gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Bogdan este spre bine, inca nu e bine de tot. Azi a facut primul scaun mai consistent, al doilea la fel, al treilea iar moale cu mucus. Oricum, ieri a mancat, a baut foarte bine, azi a mancat deja si de pranz. Am inceput de ieri seara amoxicilina, de doua ori a luat-o ok, ultimele doua au fost cu lupte. Doarme enorm, se recupereaza. Ieri si alaltaieri a dormit cate 4 ore la pranz.

S-ar putea sa-l tin acasa si maine, poate chiar si vineri. Prefer sa-i dau eu antibioticul, stiu ca-l ia si cum. Sambata avem botez si mot la copilasii mei, asa ca poate e chiar bine ca saptamana asta sta acasa, e mai cuminte, mai vesel. Cand merge la gradi, acasa e insuportabil.

Diafera, Gabi cum se mai simte? A revenit la gradinita?

Ela, coprocultura si ex. coproparazitologic i-am facut in urma cu o saptamana inainte sa apara episodul asta acut. Nu avea nimic. I-am facut atunci pt ca de cand s-a intors la gradi a facut numai kk moale, foarte des: de doua ori dimineata inainte sa-l duc la gradi, seara cand il luam de doua-trei ori, apoi peste noapte inca o data. Facea si la gradi cel putin o data, stiu asta pentru ca o data a facut chiar in pantaloni, eram la faza in care il pregateam pentru olita. Am renuntat la olita, pentru ca incepuse sa faca foarte urat. Am decis sa-l mai las, ca sunt prea multe pe capul lui de copil mic si nu face fata: gradinita, Stefania, olita...

Am uitat sa zic de serbare. Noi am facut poze faine, dar n-am stiut niciodata sa le pun pe forum, pt ca le-am vrut private. Acum sunt doar copiii in poze, ma ajutati, cum le pot pune aici sa le vedeti?

Va pupam si ne revedem cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Salutare,
Am revenit si noi azi, dupa 2 saptamani la mare.
Imi pare rau de micile burtici suparate, sper ca sunt bine de acum.
Alexandra va merge saptamana asta la gradi, apoi va pleca iar, o saptamana sau doua la nasii ei, depinde de cum va suporta sa stea fara mami si tati, numai cu bunicii, nasii, copiii nasilor. E prima data cand o lasam atat de singura.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Bogdan nu si-a revenit. Nu este nici acum la gradi si nu va veni nici in zilele urmatoare, pentru ca pana nu il vad complet restabilit, nu il pot duce. Inca ii urmaresc scaunele si sunt moi si urat mirositoare. Azi i-am dus o noua proba la analizat, coprocultura adica. A facut tratament, de doua zile nu a mai luat nimic asa ca sper ca nu va iesi modificat rezultatul. Regim tine de destula vreme, deja s-a plictisit.

Noroc ca sambata am botezat-o pe Stefania, i-am taiat si lui motul, ocazie cu care a mancat pilaf cu alt gust, pui la gratar... a mancat cu alta pofta...

Difera vad ca nu a mai intrat sa ne dea vesti, iar eu n-am mai trecut pe la gradi si n-am sunat sa intreb cum mai e pe acolo.

Sper sa mergem si noi la gardi cat mai curand. Azi-maine ii tai buclele lui Bogdan, asa ca o sa vedeti un baiat mai matur data viitoare cand apare, ii iau puful de bebe...

Va pupam.

Mergi la inceput

Ce mai faceti? Sunteti bine?

Noi am renuntat la plecarea la nasi. Uf! La mare, Alexandra si-a donat suzetele unui bebe si acum inca este in... sevraj. Adoarme fffffff greu, doar eu am succes intotdeauna (dupa 30-60 min de certuri), bona uneori reuseste alteori nu si ramane copilul nedormit dupa pranz. Am hotarat ca nu e momentul sa o trimitem singura.

