Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 8

vanessa ionescu spune:
nu stiu daca maia puc zilele astea sa intru sa scriu... asa ca, :
CRACIUN FERICIT!!!
sA AVETI PARTE DE SARBATORILE PE CARE LE VISATI, DE LINISTE SUFLETEASCA, FERICIRE SI MULTAAAAAA SANATATE.
sa ne creasca copii frumos, sa fie sanatosi si fericiti mereu. Burticilor, bebei sanatosi si frumosi.
va pup pe toate.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

anacami spune:
Buna dimineata!
Sarbatori fericite si multa sanatate!
Diana,Laureta, v-am vazut pozele! Impreuna cu Sebastian! Diana, Sebi a mangaiat-o pe fatza pe Timeea , si ii zicea "lasha,lasha" (ca si cum o imbuna...).
Laureta,te duci la surioara ta? Distactie placuta! Am vazut ca Inisa are o prietena la cresa; se inteleg bine?
Vanessa, si tie iti doresc multa sanatate si rezolvarea tuturor problemelor!
Sa va spun ce facem acum? Stam in pat si mancam;rasfat, nu? Sebastian
a comandat sandwichuri cu mult ketchup - l-ar manca si gol, asa ii place!
Ieri a fost dna doctor pentru consult si vaccin. Toate bune si frumoase in prima parte.A stat Sebi exterm de cuminte la consult, chiar se hilizea. A discutat cu dansa la per-tu, a rugat-o sa il ajute sa faca puzzle. Dupa ce a venit "albinuta" si la intepat, a trimis-o acasa !!
Acum este putin caldut (acceptabil), nu stiu ce temperatura are ca nu ma lasa cu nici un chip sa ii pun termometrul pe frunte!Sper sa scapam cu bine si de asta!Mi-am luat de-o grija pana la scoala!
mai revenim!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

mephala30 spune:
Anacami, cat a costat vaccinul?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

anacami spune:
Carmen, impreuna cu o cutie de Novocalmin, a costat aproape 1 mil.
Eu am gasit Tetraxim (Aventis Pasteur), dar se poate cumpara si Tetracoq (nu stiu cat costa).Si pe asta l-am gasit cu greu...cica nu prea se gasesc...
La un moment dat eram nehotarata daca sa il fac (acum) sau nu.Multe prietene din cartier nu l-au facut.Noi le-am facut pe toate, atat obligatorii cat si optionale. Cu asta, am scapat de vaccinuri pana la scoala!

Irinusha spune:
Craciun fericit!
Mosul sa puna sub brad numai sanatate, bucurii, fericire, intelegere, realizari si noroc!!! Sa ne fie copiii sanatosi ca atunci e totul bine! Va pupam!
Click aici ! Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
a2a minune ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

tnicoleta spune:
Mey ce harnicuta am fost. Curatenie in dormitor, spalat mocheta, lenjerii si hainute. Bia e cu tati dupa cadou pt mama soacra si bradut. Soacra face cozonaci, iimm ce frumos miroase in casa.
Berta Mey, spunele sefilor ca ii invetu tu sa trimita emailuri cu conditia sa iti puna net. Craciun fericit si un an nou bun.
Laureta Drum bun si Sarbatori fericite!
Cami pe piciorus sa traca. Poti sa-i dai nurofen sau panadol preventiv sa nu faca febra si sa nu il doara piciorul. O sa schipateze cateva zile.
Vanesa Fie ca Sarbatorile ce vin sa iti aduca pace in suflet si multa putere. baietilor.
Irinusa Mey, ce ajutor ai la bucatarie. din partea noastra
Fug sa imi termin treaba, o sa intru diseara sa vizionez poze cu voinici si printese.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

anacami spune:
Nicoleta, da de unde!!! alearga ca vantul, stau cu inima in loc-acum sare de pe marginea spatarului de la canapea!!! L-a masat doctora vreo 5 minute (eu si tati l-am imobilizat bine), i-a pus o compresa rece.Apoi din 10 in 10 minute am avut sarcina sa il masam si noi; am facut asta de cateva ori.Se pare ca i-a priit. Nurofen i-am dat, il bea singur ca dogatu'.Plange sa ii mai dau
...
Irinusha, foarte frumos; am admirat poza inca de dta trecuta si ma gandeam sa fac si eu una cu Sebi sa o trimit la cunoscuti; lenea a fost mare insa...Pupici ochiosului mic!Tu cum te mai simti, ai greturi sau deja au trecut?

Carmenbr spune:
Fetele mele dragi,
Ieri am vorbit cu Irinel si era mai bine. Eu o plangacioasa ca de obicei. E nemaipomenita fata asta. Ieri ii facea Mariucai pomana de 9 zile. Se duce zilnic la ea. Imi povestea ca Danut intreaba de ea si spune ca Mariuca e la biserica. Mariuca i-a lasat lui Danut jucariile ei favorite, un iepuras si un ursulet (sper sa imi aduc bine aminte) si el zice "mami, Mariuca buna", ii multummeste Mariucai ca a fost buna si i-a lasat lui jucariile. George i-a facut o surpriza Irinei si pleaca maine in Rep Dominica pt cateva zile. Irina nu prea vroia, dar si eu zic ca e o idee buna, are nevoie de putin timp sa-si vindece sufletul. Danut era racit, iar saraca mamica ingrijorata, dar o sa treaca raceala.
De noi ce sa mai zic, ca vinerea trecuta m-au sunat de la gradinita ca Eric tuseste non-stop si vomita. Am fugit si doctorul mi-a zis ca trebuie sa renunt la servici sa-l tin acasa. Are bronsita cronica. Acum face inhalatii cu albuterol, insa tot mai tuseste, mai ales la efort si cand tuseste, iar azi cand dormea haraia pe piept si-n nas de mama-mama.
Ma bucur ca toata lumea a intrat in atmosfera Craciunului, va sarut pe toate din toata inima si cu tot sufletul si va doresc vacanta placuta la cele care plecati, sarcina usoara Irinushei, bafta la bebe2 la cele care incearca, bafta la noul job Berthei, liniste si pace Vanessei, spor la treaba la fetele care au ajutor si pupici la toata lumea. Pupici si sa vedeti lumina de fericire din ochii nazdravanilor nostri de acest Craciun.
CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU MULT MAI BUN!
P.S. Sa-i uram Irinei bafta sa i se indeplineasca dorinta de a fi mama cat mai curand!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!

DianaR spune:
Anacami, multumesc, se vede ca Sebi vrea o surioara daca stie sa o imbune asa frumos pe Timeea...
Irinel, mamica extraordinara sa va simtiti bine in vacanta! Iti doresc sa ti se implineasca dorinta de a mai fi inca o data dubla mamica! Poate chiar acum vacanta va fi cu ochisori!
Astazi la noi vine Mosul. O sa fie ditamai trupa de pitici (4 de varsta lui Vladut si 3 pustoaice prietenute la stadiul de tarat si stat in poponet . Abia astept sa le vad mutritele cand il vor vedea pe Mosu!
Fetelor, va doresc Craciun fericit si linistit! Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)

tnicoleta spune:
Carmen Sanatate lui Eric si Sarbatori fericite.
Irinel Vacanta placuta. Si sarbatorile ce vin sa va aduca pace in suflet.
Diana Petrecere frumoasa la mos.
Bia aseara a adormit mai repede si nu a mai insista foarte mult sa ii dau suzeta. A mai plans putin si peste noapte si azi dim dupa ea. Incet incet o va uita.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)