gradinita little one(2)
Raspunsuri - Pagina 7
aurelia1278 spune:
Ora 9:45 - 38.4 
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
kid2003 spune:
Aurelia, multa sanatate! Multe lichide si antitermice! Tinem pumnii sa se faca repede bine printesa!
Cgaby, eu am scaun, dar in ideea in care eu o duc dimineata la gradi nu imi convine sa stau sa scot si sa pun scaunul in masina, iar in weekend sau seara ne mai trebuie...In fine, vad eu cum fac, poate nu e asa departe si o poate lua bona cu caruciorul, trebuie sa ma duc sa vad exact unde e gradinita.
Abia astept sa o vad si pe ea la gradi, chiar daca asta inseamna in primul an imbolnaviri mai dese. Pana la urma isi formeaza ei sistemul imunitar.
cgaby spune:
kid - e cam mare daraua sa tot muti scaunul....
pupici si multa sanatate tuturor...ca avem nevoie!
![]()
Ela76 spune:
Of, deci nici voi n-ati scapat... Adevarul (trist) e ca ma asteptam sa fie mai multi copii in situatia asta, avand in vedere a petrec atata timp impreuna acolo. Noi nu am scapat de antibiotic, ii dau eritromicina si se pare ca isi face efectul. Febra la Cristina a fost mare, peste 39 si nu scadea, cu toate antitermicele date.
Exact despre aceleasi simptome am mai auzit in vreo 3-4 cazuri, deci e ceva care circula prin oras.
Kid - nici eu nu cred ca au scaune, dar poti sa il aduci pe al tau. Dar e complicat de scos toata ziua, sunt de acord. Recunosc ca nici eu nu as lasa-o sa circule altfel decat cu centura sau cel mai bine, in scaunel. Cel mai bine ar fi sa intrebi la gradi, poate intre timp si-au procurat ei scaun.
O saptamana buna tuturor!
Ela
19+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
aurelia1278 spune:
Ora 12:30 - 38.3 
Jonglam cu Panadol/Nurofen/Nevralgin. Si lichide, bineinteles.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
cgaby spune:
pupici alexei....stef ca deobicei peste zi nu are febra deloc...sa vedem acum seara cum se comporta.
aurelia1278 spune:
Se pare ca de data asta Panadolul si Nurofenul nu prea functioneaza. Nevralginul in schimb o tine fara febra cam 8 ore, in cantitate moderata. Sa vedem in continuare, ca nu prea imi convine sa o imbuib cu Nevralgin. Nasul deja e cishmeluta. Norocul e ca stie sa-l sufle bine. Din 5 in 5 minute umplem servetelul. 
Pupici si de la noi (bine ca numai virtual, fara virusi).