Cu inotul, dupa ce in prima zi a fost totul fain, i-a placut, a inotat, ziua urmatoare a plans ca ii e frig - pe caldura aia si cu apa pre-incalzita ?! - si pentru ca nu vroia sa-si lase colacul acolo. A treia oara nici nu a mai vrut sa plece din gradi. Azi, am negociat cu chiu cu vai sa mearga totusi la bazin, dar... "sa nu o mai bage soferul in apa" (si nici altcineva zicea ea). Sper totusi sa i se faca pofta, sa intre si ea in apa (e fan balaceala).

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna, mamici!
Aurelia - bine ati revenit de la mare! Cum s-a comportat Alexandra, i-a placut? La bazin, fii-mea nu a vrut sa intre la inceput, cred ca de frica apei mai adanci. Treptat au convins-o educatoarele, lasand-o sa se tina de ele. Am auzit-o si eu odata ca i-a fost frig intr-o luni, dar nu bag mana in foc ca asa a fost.
Gandacel - ce-ti fac copilasii? Cum s-a comportat Stefania la botez? Duminica asta il botezam si noi pe Alexandru si am cam intrat in febra pregatirilor.
Ieri Cristina a plecat in tabara, abia astept sa aflu cum a fost in prima zi, daca la culcare a avut ceva de marait etc. De saptamana viitoare ne mutam resedinta la bunici, la aer curat si verdeata.
Voi ii mai duceti in 'vacanta' pe undeva?

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Ma bate gandul sa-l inscriu si eu pe bebe al meu la gradinita "little one" exact cand o sa implineasca un an si sase luni, insa toata lumea ma sperie ca este prea mic. Mamici de bebei little one, ma puteti ajuta cu informatii in acest sens? La ce varsta au mers bebeii vostri la aceasta gradinita, e vreun bebe care a inceput gradinita la un an si sase luni?

Mergi la inceput

Ipearina, Alexandra a inceput gradinita la 2 ani si 6 luni, deci nu te pot ajuta.

Ela, a fost foarte bine la mare. De fapt, este al doilea an cand mergem. Alexandrei i-a placut foarte mult (deja ma intreaba cand mai mergem) si i-a priit. Ei ii place foarte mult apa, nu-i este frica, ba chiar o distra cand o palea cate un val.

Eu sunt tare nedumerita de chestiunea bazinul, daca nu vroia de la inceput, intelegeam. Dar prima sedinta a fost ok, i-a placut, a stat numai in apa, ne-a povestit cu entuziasm, la a doua s-a dus cu placere. De abia dupa aia a inceput sa refuze. Cred ca a doua oara s-a intamplat ceva care nu i-a convenit.
Azi a acceptat in sfarsit sa intre iar in apa si sper sa fi fost totul ok.

Noi am facut rezervare la Moeciu de Sus pentru 8-21 august.

Mergi la inceput

Ce mai faceti? Sunteti plecati in vacanta?
Noi ne luptam cu caldurile si visam la acel Moeciu din August. Avem are conditionat, dar e imposibil sa o tinem toata ziulica in casa. S-ar plictisi groaznic. Ziua se duce la bazin sau la gradi (unde am inteles ca e acceptabil, pentru ca e multa umbra). Dupa-amiaza, pe la 6, o scoatem in curte, direct in piscinuta, tot la umbra. Noi o supraveghem cu randul si o intaratam sa ne stropeasca (ca sa nu ne topim ).
In rest toate bune, Alexandra merge la bazin, inoata. Mai bombane ea dimineata ca nu vrea la inot, dar se lasa usor convinsa sa mearga la bazin, sa intre in apa si sa inoate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna tuturor.
mor de cald!!!!!!
si lui stefi ii place mult la inot. noutati deosebite nu avem, decat ca abia astept sa treaca timpul....
pupici.

Mergi la inceput

Buna Gabi,

Alexandra are burtica stricata de ieri. Of! Nici nu stiu de la ce. I-am bagat pe gat aseara o jumatate de pliculet de Smecta, noaptea care a trecut a fost linistita. Am lasat-o azi acasa la racoare, cu papa de regim. Sper sa-i treaca repede.

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput