gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Rasuflu usurata, in sfarsit . Alexandrei i s-a facut Varilixul azi, fara mare scandal. Acum asteptam reactiile.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

n-o sa aiba nimik, stai linistita. varilrix-ul nu da reactii.
sa inteleg ca azi n-a mers la gradi.
pupici.

Mergi la inceput

La gradinita i l-a facut. A venit doctorita, inarmata cu... o asistenta , vaccinurile doritorilor, plasturi cu animalute, tot tacamul.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

aurelia - aha..am inteles.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Fetele, aseara fii-mea s-a pus pe febra Si toata noaptea a avut, azi la fel. Vad ca tot la 39 si ceva urca, desi e umflata cu antitermice. Pare si gatul umflat, da sa tuseasca si au aparut si mucii. Dr. ne-a dat deja antibiotic. Mare atentie, deci si la puii vostri.
Buggy - multumim de clarificari, chiar ca nu mi-as fi dat seama!
Aurelia - Cristina nu a reactionat in niciun fel dupa Varilrix.
Pupici si sanatate!

Ela 18+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

ela - multa sanatate cristinei..stef deocamdata e ok.pupici multi norei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetelor! Pare minunat ce povestiti voi despre Little One. Iata ca vorbele voastre frumoase atrag clienti noi, eu sunt o mamica cu un pui de-un leat cu cel al Diaferei, nascuti practic in aceeasi zi (am fost si colege de suferinta). Cum ea s-a hotarat sa il dea pe Gabriel la Little One, hop si noi, mai ales ca e aproape de casa (stam la P-ta Domenii)

O intrebare am si eu, spuneati ceva despre transportul copiilor contra cost (Cgaby scria la lista cu bile albe si negre). Eu as fi interesata de transport in conditiile in care in masina existe scaune de copii. ALexandra mea are 15 luni si nu sunt de acord nici in ruptul capului sa mearga in bratele cuiva in masina, chiar pe distante scurte.
Au cumva si scaunele in masina? Ca sa fiu cu inima impacata (e vorba de drumul de intoarcere, de dus o duc eu, dar la intors, la pranz nu are cine sa o ia)

Va multumesc anticipat si le urez piticilor vostri sa fie sanatosi si veseli ca sa nu lipseasca o zi de la gradinita anul acesta!

Mergi la inceput

kid2003 - bun venit la noi!
despre transport nu pot spune mare lucru...nu cred ca au scaun de masina, dar tu n-ai???sa il duci? era o varianta...sa le dai scauanul tau....
pupici si te asteptam la povesti.

Mergi la inceput

ela - si stef s-a virusat!acum are 38.3! i-am pus supozitor. dr ne-a zis sa nu-i dam antibiotic ca e virus...si nu are efect.
offf...multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Raportam si noi, ca tot vorbeam aseara cu Gaby si ma laudam ca Alexandra nu-i racita: febra azi-noapte, curge nasucul si se infunda. Chef de joaca la 4 noaptea! A ramas acasa, evident.

Mergi la inceput