gradinita little one(2)
Raspunsuri - Pagina 21
Gandacel spune:
Buna!
Hop si eu pe aici, ca sa va multumesc pentru sustinere. AM nascut luni, 16 aprilie, la ora 14:40, o fetita de 3,150 kg, subtirica tare de tot... finuta asa cum ii sta bine unei fetite.
Miercuri m-am intors acasa, franta-franta, nu am dormit o secunda in spital si nici noaptea dinainte, ca Bogdan se pricopsise iar cu temperatura 39,7! I-a trecut a doua zi. Caninii sunt de vina.
Nu il mai duc o perioada la gradinita, asa ca ne vom vedea peste cateva luni. Pediatra ne-a sfatuit ca, daca vrem sa avem o fetita sanatoasa, sa nu-l ducem pe Bogdan in colectivitate cam un an. Vom vedea cat de sensibila e domnisoara pe parcurs. Asa ca de astazi avem bona!!!!
Va pup pe toate si... pe mai tarzior, spre iarna... 
aurelia1278 spune:
Felicitaaaaaari! Sa fiti fericiti, multa sanatate la toata familia, copilita cuminte, mancacioasa, fara colici, frumoasa, desteapta si... tot, tot binele din lume. 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic
aurelia1278 spune:
Aseara, ma striga tati disperat: Alexandra ii spunea ceva, cu foarte multa convingere, aparent important, dar el nu intelegea nimic si spera sa pot traduce eu. Ce zicea cupilu'? "Go to the bathroom!" Hi, hi. Il trimitea pe ta'su la baie, pe engleza. ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic
Ela76 spune:
Salutare, mamici!
Of, nasol, varicela a lovit gradinita noastra, pana acum 6 copii s-au molipsit. Cristina e vaccinata, poate sa nu faca deloc sau va face doar o forma usoara. Pentru mine (de fapt pentru bebelusul pe care il asteptam) ar putea fi mai riscant decat pentru ea, in cazul in care fac boala in preajma nasterii.
In alta ordine de idei, pe voi va tenteaza sa-i dati la tenis? Ca noi am zis ca am prefera inot, daca se gaseste un bazin de incredere.
Ela
35 si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
aurelia1278 spune:
Wow! Varicela? Habar n-aveam. Alexandra e un pic racita si nu am mai dus-o la gradinita dupa 1 mai. Pe ea am vaccinat-o de curand.
Tenis? Inot? Se discuta asa ceva la gradi? Se pare ca am ramas in urma rau, daca n-am mai dat de mult pe acolo. 
Si eu am inotul in plan pentru Alexandra. De la serviciu ne-au facut niste abonamente la piscina hotelului Parc si acolo o pot duce gratuit si pe Alexandra pana la 4 ani. Dar as dori ceva organizat, cu instructor.
betilina spune:
Salutari mamici cu burtici si pitici! Varicela?!? Nasol! Si noi am vaccinat-o. Cand am vb joi cu dr de la gradi mi-a zis sa o urmaresc si sa vad de temp ca e epidemie si au facut si unii care ziceau ca sunt vaccinati! Dar nu intelesesem ca au cazuri in gradi, am crezut ca vb de epidemie la modul general! Sper sa nu avem probleme ca ea este destul de sensibila in general, vine dupa perioada asta de 2 luni de alergie la polen, iar in plus toata casa noastra este intoarsa pe dos ca renovam! Asta ne-ar mai lipsi!
De la ce varsta incep sa faca activitatile optionale, sportul? Si unde fac?
Felicitari Gandacelule! Sa fiti sanatosi si voiosi cu totii si sa ai o fetita sanatoasa, isteata, voioasa si norocoasa!
Sper sa fiti sanatosi cu totii si sa ne vedem cu bine luni la gradi!
Ela76 spune:
Betilina - nu stiu daca e conditie de varsta pentru sport. M-am gandit, totusi, ca o racheta de tenis e cam mare si cam grea pt Cristina acum.
Ela
35 si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
betilina spune:
Salutari mamici! 
Raportam: Avem carantina! Maria are varicela!
Si a mai facut si ceva complicatii, s-a umflat exagerat de mult un ganglion si drept urmare ia antibiotic. Dar se pare ca din cauza antibioticului nu mai ies restul de bubite, desi are mancarimi in continuare. Asa ca vom lipsi o perioada, speram nu f mult.
Sanatate tuturor si sa ne vedem cu bine in curand! 
Betilina si Maria(27.02.2007)
Ela76 spune:
Betilina - insanatosire grabnica Mariei! Imi pare rau de mititica. Dar toata lumea zice ca e mai bine sa faca boala cand sunt mici decat mai tarziu. Mai tine-ne la curent cum se simte si cum e cu bubitele.
Aurelia - poate voi scapati. Ce k lumea cu bazinul, profita cat poti, ca am auzit de niste preturi in rest...
Ela
35 si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Gandacel spune:
Buna!
Cum mai e cu epidemia? Am auzit ca in Bucuresti ar fi si o epidemie de scarlatina? V-ati prins, studiez terenul, ca ma bate gandul sa reincepem gradi in viitorul apropiat. Cat de apropiat... inca nu stiu, dar pana in toamna!
Cum se prezinta bolnaviorii? Maria e bine acum?
Diafera, Gabi s-a mai imbolnavit, cum ziceai la inceput?
Sanatate si ne mai vedem, ca ne plimbam pe langa gradi...