, string mese, fac paturi, string dupa toti. asta-i. pina mai pot. ca un robot in priza sint, sa ma vedeti :). o, si-am si slabit ca lumea, sint la cam 63 de kile acuma, mai un pic si ma si fandosesc cu cum arat

va pup cu drag si sper sa mearga linku' de poze de ieri si alaltaieri.

sarbatori fericite tuturor! doamne-ajuta!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

DECEMBRIE2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Monet!

Laurina, condoleante!

Laureta, vaccineaz-o repede pe Inisa si daca a luat boala va face cel mult o forma usoara. Vaccinul se cheama Varilrix. Am patit si noi ceva asemanator anul trecut si am vaccinat-o imediat, la recomandarea pediatrului, si a fost in regula. Vezi ca am scris zilele trecute despre asta mai in amanunt la un subiect de la "Parintii intreaba ....."

N-am mai scris despre noi de mult, dar nici acum nu am timp ca sunt tare obosita abia m-am intors din provincie de vreo ora si ma duc la nani.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Monet! Sa-ti traiasca printesele frumoase si iubarete!

Laurina, condoleante!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor,

LA MULTI ANI MONA!!!, Sa fi sanatoasa, tot binele din lume si numai bucurii!! Am reusit sa vad pozele! Sunteti absolute superbe toate trei, fetele sunt o minune, ce bine ca se iubesc asa mult si se joaca impreuna. Ooo, se pare ca vei avea ceva mese de pus, este frumos sa fie casa plina de oaspeti,(sper sa te ajute si ei un pic)!

Bertha, uau, chiar arhaic departamentul respectiv, nu-ti face griji ca ii parasesti numai dupa putin timp, ai dreptate conteaza foarte mult pozitia dupa care pleci. Pupam pe frumusete rara sa treaca repede buba, cred ca abia astepti si tu sarbatorile sa vina si tati acasa sa fiti impreuna.

Laureta, sper ca totusi Inisa sa nu fi luat varicela, tinem pumnii, sa ne tii la current.

Irinusha, uau om de zapada, foarte frumos, inteleg deci o faci pianista. Cum ii mai merge lui Ady cu prietena petita de voi(caci despre el este vorba nu?)?

Alus, ei mai ai un pic si aterizezi la noi. Poate reusesti sa ne anunti si cine stie poate ne si vedem

Multumesc pentru condoleante

De noi nu prea am avut timp sa va mai povestesc, cu nebunia de la birou si cu atatea necazuri.
Mihnunita este bine, este chiar o minune un pic cam rasfatata, vorbeste non-stop, este incantat de beculetele din parc si de luminintele de pe strada. Dimineata s-a trezit cu felinarele in gand(el stie care:), probabil din parc), imi spunea ca’ cel abastru nu merge si vine de la pimalie sa repale.’ In rest in ultima vreme noi lipsind foarte mult de acasa, cand venim protesteaza in felul lui mai tipa, mai face exact ce stie ca nu este voie(se urca efectiv pe pisica), sper ca din ianuarie sa pot sta mai mult cu el… .
Zilele trecute a venit la mine in bucatarie(faceam mancare pe la 9.30 seara) s-a lipit de piciorul meu si mi-a spus ‘ubeste mama’.

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Laurina miar face mare placere sa ma intalnesc cu voi fetele de pe dc. Eu pot sa va dau doar nr tel mobil a lui mama, eu nu voi lua tel cu mine, sau a sotului. Am sa va dau nr de tel sotului, daca veti vrea sa va intalniti cu mine +48607461132, cred ca asa se suna din romania,+48 este prefixul polonei Nus tiu daca fiind noi in romania se pune la inceput acest prefix, nam fost nicodata in asemenea situatie.

Irunusha cu siguranta ma voi distra si pentru tine si toate fetele care nu vor petrece sarbatorile in tara

Nicoleta multumesc si sper si eu ca sarbatorile sa traca cat mai fericit.

La noi ieri lupul a luat biberronul si suzeta, a fost mare scandal trebuia sa caut lupul dar din pacate nu l-am gasit, dupa un timp de plans si vaicaiala in sfarsit a mancat grisuletul din farfurie, sa vedem cum va fi stazi, dar de data asta pentru todeauna lupul a luat biberonul.Eu astazi am multa treaba, m-am apucat de desghetat frigidrul, am de calcat de facut curat prin dulapurile din bucatarie ma puc de traba

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

MONET LA MULTI ANI! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de printese si Sean

Irinusha Ce frumos ii spuneti bbsului, tin pumnii sa iasa bine toate analizele. si lui Cris cel cumintel.

Laureta Filmele au sonor dar nu stiu cum se vad pe un PC, eu lucrez pe Mac pe el le-am editat. Inisei sper sa nu se imblonaveasca.

Laurina si lui Mihnunita. Biei nu-i plac beculetele de pa strada, mi-a zis de doua ori ca sunt urate.

b]Alus Foarte important sa nu se mai intoarca lupul cu suzeta si biberonul. Eu am tot incercat sa ii spun Biei ca i-a luat pisica sau catelul suzeta dar din mila altora a adus-o inapoi si acum nu ma mai crede cand pomenesc de ele.

Noi am fost aseara la doctor sa ii vada urechile, una s-a vindecat bine cealalta, care a si durut-o, mai era putin rosie. Dar important e ca nu o mai doare si ca nu s-a perforat membrana. Protesteaza si ea ca in ultimul timp am stat foarte putin acasa. Dar sper sa recuperam, de vineri avem liber pana dupa anul nou.

la toata gasca de pitici si pentru mamici.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete[/b]

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput