gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Salutari tuturor!
Noi am cam lipsit de la apel pentru ca am avut un necaz cu bunica mea si am tot umblat pe la spital, apoi sapt trecuta a si murit si asa ne-am cam pierdut noi timpul in ultima vreme. Norocul nostru ca exista gradinita si ne-a scapat de grija Mariei.
In rest Maria se pare ca rezista bine la caldura, desi noi ne cam agitam sa-i facem cat mai multa racoare. Desi are rinita alergita si in mod normal nu e prea indicat aerul conditionat, nu putem renunta la el, ca altfel nu doarme toata noaptea.
Noi plecam in concediu pe 18 aug, dar deja ma gandesc in fiecare zi la el! E super la Moeciu Aurelia, poate mai ajungem si noi anul asta pe acolo intr-un weekend. Anul asta vom merge in Bucovina, e un drum la care visez de 3 ani, dar nu am putut sa ajungem pana acum, de fiecare data aparea alta urgenta. Apoi vom merge la "apa mare cu pesti", cum zice Maria, care imi spune in ficare zi ca vrea acolo cu Cata. In rest e bine sanatoasa in sfarsit dupa mult timp, in schimb a inceput sa ne toace cu intrebarile. E de o curiozitate de te omoara: cine e nenea ala, ce face nenea ala, de ce sta masina aia, cine sta acolo, ce faci acolo, etc. Pana acum eram suparata ca nu vorbeste, iar acum uneori as vrea sa mai taca si ea un pic! Asa e omul, tot timpul nemultumit de ceva.
Ipearina noi am dat-o prima oara pe Maria la 1 an si 6 luni si am fost f multumiti de alegerea facuta. Din pacate am avut ceva mici incidente medicale ce ne-au obligat sa o retragem temporar, dar am revenit la 2 ani si mai convinsi ca asta e cea mai buna solutie pt un copil de varsta asta cand nu ai cu cine sa-l lasi acasa. Pentru noi gradinita asta o fost salvarea nostra. E adevarat ca la inceput sunt mai sensibili si se inbolnavesc mai mult pt ca e intrarea in colectivitate, dar indiferent de varsta la care o sa-l duci va aparea problema asta, asa ca pana la urma este doar decizia voastra. Poate ca ar fi mai bine sa nu-l dai la gradi fix in perioada epidemiilor cum am facut noi, dar noi nu prea aveam de ales, facea 1,6 ani in toamna si 2 in mijlocul iernii si trebuia sa incep serviciul. Dar oricum un mare atu al acestei gradinite este ca sunt 7-8 copii in grupa mini cu 2 persoane in permanenta la ei si atunci altele sunt conditiile fata de o cresa de stat.

Acum va las ca am mult de munca la servici, dar mai revenim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

aurelia - multa sanatate alexandrei...aveti grija pe vremea asta...pupici.
stef e ok, e la gradi..vesel nevoie mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Multumim, Gabi.
Tocmai de asta imi pare rau, avem foarte multa grija. Nu sta in caldura. Acasa sta ori la racoare - aer conditionat non stop (cat o veni factura la curent ?!!! ) ori in apa si la umbra dupa-amiaza/seara. Mancarea e proaspata, gatita zilnic. Ieri la gradi nu au avut nimic "suspect" in meniu. Nu stiu. Cel mult pot sa banuiesc ca a inghitit apa la bazin si... dar mai bine nu ma mai gandesc.

Azi a fost bine pana la ora asta (adica zero kk ), dar ieri m-a speriat.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Aurelia multa sanatate micutei! Poate nu i-a priit ceva acum cu caldurile astea, dar isi revine intr-o zi, doua. Sper sa va faceti bine repede.

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Falcoasa spune:

Revin cu o mare intarziere, dar nu este tocmai usor sa fi mama a 2 Pui si muncitoare pe deasupra, basca gospodarie....
Multumim de urare!

Si eu sper sa fie bine!
Abia astept sa-mi relateze Puiul Mare impresiile lui din Septembrie!!!

quote:
Originally posted by Ela76

Buna!
Gandacel - imi pare tare rau ca Bogdanel e asa de bolnavior Dupa simptome, chiar e o enteroviroza sau enterocolita. Febra nu a facut? Noi cu Cristina am avut probleme cand avea ea aproape 8 luni, dar a facut febra f mare, aproape de 40 C si am ajuns internate, cu antibiotic prin branula. Nu e deloc placut. Trebuie avuta multa grija sa nu se deshidrateze (mai ales si cu caldurile astea), e important sa bea multe lichide + sarurile de rehidratare. Medicul vostru pediatru l-a vazut, ce parere are? As cere mai multe pareri in ceea ce priveste antibioticul. Nu ti-au spus sa ii faci si o analiza de coprocultura, sa nu fie ceva bacterian? Poti sa ii faci analiza si din proprie initiativa, la un laborator mai serios. Parerea mea, de mama care a testat 'placerile' astea la copil.
Din fericire, Cristina nu pare sa aiba ceva si sincer, nu cred sa fie ceva din cauza mancarii. A, si e important acum sa manance de regim. Noua ni s-a spus asa: lapte fara lactoza (de ex., Humana HN - parca) preparat in faza acuta cu apa in care a fiert orezul, branza de vaci (nu cu smantana), morcovi fierti, orez, iar ca fructe doar banane. Dupa ce isi mai revine, se poate introduce carnita fiarta.
Multa sanatate!

Gabi - voi ce faceti? Cum merge burtica - ati aflat ce e? Cristina imi tot spune ca Stefan nu a mai venit la gradi. Sper ca nu din motive medicale?

Diaphera - m-am bucurat mult ca ne-am vazut la serbare, chiar si pe fuga.

Betilina
- deci si voi ati suferit cu burtica... bietii copilasi!

Falcosi - sper sa aveti o experienta placuta la gradi a noastra

Aurelia - sa stii ca si Cristina e mai cuminte la gradinita decat acasa. Acolo respecta regulile si nu comenteaza, cum face acasa, unde isi etaleaza toate fitzele.

Gata, va pup, fug la 'datorie'!

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Buna dimineata, dragi mamici,

Dupa o perioada destul de lunga am revenit pe forum. Am avut foarte multe probleme atat la servici cat si acasa incat pentru forum nu am mai putut aloca timp liber.
Trebuie sa-mi cer scuze fata de Gandacel care la un moment dat a avut nevoie de mine. Intr-adevar si Gabi a fost la fel de bolnav ca si Bogdanel si eu inclin sa cred ca au luat-o de la gradi .
La noi s-a intamplat in felul urmator: dupa ce ne-am certat cu bona si am dat-o afara... in aceeasi saptamna, vineri, gabi s-a imbolnavit. Am avut noroc ca in weeekend tocmai o asteptam pe mama mea pe la noi. Ghinionul a fost ca duminica eram toti bolnavi ... luasem virusul, numai ca noi ne-am revenit mai repede. Eu nu am asteptat prea mult pana sa ii dau antibiotic.. o matusa de-a sotului meu, doctora pediatra ne-a spus ce tratament sa ii dam, si cu toate astea nici el nu a mancat imediat. Am hotarat sa il trimitem la Rm-Valcea la parintii nostri. Eu eram intr-o perioada foarte aglomerata la servici.. ma intorceam la 12 noaptea,nu puteam sa am grija de el, si nici nu aveam posibilitatea sa-mi iau concediu.
Ghinionul m-a urmarit mai mereu, in ziua in care l-am trimis la Valcea eu am avut accident cu masina si colac peste pupaza am ramas si fara carnet si cu masina avariata... nevinovata fiind. L-am tinut pe Gabi 3 saptamani la parinti ca sa isi mai revina. Slabise pana la 10 kg. Acolo era mult mai racoare si incepuse sa manance bine.
Acum e din nou la gradi.. insa s-a cam desobisnuit si plange cand il duc, e mai rasfatat striga pe mamaie, tataie, vrea in brate. In plus, neavand masina, il duc si aduc cu tramvaiul si autobulzul. Mai am o saptamana de chinuri si apoi obtin carnetul si mergem si in concediu.
Ne este dor de voi si abia asteptam sa ne revedem

va pupam

Mergi la inceput

Bine ati revenit!
Imi pare rau Diafera de atatea ghinioane, dar asa se mai intampla uneori, vin toate adunate. Ma bucur sa va vad voinici si sanatosi la gradi. Dupa cum iti spuneam si zilele trecute la gradi, Gabi imi pare ca a crescut asa de mult de cand nu l-am mai vazut eu, asta inseamna ca ii merge tare bine acum. O sa va reveniti si mai bine in vacanta.
Falcoasa bine ai revenit si tu. Te asteptam cu drag si pe tine din septembrie. Pana atunci spor la munca si sa aveti o vara cat mai frumoasa!
Gandecelule ce mai faci? Sunt bine micutii? Te mai asteptam cu vesti noi despre voi si sper sa reveniti cat mai curand la gradi.
Eu sunt bucuroasa ca vom pleca in concediu in aceeasi perioada cu Andreea, educatoarea, asa ca nu imi mai fac griji ca nu se va acomoda cu celelalte educatoare. Zilele astea vom face si vaccinul si sper sa nu avem probleme.

Acum va si sper sa ne vedem curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Buna Betilina,

Andreea va mai avea doua saptamani de concediu in septembrie, pe langa concediul de la sf din august. Am auzit ca va avea un eveniment fericit in viata ei . Asa ca tot vom ramane fara ea o perioada... dar sa nu disperam pentru ca sunt ingrijiti bine de oricine. Al meu a inceput sa ma dispere de cateva zile cu "Ana". Si am banuit ca e o alta educatoare.... si intr-adevar asa este!

va pup

Mergi la inceput

Buna Diafera!
Parca zisese ceva Andreea si de cateva zile in sept, ai perfecta dreptate. Acum mi-am adus si eu aminte. Ei, acum nu putem decat sa ne bucuram pt ea si sa speram ca cei mici se vor adapta si cu celelalte educatoare. Ce mi-a placut de la inceput la gradinita asta este ca toti copii sunt obisnuiti sa stea cu toate educatoarele si invers, educatoarele cunosc toti copii. E mare lucru asta. In alta parte nu se intampla asa si pot sa mai apara probleme. In grupa lor s-a facut o gasca mica de fete, Maria, Marta si Lyn. Imi tot povestea Mihaela de cum se joaca ele tot timpul impreuna si sunt nedespartite. Asa ca banuiesc ca daca sunt fetele impreuna nu mai conteaza cu ce educatoare stau.

Acum te las ca mai am ceva de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.
n-am mai intrat de multicel p-aici...
vreau sa va pup pe toate si abia astept sa ne vedem cu bine in septembrie.
stef acum e la tara si saptamana viitoare va pleca la mare...asa ca va lipsi de la gradi...dar sper sa ne intoarcem cu forte proaspete pentru un nou an!
va pupicesc dulce pe toate si pe toti!
26+ si stefan

Mergi la inceput