Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 7

Bebe Beca spune:
Laureta, nu am mai fost... gratie unei domnisoare care a inteles ca din punct de vedere financiar nu este roz totul acum... Si mi-a spus ca, mai bine, fac altceva cu banii aia, ca rezultatele nu sunt deloc cele scontate...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

bertha spune:
Salutare!
Fetele, am calculator!!!!!!!!! Stiti ce e frumos? Ca dupa 1 ianuarie voi avea si programul necesar!
Sunt de coma! Deocamdata ma uit la el, vorba vine ma uit, adica nu fac nimic util pt serv, nici macar jocuri n-are, sa treaca timpul mai repde. Sa nu cumva sa ma intrebati daca am net, ca ma supar!
Am facut in dupa-amiaza asta o plimbare luuunga prin centru, pe la beculete, braduleti impodobiti, prin Oraselul Copiilor...erau acolo mascote multe Donald, un iepuras, un soarece...de la distanta am confundat soarecele cu un urs si i-am zis "hai sa vedem si ursuletul" si, cand ne-am apropiat am remarcat ca-i soarece, avea ditamai coada. I-am zis "mami, e soricel, nu urs" si el a inceput sa plnga saracul "nuuuuu, eu vreau sa fie urs". Mascota a inceput sa vorbeasca cu el "eu sunt un soricel frumos, uite, am mustati lungi, am codita", "nuuuu, esti urs, vreau sa fii urs, mami, ia foarfeca sa-i taiem coada si mustatile".
Am plecat cu]lacrimile curgand.
Laurina, multumim pt reteta, e super! Ai mare dreptate, abia asteptam amandoi sa vina tati maine, mai ales ca sta pana pe 2 ianuarie.
pt Mihnunita!
Anacami, nu fi trista, mai bine rezolvi problemele inainte si poate Mos Craciun 2007 vine cu un bebelus. Sau bebelusa?
Hai sa-ti spun cum a fost la noi cu jucariile. De Sf. Andrei i-am scos cele 2 cosuri cu jucarii pe balcon, pt ca aveam musafiri si era nevoie de spatiu. A intrebat "unde sunt cosurile mele?", i-am spus si de atunci nu a mai intrebat niciodata de ele. Are cateva jucarii cu care se joaca mai des, laptopul si toate cartile. Asa ca la noi n-a tinut figura, am dedus ca nu tine f mult la ele. In schimb contabilizeaza toate carticelele, stie exact fiecare poezioara in ce nr. din Draga mea pt copii e...nu stiu ce sa cred. Probabil ca, daca le-as fi data altui copil, ar fi facut crize.
Despre tuns: Darius a stat de la inceput la tuns, ba chiar ii face o deosebita placere. L-am tuns sambata si ii zicea doamnei respective "mai pune o data masina pe gatulet".
Bebebeca, lasa putin stresul, priveste in inima ta si aminteste-ti de copilarie si totul va fi minunat.
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze

bertha spune:
Irinel, mamica draga, ma gandesc mult la tine. Ce mai faceti? Te asteptam cu drag din nou printre noi.
poze

DianaR spune:
Bertha, pai vezi, ai acum conditii ideale de lucru. Si deci net cand iti pune?
Cami, rezolva repede problema sa te vad cu burtica!
Laurina, super reteta!
Laureta e super cu 2 copilasi. Din ce in ce mai frumos! Ai motiv dublu de distractie si de mandrie...Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)

strumfi2004 spune:
Buna dimineata la Mos Ajun!
am intrat sa va colindam, eu si strumfii, desigur:
Miros de brad, parfum de flori,
Bat in ferestre uratori,
Clipesc pe cer mii de culori!
Colind curat, bogat,
CRACIUN luminat,pahar inchinat,
Fiti fericiti de sarbatori,
Acum, si-n anii urmatori!
Un Craciun minunat si un An Nou numai cu impliniri!
Pupam toate mamicile si toti copilasii din grupa!
PS:
quote:
Originally posted by DianaR
e super cu 2 copilasi. Din ce in ce mai frumos! Ai motiv dublu de distractie si de mandrie...![]()
Subscriu, e o binecuvantare, si sa nu va suparati pe mine ca nu intram mai des

Numai bine!
Gratiela, mamica strumfilor

alus spune:
SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CAT MAI BUN!
Ca urmatorul an sa sa ne aduca tuturor cat mai multe bucuri si cat mai putine suparari!!! Un fulg pentru fiecare
Alus + Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

tnicoleta spune:
Si eu repede ca am ajuns la 12 la munca si stau pe forum
Cami Concediu placut.
Bebeca si
poate te mai inveselesti.
Laurina Multumim de reteta
Alus Zbor placut maine. Si SARBATORI FERICITE!
Strumfi LA MULTI ANI! Frumos colind. Sigur nu ne suparam.
Berta Gasesti jocuri pe net (asta, daca ai ), ca sa treaca timpul repede.
Despre noi. Ieri am fost cu Bia la servici pt ca a venit "Mos Catun" cu cadouri si Bia i-a dat "titica" sa o dea la un bb mic. La inceput a fost OK dar pe parcursul zilei si-a adus aminte de titi si a tot cerut-o. Nu a dormit la pranz ci a jelit dupa titi, a strans jucariile primite sa ma duc sa i le dau mosului inapoi si sa ii dea titica. Da ia mosul de unde nu-i! A plans si azi noapte dupa ea. Dar asta e, titica nu i-o mai dau ca e fata mare.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

bertha spune:
Salutare!
Diana, Nicoleta, si va spusesem sa nu imi amintiti de net... La noi net au doar directorii, la fel cablu tv si aer conditionat. Cu tv-ul si cu aerul stiu sa umble, netu' nu stiu la ce le-o folosi, ca mereu cheama baietii de la oficiul de calcul sa le trimita diverse mail-uri. In birouri nu e (nici macar la oficiul de calcul) pt ca angajatii trebuie sa munceasca nu sa piarda vremea pe net (ca voi asa
). Si oamenii se fac ca muncesc, ei se fac ca ne platesc ...tot asa.
Nicoleta, felicitari pt hotararea cu suzi. Manca-o-ar mama, ce rau imi pare cand ma gandesc cat sufera, auzi, sa-si dea toate jucariile pt suzetica. Of, of, sper sa-i treaca repede.
Pt ca urmatoarele zile vor fi foarte agitate si nu stiu daca mai apuc sa intru pe forum, dati-mi voie de pe acum sa va pup si sa va urez un Craciun fericit si linistit! Mosul sa nu va ocoleasca si sa imparta cat mai multe cadouri ingerasilor vostri, pt ca toti sunt frumosi, destepti si, mai ales, cuminti. Prietenii stiu de ce...
Va pup si va imbratisez cu drag!
Sarbatori fericite!
poze

DianaR spune:
Asta seara am facut bradul, Vladut ii tot pe langa el si deja a spart un glob...Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)

laureta spune:
Miine plecam in Grecia asa ca va urez de acum
Sarbatori Fericite!
Am pus poze si filmuletze de la serbare, hihihi ce de galagie pe acolohttp://good-times.webshots.com/album/556527168aLjwod
Va pup, sa ne vedem cu bine in anul 2007
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)