gradinita little one(2)
Raspunsuri - Pagina 5
cgaby spune:
ela - cred ca am scris in acelasi timp. nu stiu nimik de ioana. eu anul asta n-am trecut pe la gradi. vreau maine seara sa trec..sa mai vb cu mihaela...
despre alina..ce sa zic???? imi pare rau penru ca stef se intelegea foarte bine cu ea....dar si cu mihaela se intelege, chiar daca o mai supara uneori.
asa ca nu stiu ce sa spun.
pupici tuturor.
aurelia1278 spune:
Pai... pe Ioana parca am vazut-o in grupa Alexandrei, iar Cristina cred ca e in grupa cealalta, si mai mica. Se "ciocnesc" probabil la unele activitati comune, nu?
Chiar, la serbare am auzit pentru prima data cum se numesc grupele, "Happy", "Pretty" etc. dar nu am retinut care cum e. Voi le stiti?
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
cgaby spune:
aurelia - sunt vre-o 3 ioana in gradinita...ela zicea de ioana care e cu noi in grupa...ca e mai "batausa".
grupa noastra se cheama "smiley".![]()
pupici.
Ela76 spune:
Aurelia -
ah, sunt mai multe Ioane, nu mi-am dat seama. Dar una singura musca.
Parerea mea e ca o supara pe ea ceva de se manifesta asa fata de copii.
Noi suntem in grupa Smiley ![]()
Gaby - si fii-mea zicea ca de Alina ii placea tare. Ma bucur totusi ca se va ocupa Mihaela de ei. Aha, deci magneti erau aia...
Ela
18+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
cgaby spune:
ela - asa mi-a zis stefi...ca s-au jucat cu magneti...banuiesc ca nu bate campii...dar nu bag mana in foc.![]()
![]()
pupici.
aurelia1278 spune:
Magneti, atomi, seamana cu bomboanele de care zicea fi-mea.
Deci Cristina e in grupa mai avansata, cu Stefanut. Acum am inteles.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
buggy spune:
Buna, va lamuresc eu imediat. Saptamana asta au construit polimeri si monomeri
Suna complicat dar ei tocmai ce s-au distrat pe cinste jucandu-se cu " lanturi moleculare " si " atomi". Le-au construit de fapt din jeleuri pe care s-au straduit cu greu sa nu le manance si au reusit de dragul experimentelor stiintifice. Incredibil, cand am vazut scenariul si am vazut materialele, mi-am spus ca nu vor rezista nemancate in manutele copiilor. M-am tot sfatuit cu actorii cum sa facem, ca daca le mancau nu mai aveam obiectul muncii si dragii de ei nici nu s-au atins de ele intelegand din prima ca raman fara experimente. S-au jucat cu magneti, cu bile si agrafe de hartie. Au constatat ca magnetii se lipesc de agrafe la fel ca intr-un amestec celebru la noi la Fun Science- flubber, in care punem doua solutii si iese un lichid ca urmare a unei reactii chimice. Au vazut de asemenea ca bilele nu se lipesc de agrafe cum nici apa nu se amesteca cu uleiul. Bilele reprezentand atomii de ulei si agrafele atomii de apa.
"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
cgaby spune:
buggy - deci "chestia"verde a lui stef pe care n-a luat-o, cred ca era un jeleu, nu????
ca era tare suparat ca nu a putut s-o ia.
multumim de explicatii.
pupici.